reklama
anabelka
Fanka BB :)
a co tu taka cisza?
Małpy u mnie brak, więc czekamy co to będzie![]()
zobaczyłam Twój wykres,masz tak krótką fazę lutealna ? bo jak narazie 8 dni wyższych temperatur więc jeszcze chyba czas...dlaczego tak szybko zaznaczyłaś przewidywany okres ?
anabelka
u mnie jeśli owulacja była to z lewego jajnika czyli tego co prawie w ogóle nie czuję
a jedynie delikatne kłucia,z prawego zawsze czuję wyraźne kłucia,więc raczej coś z nim nie tak,a myślę tak bo to z nim miałam problemy bo miałam na nim wiele torbieli,dobrze że kobiety mają 2 jajniki :-)
A tak to myślę że owulację już miałam,bo często obserwuje spadek temperatury u mnie przed skokiem a taki już miałam w dniu szczytu śluzu i wtedy czułam lewy jajnik...ale jak to się mówi-pożyjemy zobaczymy :-)

A tak to myślę że owulację już miałam,bo często obserwuje spadek temperatury u mnie przed skokiem a taki już miałam w dniu szczytu śluzu i wtedy czułam lewy jajnik...ale jak to się mówi-pożyjemy zobaczymy :-)
Ostatnia edycja:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Znalazlam wyniki i to T4 free mam 13.6 (9-19)a TSH 3,20 (0,35-4,94) sorki za blad![]()
Pam a gdzie robilas te badanka w pl ? Bo u nas wyników nie dają na papierze,tylko są w kompie lekarza.
die_perle
Anabelciu zardroszcze Ci czucia czegokolwiek w trakcie owulki u mnie jest to czas praktycznie bezobjawowy- ani sluzu, ani bolu kuwa nic! moze trzoszke bardziej mam chec...ale to tez roznie z tym bywa i ja na dobra sprawe nigdy nie mam bladego pojecia kiedy to sie dzieje
chyba powinnam sie bzykolic na okrągło
a tak aporopo's bzykolenia sa opinie ze powinno sie bzykolic co drugi dzien w czasie okoloowulacyjnym, znam tez teorie ze im wiecej tym lepiej , slyszalm tez o co 3 dniu....., poprzedzone to powinno być absycnencją-wszytko w trosce o spermochłopaków....a ja sie zastanawiam czy taka wlasnia absynecnja seksualna nie powoduje "zasiedzenia" spermików, ich osłabienia i zestazenia sie?? bo jak tak przelecialam wykresy zaciazonych to ona sie tam bzykolily przewaznie na potęgę ile bozia siła w biodra dała!
a tak aporopo's bzykolenia sa opinie ze powinno sie bzykolic co drugi dzien w czasie okoloowulacyjnym, znam tez teorie ze im wiecej tym lepiej , slyszalm tez o co 3 dniu....., poprzedzone to powinno być absycnencją-wszytko w trosce o spermochłopaków....a ja sie zastanawiam czy taka wlasnia absynecnja seksualna nie powoduje "zasiedzenia" spermików, ich osłabienia i zestazenia sie?? bo jak tak przelecialam wykresy zaciazonych to ona sie tam bzykolily przewaznie na potęgę ile bozia siła w biodra dała!
pam_x_pam
Pam a gdzie robilas te badanka w pl ? Bo u nas wyników nie dają na papierze,tylko są w kompie lekarza.
W irlandii... tez normalnie na komputerze sa ale poprosilam o kopie I mi dali bez problemu
emalia82
Anabelko- ja mam cykle 28 dniowe. OvuFriend zaznaczyło ma @ na 30 dzień cyklu. I w sumie sie nie dziwie bo owu miałam przesuniętą. Trzymam kciuki za Twój cykl 
Die- ja jestem zdania ze jak jest czesciej to jądra sie przystosowują do pracy. Ja sie bzykałam ile chciałam

Aha, i dzisiaj czysto mam.
Die- ja jestem zdania ze jak jest czesciej to jądra sie przystosowują do pracy. Ja sie bzykałam ile chciałam

Aha, i dzisiaj czysto mam.

die_perle
wiecie dlaczego o to pytam- bo mysmy tak czasem robili ze "oszczedzalismy" sie do dni płodnych- czyli zero sexu - a potem co drugi dzien- i tak se mysle czy te spermiki nie byly zgnite
jak dopiero okoloowulacyjnie sie wydostaly z worków
reklama
anabelka
Anabelciu zardroszcze Ci czucia czegokolwiek w trakcie owulki u mnie jest to czas praktycznie bezobjawowy- ani sluzu, ani bolu kuwa nic! moze trzoszke bardziej mam chec...ale to tez roznie z tym bywa i ja na dobra sprawe nigdy nie mam bladego pojecia kiedy to sie dziejechyba powinnam sie bzykolic na okrągło
hehe skoro tyle czytałaś to zapewne natrafiłaś też na to że długo też nie wolno trzymać spermy w jajkach :-) ja na ponad 40 dni pozwoliłam facetowi tylko raz i to w dniu skoku temperatury więc plemniki nie były stare,spleśniałe i takie tam :-) bo się wtedy udało.
Zaleca się co kilka dni by była ciągła produkcja bo nie wydaje mi się by facet który np.raz na rok się spuści i sobie ulży

die próbowałaś monitoringu cyklu ? trochę kosztuje ale jak dla mnie lepszy taki koszt niż kosztem nerwów