Karotka - o to mały synuś a już dość duża pannica w domu , a myślisz jeszcze o 3 szkrabie czy juz Ci starczy ? , a powiedz mi jak tam u was sytuacja na froncie jeśli chodzi o napływ ludzi , tez u was dużo syryjczykow itp? Widzisz różnice czy jest mniej bezpiecznie jak było? No ja naprawdę mam już dosyć Irlandii i tej pogody pod psem byłam dziś z małym na dworzu to przez 3 godziny szaro i 6 razy zaczynał i kończył się deszcz, masakra ! Ja chciałam do Niemiec się przenieść ale nie wiem. Już pozapominałam niemieckiego w irl jestem 10 lat , i weź się teraz przenos eh, a zawsze miałam ochotę bo blisko autem bym miała no przede wszystkim bym mogła jechać jak mam ochotę a nie jak tylko loty pasują, i za te cenę która narzucają, ja jestem tylko raz może dwa razy do roku w Polsce.
Oj czekam.az.mi mdłości przejdą wierz mi hahha , byłam na prenatalnych i wszystko dobrze dzidzia w 11 tyg 2 dniu miała 4 cm 46mm, machała rączkami nóżkami najważniejsze że zdrowa a płeć nie znana - nie wiem oboje mamy przeczucie ze dziewczynka ale to się okaże juz nawet kupiliśmy czapeczke i body dla dziewczynki tak strzeliliśmy a akurat wyprzedaż w next była. - ciekawe czy użyjemy tego ciuszka czy nie ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Oj czekam.az.mi mdłości przejdą wierz mi hahha , byłam na prenatalnych i wszystko dobrze dzidzia w 11 tyg 2 dniu miała 4 cm 46mm, machała rączkami nóżkami najważniejsze że zdrowa a płeć nie znana - nie wiem oboje mamy przeczucie ze dziewczynka ale to się okaże juz nawet kupiliśmy czapeczke i body dla dziewczynki tak strzeliliśmy a akurat wyprzedaż w next była. - ciekawe czy użyjemy tego ciuszka czy nie ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom