reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka, wiesz ja miałam termin CC na piątek, a młody wystartował na ten świat w czwartek po pierwszej w nocy... i zamiast 14.03 urodził się 13.03 ;)
Tak wiec... nie ma co się stresować piątkiem... jeszcze nic nie wiadomo ;)

reklama
Moniqaa no w sumie prawda, nigdy nic nie wiadomo :) wczoraj myślałam, że może może ale jednak nic ;) choć cały dzień miałam skurcze, w pewnej chwili nawet co 5 min ale się uspokoiło wszystko ;) a w nocy mnie obudziły tylko 3 skurcze więc też prawie nic :) także czekamy dalej ;)

hej :-)
u mnie nerwowy dzień. Stresuję się, mała jeszcze bardziej leniwa, cukry jeszcze bardziej w górę. Nic tylko siąść i płakać. Mam nadzieję, że jutro lekarz podejmie jakieś sensowne decyzje.. bo czasem myślę, że jestem już chyba na skraju załamania nerwowego... niech już mała będzie bezpiecznie na świecie i może będę mogła w końcu się uspokoić że wszystko jest dobrze.

akuku ??? mam nadzieję, że Twoje milczenie dzisiejsze to tylko brak czasu :-) i mała grzecznie siedzi w brzuszku :-)

Natka informuj nas jak tam:)))) Trzymam kciuki:)
Akuku Ty kochana odpoczywaj:) Nie wiadomo kiedy znow bedziesz mogla sobie na to pozwolic:)

reklama
Hej, nie widziałam się jeszcze z lekarzem bo od rana tutaj poród za porodem.. ale wydał zalecenia co do badań i kilkukrotnych ktg w ciągu dnia i podobno na poniedziałek wpisał planowane cc o ile samo się wcześniej nie zacznie (położna mi mówiła). Nie wiem jak mam w tych nerwach przetrwać weekend więc mam nadzieję, że w końcu się doczekam rozmowy z lekarzem i może się jeszcze coś zmieni..

Do góry