reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej,
akuku wiesz co mi sie wydaje, ze nie powinna ci nic wyciekac z piersi, moze skonsultujesz to z giem?no chyba, ze tak miewasz, mi z piersi zaczelo ciec w 6 miesiacu ciazy, ja bym to zbadala.

a ja mam ciagnacy sluz z nitkami krwi, czyli @idzie?? czuje sie jak by na dobre zagoscila a tu dupa, czuje sie potwornie, bol brzucha, krzyza, jezu niech sie rozchula bo zwariuje

reklama
Kasoku nigdy tak nie mam tzn. Jak przetslalam.karmic ponad 2 latata temu to moze naciskaja by cos wylecialo max miesiac bo pozniej nic nie byl.
Mialam tylko mala kropelke na koszulce, a z cyca nic nie wycisnelam, wiec nie wiem. W kazdym razie zdziwilo mnie to :-)
A tak swoja droga to.w ciaze z Vikim zaszlam jak karmilam Alexa I przez pierwsze 3 miesiac ciazy jeszcze karmilam :-) I do konca ciazy mialam mleko tzn. Malo wyciek jak nacisnelam hehe
A nie przejmuje sie ta kropelka bo jak mowie zdazylo mi sie to piereszy raz :-)

A moze te niteczki to implantacja ?? Ile dni po owu jestes ??

Kasoku a z ginem pogadac moge tylko w pl :-)
Tak mysle ze jak mi sie teraz nie uda to sobie zamowie bilet do pl I pojade porobic badania hormonalne I do gina itd.
Bo tu chyba nic nie zalatwie .

akuku, sprawdz to, tzn poobserwuj ta piers, bo nie ma prawa ci nic z niej wyciekac skoro juz dlugo nie karmisz, a w polszy idz kontrolnie do gina
a ja dostaje @ juz na papierze jest krew, wiec po 1,5 miesiaca uff, z drugiej strony swiadczy to o tym, ze moj m ma dalej s p i e r d o l o n e plemniki, wiec chyba moge juz na to wszystko krzyzyk polozyc, bo tak jak czytalam plemnikow sie nie da zregenerowac,

[h=2]
icon1.png
Odp: Staraczki listopadowe 2012 :)[/h]
Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Kasoku bede obserwowac moje cyce :-)
Czyli jednak @
dobrr I to :-) a ja wieze ze sie da zregenerowac juz rizne info czytalam :-) wiec dalej trzyma za was kciukaski. zreszta stosunkowo niedawno slodzil Matyske wiec I teraz sie uda. Zreszta sama mowilas ze jednak badania wyszly lepiej :-)
Trzymam ksiuki kochana

Lori ja tez mam nadzieje ze jednak dwie krechy sie pokaza :-)
Przeslij nam tu fluidki co by nam brzuchy powyskakiwaly :-)

Smerfiku ty masz sny o @ a ja za to cala noc snie I sni mi sie ze tempke mierze hahahaha :-) I potem jak faktycznie mierze to musze zapisac bo inaczej bym nie widziala ktora byla prawdziea haha
Ale przynajmniej nie snia mi sie testy ciazowe hehe

Jestem i ja.
Nie mogę się odmulić. Wczoraj ze starym szaleli my 3 razy :-D
Akuku- tak coś czułam ,że ty będziesz następna. Powtórz za 2 dni i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki.
Kasoku- przykro mi, ale luty musi być już twój kochana ( i nasz)
Edzia- :*

Dzisiaj idziemy na urodzinki do 2-latka więc odezwe się dopiero wieczorem.

hej dziewczyny :) troszke mnie nie bylo
trzymam kciuki za WAS wszystkie i czekam na wasze dwie krechy z niecierpliwoscia!! :)

smerfik- dziekuje ze pytasz u mnie ok, mam punkt kulminacyjny w kwestii zmeczenia dzis mam chate sprzatac a z lozka sie nie moge zwlec - no i ostatnio mialam fajna zachcianke orabalam gar zupy ogorkowej a potem zagryzlam to czekolada :-D, w nast. tyg mam usg no i mam nadz. ze wszystko ok - a ty jak sie czujesz ? okres ten wlasciwy nadszedl juz?ps.ale masz sny hoho ;))

mississ- hej dawno cie nie bylo ! :) jesli dostalas lutke i prowadzisz wykres temperatur to ja mysle ze po skoku i nastepnych 3 wysokich temp mozesz spokojnie brac luteinke jesli sie martwisz ze moze ci zablokowac owu - ( 3 wyzsze temp. oznacza ze owulka juz byla wiecmozna smialo brac ;) )

Akuku- a badalas sobie moze prolaktyne? bo o ile dobrze kojarze to wlasnie przez to moga byc 'wycieki z piersi' ze tak powiem ;) - badaj hormony i nie zaszkodzi jak sobie progesteron zrobisz tylko w prawidlowym dniu cyklu zeby zobaczyc czy okej ;)) - tylko leciutko nadrobilam wiec mnie popraw jak cos zle zrozumialam

die perle- wspolczuje rozwoju wydarzen z wlosami ahahh tak to jest z tymi farbami ze sklepu nigdy nie wiadomo jak wyjda dobrze ze mozna taka farbe co wybralas w miare szybko splukac ;))

kasoku- jak tam ogolne samopoczucie :)??

jeszcze apropo snow wczoraj mialam piekny sen ze mam juz dziecko na rekach z czarnymi wloskami i tak marszczylo czolko zeby patrzec na mnie do gory a ja tulilam i tulilam - i normalnie az sie z usmiechem na ustach obudzilam :) a dzis znowu mialam sen ze plamilam ;/;/ i od razu sie obudzilam zeby sprawdzic no ale to tylko sen byl wiec ufff... - nie moge sie doczekac mojej wizyty bo oczywiscie irlandzki szpital sie nie spieszy zeby mnie zaprosic na badania i stwierdzilam ze poczekam jeszcze 2 tyg. i jak nic nie przyjdzie to sama tam zadzwonie sie zapytac czy kiedykolwiek w ogole tam mnie zaprosza laskawie :-D bo chociaz mogli by przyslac list nawet z data za miesiac ale bym juz miala na co czekac :tak: grunt ze ide prywatnie.

noi w sumie tutaj moja pamiec sie konczy nawet tego co tam u mnie sie dzialo :-D hahah

Mociurka wyciek mialam jednorazowy doslownie malutka kropelka jesli to bylo to, bo pozniej jak nacikalam to nic nie wylecialo a chcialam sprawdzic:-) zbadalabym sie ale tu w uk tylko pdstawowe robia I wszystko mialam w normie jakies pol.roku temu. Wiec badania bede robic w pl :-) tylko nie wiem kiedy tam polece :-)
Tak czy siak.licze na to ze sie udalo hehe.
fajny sen ten z dzidziusiem :-) als z tym plamieniem to.juz nie fajnie, na szczescie to byl tylko sen :-)

reklama
Emalia ale ja jeszcze nie jestem a przynajmniej nic o tym jeszcze nie wiem hehe. Choc chcialabym te dwie.kreseczki zobaczyc.ojj chcialabym :-)
Tak samo jak pewnie kazda z nas.
Wiec dziesczyny ja prosze o kciuki caly czas.
Wiecie ze ja od tego bolu implantacyjnego nie mam zadnych boli na @ a ostagnio co cykl od owulacji mnie bolalo , wiec to mnie trzyma przy nadzieji.

Do góry