reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Limonko moim zdaniem powinniście sie starać,dobrze to ujelas mówiąc jemu że żadnego dziecka sie nie odstawia na bok,jak pojawia sie kolejne dziecko...myślę że jeszcze troszkę i on to zrozumie,w koncu trojeczka bedzie jego ;-)

Tili mówisz że czujesz iż @ sie zbliża ...lepsze to niz czekac na @ tygodniami :tak:

Emalia jak nie wrzesień to październik bedzie nasz:-)

Akuku i jak tam...pewnie tesknie za mezusiem co ??

Die troche tego jest do czytania :-p

Limonko moim zdaniem powinniście sie starać,dobrze to ujelas mówiąc jemu że żadnego dziecka sie nie odstawia na bok,jak pojawia sie kolejne dziecko...myślę że jeszcze troszkę i on to zrozumie,w koncu trojeczka bedzie jego ;-)

Tili mówisz że czujesz iż @ sie zbliża ...lepsze to niz czekac na @ tygodniami :tak:

Emalia jak nie wrzesień to październik bedzie nasz:-)

Akuku i jak tam...pewnie tesknie za mezusiem co ??

Die troche tego jest do czytania :-p

Edyta a dziekuje jakos leci, choc powiem szczerze ze nocki najgorsze dla mnie :( nie moge zasnac wogle...jeszcze w dzien jak w dzien... i tak w pracy jest wiec spoko ale wieczory i nocki najgorsze :( ehh

Akuku ja tez nie lubie być sama na noc tzn bez męża.Sama świadomość że w razie czego jestem zdana sama na siebie...nie lubie :zawstydzona/y:

Edyta tez mam takie mysli... Ale u mnie bardziej to ze ja poprostu nie mam sie do kogo przytulic hehe :-)
Nie potrafie zasna... Wlaczam sobie muzyke I czekam.az sie zmule :-) ale jest mi zimno I nieprzyjemnie :-(
Ale dam rade jeszcze kilka dni :-)

Akuku juz niedlugo i sie bedziesz mogła poprzytulac:-p

Moj maly zasnął na łóżku u chłopaków i musze go przenieść ,a u siebie na łóżku nie chciał zasnąć ,maly rozrabiaka.Idę go przełożyć ,bo za parę chwil mezulek wróci.

Milej nocki

Edytko to Ty mi podawalas link na ten sylk ??
Czy moglabym Cie jeszcze raz poprosic??

Lori a czy Ty bys mogla jeszcze raz mi napisac nazwe tych globulek dopochwowych zakwaszajacych ??
Jutro musze cos zamowic ??
Co lepsze ??

reklama
Do góry