reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dodaj do temperatury 0,1 czyli jak np. Mialas 36.6 to zaznacz 36.7 I zaznacz jako zaburzona :-)
Tragedi nie ma :-)

a dla mnie to bez różnicy,bynajmniej u mnie czy śpię np do 9 czy do 11 miałam taką samą,wcześniej mierzyłam o 9 i bywało że pospałam do po 11 i miałam tak że wstając o 9 miałam 36,7 a wstając po 11 miałam również 36,7,ale wiadomo że np. o 5:30 bo teraz tak mierzę temperaturę będę miała inną niż o tej 9 bo to aż 4 godz.

Teraz też czasami przyśpię i mierzę np.5:30 (na ogół) a bywa że godzine później i temperatura ta sama,dobrze że to tylko godzinę miała różnicy

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko mi to wyglada jakby dzis wysapic mialaby owulka- a wiec do roboty:D

Maciurko- zaszczepilam ja tylko raz szczepionką skojazoną- sprowadzoną z niemiec- juz nie pamietam ale to byla taka na kilka takich tam straszniejszych chorob- i to tyle! wiecej nie mielismy stycznosci z igła....ba...tylko raz w zyciu miała natybiotyk podawany- z reszta radzila sobie sama zazwyczajw tepie blyskawicznym:)

dzisiaj wezmę w obroty mojego :-D nie popuszczę :-)

Emalia ładna tempka,to kiedy testujesz ?? Jutro ??

Ciekawe co u Tili ,musze ja znaleźć i spojrzeć na jej wykres.

Akuku widzę że trudna nocka za tobą,całe szczęście że juz niedlugo.

A ja odkryłam niedaleko nas soft play więc pewnie pojedziemy zobaczyć jak tam jest ,a jak bedzie fajnie to z małym zostaniemy aby sie pobawil.

Akuku- obyś miała racje :tak: A jak tak u Ciebie? Jeszcze chwila i mężuś wróci.
Edzia- od jutra zacznę póki @ nie przyjdzie. Wiem ,że to wcześnie, ale ma kilka sztuk to co mi tam szkodzi :)
Zazdroszcze wam tych placów zabaw. Ja musze specjalnie na wrocław gnac, a to jakieś 25-30km w jedną.
U Tili widziałam mały spadek, ale to jeszcze nic nie znaczy.,

Ostatnia edycja:
Emalia ja zaczne robic tedty owu :-) a m wraca w niedziele dzis mam 10 dc I jak narazie zadengo sluzu plodnego :-) wiec mam nadzieje ze do niedzieli owu nie bedzie

Emalio wierzę że sie tobie udało,no nie moze być inaczej :-)

Akuku i jak zakupilas ten sylk ??

Fajnie,fajnie z tymi placami mamy,bo u nas dużo dzieci sie rodzi i to pewnie dlatego :-D a my pojedziemy ale pewnie jutro,bo dzisiaj mam szkołę i nie mam jak.
Tak sie ze mnie leje dzisiaj że najchętniej zostalabym w domu,ale cenie sobie każda lekcje ,więc pójdę ...

Dziewczyny wiece jaki wplyw ma poziom TSH na zajscie w ciaze?? Na innym temacie dzewczyny pisaly ze dla starajacych sie powinno byc 2.... a ja na poczatku grudnia mialam cos ponwd 13...

reklama
Do góry