reklama
Moniqaa no w sumie prawda, nigdy nic nie wiadomo wczoraj myślałam, że może może ale jednak nic choć cały dzień miałam skurcze, w pewnej chwili nawet co 5 min ale się uspokoiło wszystko a w nocy mnie obudziły tylko 3 skurcze więc też prawie nic także czekamy dalej
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Dziewczyny jak tam?
hej :-)
u mnie nerwowy dzień. Stresuję się, mała jeszcze bardziej leniwa, cukry jeszcze bardziej w górę. Nic tylko siąść i płakać. Mam nadzieję, że jutro lekarz podejmie jakieś sensowne decyzje.. bo czasem myślę, że jestem już chyba na skraju załamania nerwowego... niech już mała będzie bezpiecznie na świecie i może będę mogła w końcu się uspokoić że wszystko jest dobrze.
akuku ??? mam nadzieję, że Twoje milczenie dzisiejsze to tylko brak czasu :-) i mała grzecznie siedzi w brzuszku :-)
u mnie nerwowy dzień. Stresuję się, mała jeszcze bardziej leniwa, cukry jeszcze bardziej w górę. Nic tylko siąść i płakać. Mam nadzieję, że jutro lekarz podejmie jakieś sensowne decyzje.. bo czasem myślę, że jestem już chyba na skraju załamania nerwowego... niech już mała będzie bezpiecznie na świecie i może będę mogła w końcu się uspokoić że wszystko jest dobrze.
akuku ??? mam nadzieję, że Twoje milczenie dzisiejsze to tylko brak czasu :-) i mała grzecznie siedzi w brzuszku :-)
paulinka88
Natka informuj nas jak tam))) Trzymam kciuki
Akuku Ty kochana odpoczywaj Nie wiadomo kiedy znow bedziesz mogla sobie na to pozwolic
Akuku Ty kochana odpoczywaj Nie wiadomo kiedy znow bedziesz mogla sobie na to pozwolic
paulinka88
Akuku a Tobie jeszcze tydzien zostal i mozesz rodzic)) Dalej Cie skurcze tak mecza?
reklama
Hej, nie widziałam się jeszcze z lekarzem bo od rana tutaj poród za porodem.. ale wydał zalecenia co do badań i kilkukrotnych ktg w ciągu dnia i podobno na poniedziałek wpisał planowane cc o ile samo się wcześniej nie zacznie (położna mi mówiła). Nie wiem jak mam w tych nerwach przetrwać weekend więc mam nadzieję, że w końcu się doczekam rozmowy z lekarzem i może się jeszcze coś zmieni..