reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Paulinka kolor jeszcze ostatecznie nie wybrany bo te kolory z neta nijak się mają do rzeczywistości-byłam w sklepie i widziałam wzorniki tkanin i w życiu po zdjęciu w necie nie powiedziałabym, że tak to będzie wyglądało ;-) ale bierzemy pod uwagę cały szary czyli ten kolor LJ195 (właśnie ze względu na to, że tkanina gładka, a reszta to ma albo jakieś krateczki, albo kreseczki, albo kółeczka...), W8 albo W11 (z tym, że nie wiem czy ten nie za jasny). Zobaczymy jakie kolory będą mieli na miejscu bo ten wzornik tkanin też daje trochę inny ogląd niż jak już cały wózek w tym kolorze stoi :-)

Mnie kurde gardło boli :-( nie wiem już co mam na to zrobić!! Zawsze robiłam mleko z miodem i pomagało, no a teraz ani mleka specjalnie nie mogę, a miodu to już tym bardziej... całą noc się budziłam co chwilę z bólem. No oszaleć można. Wypłukałam wodą z solą ale też nie przeszło całkiem :-(

Akuku to już niedługo usg:-) na kiedy się umówiłaś? Zdecydowałaś się w końcu na robienie tego obciążenia glukozą?

Kasiol jak tam?? Jeszcze w dwupaku?:-)

reklama
Oo to już niedługo będziecie podglądać małą akuku :-) fajnie! jak Ci potwierdzą dziewczynkę to będziesz już spokojniejsza? :-)
co do glukozy to myślę, że dobra decyzja. Lepiej dmuchać na zimne:-)

Akuku akurat u Ciebie najlepszy czas na test obciążenia glukozą:) to będziemy czekać na fotki malutkiej:)

Natka jaj potwierdza to bede pewna :) ide na 3/4d do gina w gdansku ktory ma super sprzet i umiejetnosci.. teraz mam troche stresik ze moze sie pomylili tfu tfu..oby nie.
Hm moze czosnek na kanapki sobie pokroj i zjedz na to gardło.

No akuku na tym etapie to już pomyłka nie wchodzi w grę :-) jak potwierdzą to już bankowo dziewczynka będzie :-)
Co do czosnku to ja nie mogę go stosować bo powoduje u mnie wymioty, zawsze tak miałam a w ciąży to już totalnie mi po czosnku źle ;-) kupiłam wodę utlenioną i będę płukanki robić. Może pomoże...

A tabletek na gardło *spam* próbowałaś? i chyba jeszcze jakieś można... Tantum verde chyba....

Natka a to lipa z tym czosnkiem )
Tez mysle ze jak potwierdza to nie ma szans na pomylke .. ale ze stresu przed lotem i tym calym usg juz rozwolnienie mam hehe. Jak ja nie lubie latac :p

Paulinka nie próbowałam, ale tak patrzę teraz na skład i może jutro kupię żeby w razie czego coś w domu mieć na weekend jakby do jutra nie przeszło. Piszą nawet że bez cukru i mogą stosować je diabetycy także super :-) dzięki!

Akuku u nas się udało tak, że mała dwa razy się wystawiła idealnie do zdjęcia :-D także z dwóch usg mamy fotkę, że bankowo dziewuszka. Ginek mój mówi, że 100% także u Ciebie też na pewno potwierdzą z całą pewnością skoro taki dobry sprzęt mają :-)
Spokojnie, nie stresuj się! Mam nadzieję, że rozwolnienie szybko minie bo niefajnie tak w podróży żebyś miała. Ja akurat lubię latać :-)

reklama
Natka ja nie tyle co nie lubie bo nie mam z tym problemu.. od kad mam dzieci boje sie ze jakiegos powodu nie wyladujemy tfu tfu.. i tak o.

Do góry