Paulinka kolor jeszcze ostatecznie nie wybrany bo te kolory z neta nijak się mają do rzeczywistości-byłam w sklepie i widziałam wzorniki tkanin i w życiu po zdjęciu w necie nie powiedziałabym, że tak to będzie wyglądało ;-) ale bierzemy pod uwagę cały szary czyli ten kolor LJ195 (właśnie ze względu na to, że tkanina gładka, a reszta to ma albo jakieś krateczki, albo kreseczki, albo kółeczka...), W8 albo W11 (z tym, że nie wiem czy ten nie za jasny). Zobaczymy jakie kolory będą mieli na miejscu bo ten wzornik tkanin też daje trochę inny ogląd niż jak już cały wózek w tym kolorze stoi :-)
Mnie kurde gardło boli :-( nie wiem już co mam na to zrobić!! Zawsze robiłam mleko z miodem i pomagało, no a teraz ani mleka specjalnie nie mogę, a miodu to już tym bardziej... całą noc się budziłam co chwilę z bólem. No oszaleć można. Wypłukałam wodą z solą ale też nie przeszło całkiem :-(
Akuku to już niedługo usg:-) na kiedy się umówiłaś? Zdecydowałaś się w końcu na robienie tego obciążenia glukozą?
Kasiol jak tam?? Jeszcze w dwupaku?:-)
Mnie kurde gardło boli :-( nie wiem już co mam na to zrobić!! Zawsze robiłam mleko z miodem i pomagało, no a teraz ani mleka specjalnie nie mogę, a miodu to już tym bardziej... całą noc się budziłam co chwilę z bólem. No oszaleć można. Wypłukałam wodą z solą ale też nie przeszło całkiem :-(
Akuku to już niedługo usg:-) na kiedy się umówiłaś? Zdecydowałaś się w końcu na robienie tego obciążenia glukozą?
Kasiol jak tam?? Jeszcze w dwupaku?:-)