reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Zrobilam test ciazowy I wyszedl negatywny. Tzn widzialam jakis zarys(tylko w swietle lazienkowym) ale mi sie wydaje ze to nic z tego. Tzn. Ze za wczesnie :-)
No nic poczekamy zobaczymy.

reklama
jak na razie to jeszcze nigdy nie powiedzialas ze widzialas zarys!!!!
Agatko... ja mysle ze sie udalo kochana :*

Tilli ale ja go widzialam tylko pod.jednym kontem I nie wiem czy kiedys tez patrzylam pod tym akurat katem...
Ale sie nie doluje bo moze byc za wczesnie... Moge miec niski hormon I tyle :-)
Co ma byc to bedzie :-)

Ostatnia edycja:
akuku ten zarys to u mie też był więc sie ciesz kochana bo nie dlugo to ten zarys bedzie ulalla II .... ja o tym wiem:) i wiem ze czujesz ze jestes w ciąży? Nie myle sie prawda? &&&& za to by zarys sie szybko zamienil w grubasy::)

Tiluchna a co ty taka zaracowana?

Kasoku a Ty kiedy testujesz ? juz ie nie moge doczekac :)

Karola ja tez chyba z operuje obie nos bo mam pyrkaty:p:p tylko odwagi mi bak :p
r
die jak tam u Ciebie?

Mamolinka, Domi , Miciurko jak sie czujecie?

Krowko gdzie jestes ?

A ja cierpie na brak okresu i snilo mi sie ze bylam z mezem i naszymi bratanicami i bratankami w lesie i dostalam okres i jakis facet mi pozyczyl podpaski bo okres dostalam i stanelam pod drzewkiem zalozylam podpaskkiem i kuclam i sie wysikalam :p jakie ja mam sny....

Smerfimi hahaha jaki sen.
No powiem Ci ze jakos tak sie nie zdolowalam :-) alebo jeszcze nie. Test wyzucilam do smieci, m wyzucil na nke skorupki po jajkach wiec juz nawet nie moge zjarzec hehe, cos czuje ze bede testowac codziennie.
A co do moich uczuc to tak czuje ze sie udalo :-) ale ja to czuje co miesiac haha wiec juz nie wieze sobie:-)
Ale mowie w tym cyklu za duzo znakow na tak :
Pozniejsza owulacja,z czego sie ciesze bo m nie bylo I wrocil akurat przed owu I to kilka dni tak sie wydluzylo.
Potem ten spadek tempki
Bol okropny w podbrzuszu
Brak bolu miesiaczkowego
Wczoraj cos mi z cyca wycieklo (mala kropelka czegos)
nerowa chodze ale to naogol przed @ tylko tak dziwnie bo jestem spokojna baaardzo...i nagle w sekunde sie potrafie zdenerwowac.

No nic zobaczymy jak teraz sie nie udalo to nie wiem co zrobie heh

Smerfiku ten zarys byl taki szary I tylko pod jednym katem w swietle lazienkowym... Ja mysle ze to jest poporstu miejsce w ktorym powinna byc ta kreska I jej nie ma...a czy bedzie ?? To sie okaze...

Ostatnia edycja:
akuku tak jak mowie ja ten zarys u siebie tez widzialam tylko pod jakims katem a nastepnego dnia był juz mocniejszy :) hehe i tego ci zycze :)

Wlasnie wygrzebalam test ze smietnika I nic nie ma zadnego zarysu...a jestem pewna ze byl..albo juz mam zwidy hehe.
No nic odczekam chyba 2dni z naciskiem na chyba hahaha

Dzien dobry na szybciorka- potem was nadrobie- dopiero wstalam, cos ogarne i jade na 11 do mego dziecka na wystep baletowy...

u mnie tepka poszla troszke w gore- niesmialo niesmialo ale jednak sie pnie:p
do potem kochane:*

reklama
Die to fajnie ze sie pnie :-) ciesze sie I trzymam kciukaski :-)
Ja dzis chyba sie za konkretne sprzatanie wezme co by nie myslec za duzo :-)

Do góry