reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Natka ja byłam na samym laktatorze, bo pierwszy nie chciał z piersi, a drugi nie mógł przez inkubator. to nie to samo co dziecko.. pokarm szybko się skończył z Mikołajem po 3 tyg, z Marcelem po 6... i ściągałam nawet co dwie godziny albo i mniej , żeby pobudzić i nie dało się. po 15 ml z dwóch, a Marcel 120 wtedy potrzebował.... Więc najlepiej laktację to Ci córunia pobudzi:)

reklama
Paulinka to prawda, na pewno dziecko najlepiej pobudzi i laktator w życiu tak dobrze tego nie zrobi :-)
a w ogóle to wczoraj już nawet nie napisałam, że byliśmy w tym sklepie i trochę pokupowaliśmy, wózek i fotelik zamówiony także teraz tylko czekamy aż przyjdzie :-) jakieś 3 tyg. Jeszcze łóżeczko zamówimy, ale to chyba jednak na necie bo spodobało mi się takie, którego nigdzie w okolicy nie ma, w sensie tej firmy :p a co do wózka to na razie zamówiliśmy dwa kolory bo nie zdecydowałam jeszcze ostatecznie jaki ;-)

Ciekawe jak tam akuku po usg :-):-)

hej
to dziś akuku ma od razu usg?
trzymam kciukasy!
natka i jaki wózek kupiliście?
a ja czekam i czekam i nic:) :( dziś termin z pierwszego usg prenatalnego-mały rusz się a nie sobie grzecznie śpisz :)

Kasiol z tego co kojarzę to akuku właśnie dziś od rana to usg miała :-)
Co do wózka to zdecydowaliśmy, że zostanie to bebetto holland..
Felusiowi dobrze w brzuszku i się nie spieszy coś... ale to już lada chwila, na pewno!

Natka to super, że już zamówiony:) a fotelik jaki? i pokaż jakie łóżeczko Ci się podoba? He he jak ja lubię oglądać dzidziusiowe zakupy:)
Kasiol jeszcze troszkę i uparciuszka małego wypędzą jakoś z brzuszka:) Góra tydzień:) Odpocznij sobie, bo potem to różnie może być:)
Akuku pewnie zajęta z dawno niewidzianą rodzinką, więc się nie dziwmy, że od razu relacji nie mamy:)

Natka a jaki kolor?
Fajne to łóżeczko:) najbardziej to mi się to dwukolorowe podoba, ale pozostałe kolory też fajne:) My też mieliśmy fotelik maxi cosi:) Oddaliśmy go potem jakiemuś znajomemu Łukasza:)

Paulinka bierzemy w końcu białe łóżeczko :-) a fotelik się okaże bo zamówiliśmy dwa kolory i zobaczymy na żywo jak wyglądają :-) ogólnie powoli musimy chyba zacząć ogarniać zamawianie wszystkiego bo nie wiadomo czy z tą moją cukrzycą nie będę musiała wcześniej już w szpitalu leżeć. Mam nadzieję, że jutro mnie lekarz uspokoi że z małą wszystko dobrze mimo mojego przeziębienia to wtedy na spokojnie będę zamawiać po kolei:-)

Sorki ale caly dzien zajeta bylam ;) wszystko dobrze. Potwierdzona dziewczynka w 100%, wazy 945g i jest glowka do gory.. noga przy buzi hehe. Pozniej wstawie zdjecia.
Szyjka dluga 4 cm .. uplawy ok mam sobie kupic tamtum rosa czy cos takiego w razie w jakby zaczelo mnie swedziec.

reklama
Akuku fajnie, że dziewuszka potwierdzona. Teraz możesz już spokojnie czekać na rozwiązanie:-):-)
a szyjka jaka długa! Ale super :-)

Do góry