reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko- ja mam cykle 28 dniowe. OvuFriend zaznaczyło ma @ na 30 dzień cyklu. I w sumie sie nie dziwie bo owu miałam przesuniętą. Trzymam kciuki za Twój cykl :)
Die- ja jestem zdania ze jak jest czesciej to jądra sie przystosowują do pracy. Ja sie bzykałam ile chciałam :):-D

Aha, i dzisiaj czysto mam.:sorry:

a jak tam skrócić te dni ? bo ja zaznaczyłam że cykl 60 dniowy,bo wcześniej miałam ponad 70 dniowy i tak już z nastawienia że znowu będzie długi cykl zrobiłam też długi,a teraz nie wiem jak to skrócić

Ostatnia edycja:
reklama
Anabelko- ja nie wiem czy OwuFriend nie bazuje na poprzednich cyklach? Ja wcześniejsze miałas długie to ten też ci taki zrobił. Ja pierwszy cykl na tym zaznaczam.
Die- takie oszczędzanie chyba nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem.? Myśle ,że góra dwa trzy dni można się wstrzymać, ale nie więcej. Lepiej regularnie sie bzykać to jąderka będą na bieżąco wytwarzały zdrowe plemniczki :)

Tili, Lori, - gdzie wy?

Cześć Wszystkim :-) Ja tak króciutko, próbuję was dogonić od jakiegoś czasu, ale to za dużo :happy:
Jestem 4 dni po terminie @, dzisiaj test negatywny, a @ ani śladu. Zawsze dwa dni wcześniej dopadała mnie migrena, a na razie ani widu ani słychu. Jeśli do piątku nic się nie zmieni, to spróbuję jeszcze raz.
A tak w ogóle to okazało się, że miałam owu nie 26 grudnia, a 6 stycznia i to też może spowodowało opóźnienie @. Choć nigdy mi się to nie zdarzyło. I tu rację miała chyba Lori, bo ona zauważyła ten błąd 26 grudnia.
Ech zobaczymy co to będzie. Pozdrawiam. U mnie feryjnie :sorry:

Cześć Wszystkim :-) Ja tak króciutko, próbuję was dogonić od jakiegoś czasu, ale to za dużo :happy:
Jestem 4 dni po terminie @, dzisiaj test negatywny, a @ ani śladu. Zawsze dwa dni wcześniej dopadała mnie migrena, a na razie ani widu ani słychu. Jeśli do piątku nic się nie zmieni, to spróbuję jeszcze raz.
A tak w ogóle to okazało się, że miałam owu nie 26 grudnia, a 6 stycznia i to też może spowodowało opóźnienie @. Choć nigdy mi się to nie zdarzyło. I tu rację miała chyba Lori, bo ona zauważyła ten błąd 26 grudnia.
Ech zobaczymy co to będzie. Pozdrawiam. U mnie feryjnie :sorry:

spooky trzymam kciukaski :) a pokazesz mi Twoj wykres ??jak tempka wyglada ??
I wszystkiego najlepszego dla dzieciaczka Twojego :D:D ZDrówka :)

pam jeśli chodzi o tsh to do ciąży to najlepiej ok. 1 mieć, ja miałam 2,6 i Gin kazał zbić...

mnie od wczoraj ciut pobolewa lewy jajnik i dziś pojawił się kremowy śluz (po wyschnięciu zostawia białe ślady na bieliźnie). Chyba jutro zacznę robić testy owu tak na wszelki wypadek.

To prawda, tsh powinno być około 1, choć ja zaszłam w ciążę mając odrobinę ponad 2 - oczywiście jak się okazało, że jest takie wysokie to endo od razu zwiększyła mi dawkę leku :tak:

Karola - tak z ciekawości - bo pamiętam, że Tobie chyba lekarz kazał przyjmować jod na zbicie tego tsh? Dobrze kojarzę? Pomogło to coś?

Edyta kochana nie zakupilam poniewaz doszel by najwczesniej w poniedzialek a ja mam owu miec w niedziele najwczesniej. W sumie moglam zamowic bo moge miec owu pozniej ale juz trudno. Bedzie jak bedzie :-)

Dzieki dziewczyny. Bylam u lekarza , wziol krew zobaczymy co bedzie. Mam nadzieje ze co pomoze bo przydaloby sie zbijac juz teraz jesli jest zle.

reklama
hej dziewczyny, u mnie masakra okresu dalej nie ma, na przemian jest mi zimno i cieplo, rozdygotana w srodku, martwie sie, bo wczoraj zrobilam test o czulosci 10 miu i nic negatyw jak byk, a tu dupa, mdli mnie i placze non stop, az w pracy patrzyli podejrzanie, oczywiscie nakrecilam sie ta menopauza wczesna no i jak k u r w a m a c wywolac ten okres zeby w nowy j e b a n y cykl wejsc???mam dosc, czuje sie OHYDNIE.

pam jak masz za wysoki to zbija go, ja nawet nie moge badan hormonalnych zrobic, bo cykl sie z j ebal, a az sie boje ewentualnych wynikow, bo pewnie wszystko mam powyzej albo ponizej normy na to jak sie teraz czuje.

Ostatnia edycja:
Do góry