reklama
akuku ten zarys to u mie też był więc sie ciesz kochana bo nie dlugo to ten zarys bedzie ulalla II .... ja o tym wiem i wiem ze czujesz ze jestes w ciąży? Nie myle sie prawda? &&&& za to by zarys sie szybko zamienil w grubasy:
Tiluchna a co ty taka zaracowana?
Kasoku a Ty kiedy testujesz ? juz ie nie moge doczekac
Karola ja tez chyba z operuje obie nos bo mam pyrkaty tylko odwagi mi bak
r
die jak tam u Ciebie?
Mamolinka, Domi , Miciurko jak sie czujecie?
Krowko gdzie jestes ?
A ja cierpie na brak okresu i snilo mi sie ze bylam z mezem i naszymi bratanicami i bratankami w lesie i dostalam okres i jakis facet mi pozyczyl podpaski bo okres dostalam i stanelam pod drzewkiem zalozylam podpaskkiem i kuclam i sie wysikalam jakie ja mam sny....
Tiluchna a co ty taka zaracowana?
Kasoku a Ty kiedy testujesz ? juz ie nie moge doczekac
Karola ja tez chyba z operuje obie nos bo mam pyrkaty tylko odwagi mi bak
r
die jak tam u Ciebie?
Mamolinka, Domi , Miciurko jak sie czujecie?
Krowko gdzie jestes ?
A ja cierpie na brak okresu i snilo mi sie ze bylam z mezem i naszymi bratanicami i bratankami w lesie i dostalam okres i jakis facet mi pozyczyl podpaski bo okres dostalam i stanelam pod drzewkiem zalozylam podpaskkiem i kuclam i sie wysikalam jakie ja mam sny....
Akuku
Fanka BB :)
Smerfimi hahaha jaki sen.
No powiem Ci ze jakos tak sie nie zdolowalam :-) alebo jeszcze nie. Test wyzucilam do smieci, m wyzucil na nke skorupki po jajkach wiec juz nawet nie moge zjarzec hehe, cos czuje ze bede testowac codziennie.
A co do moich uczuc to tak czuje ze sie udalo :-) ale ja to czuje co miesiac haha wiec juz nie wieze sobie:-)
Ale mowie w tym cyklu za duzo znakow na tak :
Pozniejsza owulacja,z czego sie ciesze bo m nie bylo I wrocil akurat przed owu I to kilka dni tak sie wydluzylo.
Potem ten spadek tempki
Bol okropny w podbrzuszu
Brak bolu miesiaczkowego
Wczoraj cos mi z cyca wycieklo (mala kropelka czegos)
nerowa chodze ale to naogol przed @ tylko tak dziwnie bo jestem spokojna baaardzo...i nagle w sekunde sie potrafie zdenerwowac.
No nic zobaczymy jak teraz sie nie udalo to nie wiem co zrobie heh
No powiem Ci ze jakos tak sie nie zdolowalam :-) alebo jeszcze nie. Test wyzucilam do smieci, m wyzucil na nke skorupki po jajkach wiec juz nawet nie moge zjarzec hehe, cos czuje ze bede testowac codziennie.
A co do moich uczuc to tak czuje ze sie udalo :-) ale ja to czuje co miesiac haha wiec juz nie wieze sobie:-)
Ale mowie w tym cyklu za duzo znakow na tak :
Pozniejsza owulacja,z czego sie ciesze bo m nie bylo I wrocil akurat przed owu I to kilka dni tak sie wydluzylo.
Potem ten spadek tempki
Bol okropny w podbrzuszu
Brak bolu miesiaczkowego
Wczoraj cos mi z cyca wycieklo (mala kropelka czegos)
nerowa chodze ale to naogol przed @ tylko tak dziwnie bo jestem spokojna baaardzo...i nagle w sekunde sie potrafie zdenerwowac.
No nic zobaczymy jak teraz sie nie udalo to nie wiem co zrobie heh
reklama