reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Zrobilam test ciazowy I wyszedl negatywny. Tzn widzialam jakis zarys(tylko w swietle lazienkowym) ale mi sie wydaje ze to nic z tego. Tzn. Ze za wczesnie :-)
No nic poczekamy zobaczymy.

reklama
jak na razie to jeszcze nigdy nie powiedzialas ze widzialas zarys!!!!
Agatko... ja mysle ze sie udalo kochana :*

Tilli ale ja go widzialam tylko pod.jednym kontem I nie wiem czy kiedys tez patrzylam pod tym akurat katem...
Ale sie nie doluje bo moze byc za wczesnie... Moge miec niski hormon I tyle :-)
Co ma byc to bedzie :-)

Ostatnia edycja:
akuku ten zarys to u mie też był więc sie ciesz kochana bo nie dlugo to ten zarys bedzie ulalla II .... ja o tym wiem:) i wiem ze czujesz ze jestes w ciąży? Nie myle sie prawda? &&&& za to by zarys sie szybko zamienil w grubasy::)

Tiluchna a co ty taka zaracowana?

Kasoku a Ty kiedy testujesz ? juz ie nie moge doczekac :)

Karola ja tez chyba z operuje obie nos bo mam pyrkaty:p:p tylko odwagi mi bak :p
r
die jak tam u Ciebie?

Mamolinka, Domi , Miciurko jak sie czujecie?

Krowko gdzie jestes ?

A ja cierpie na brak okresu i snilo mi sie ze bylam z mezem i naszymi bratanicami i bratankami w lesie i dostalam okres i jakis facet mi pozyczyl podpaski bo okres dostalam i stanelam pod drzewkiem zalozylam podpaskkiem i kuclam i sie wysikalam :p jakie ja mam sny....

Smerfimi hahaha jaki sen.
No powiem Ci ze jakos tak sie nie zdolowalam :-) alebo jeszcze nie. Test wyzucilam do smieci, m wyzucil na nke skorupki po jajkach wiec juz nawet nie moge zjarzec hehe, cos czuje ze bede testowac codziennie.
A co do moich uczuc to tak czuje ze sie udalo :-) ale ja to czuje co miesiac haha wiec juz nie wieze sobie:-)
Ale mowie w tym cyklu za duzo znakow na tak :
Pozniejsza owulacja,z czego sie ciesze bo m nie bylo I wrocil akurat przed owu I to kilka dni tak sie wydluzylo.
Potem ten spadek tempki
Bol okropny w podbrzuszu
Brak bolu miesiaczkowego
Wczoraj cos mi z cyca wycieklo (mala kropelka czegos)
nerowa chodze ale to naogol przed @ tylko tak dziwnie bo jestem spokojna baaardzo...i nagle w sekunde sie potrafie zdenerwowac.

No nic zobaczymy jak teraz sie nie udalo to nie wiem co zrobie heh

Smerfiku ten zarys byl taki szary I tylko pod jednym katem w swietle lazienkowym... Ja mysle ze to jest poporstu miejsce w ktorym powinna byc ta kreska I jej nie ma...a czy bedzie ?? To sie okaze...

Ostatnia edycja:
akuku tak jak mowie ja ten zarys u siebie tez widzialam tylko pod jakims katem a nastepnego dnia był juz mocniejszy :) hehe i tego ci zycze :)

Wlasnie wygrzebalam test ze smietnika I nic nie ma zadnego zarysu...a jestem pewna ze byl..albo juz mam zwidy hehe.
No nic odczekam chyba 2dni z naciskiem na chyba hahaha

Dzien dobry na szybciorka- potem was nadrobie- dopiero wstalam, cos ogarne i jade na 11 do mego dziecka na wystep baletowy...

u mnie tepka poszla troszke w gore- niesmialo niesmialo ale jednak sie pnie:p
do potem kochane:*

reklama
Die to fajnie ze sie pnie :-) ciesze sie I trzymam kciukaski :-)
Ja dzis chyba sie za konkretne sprzatanie wezme co by nie myslec za duzo :-)

Do góry