reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ufffffffffff nadrobiłam- aleście naskrobały!!!!! mam nadzieje ze teraz nie pomine żadnej z Was :p
Ja po wczoraj jestem lekko wypompowana- a jeszcze Młoda miała dzis występ baletowy- najpierw z grupą baletnic a potem solo jako primabalerina- aż sie z dumy poryczałam- bo solowe występy mają tylko najlepsze baletnice- a to już jej 5 solowy występ! :)

Akuku szaleńcu szalony:D zatestowałaś?? Ty to masz jaja! ja to sie cykałam nawet jak miałam 3 dni po @ :p hehehe...a pierwszą ciąże zatestowałąm 1,5 miesiaca po terminie spodziewanej @- taki cykor ze mnie! ALE CIEŃ CIENIA....kurde jak trzymam mocno kciuki to szko- a dzis zielone kropki na ovu pojawilo sie u dwoch dziewczyn ktorym od poczatku kibicowalam- i jakos ciagle pisalam ze chyba im sie uda! i sie udalo! :D
ps. historia z Twojego dzieciństwa jest naprawde przerazająca i smutna- a jednak wyszłaś z Tego wszytkiego- i teraz masz swoją cudną rodiznkę i jesteś szczęsliwa- także jak zawsze mówie- nasze szczęscie w naszych rękach:) pełen szacun dla Ciebie :)

Emalka toście wczoraj z M dali czadu!!!! teraz czekamy na wyniki- ale ale...proszę nie poprzestawać na laurac i poprawkę weekndowa zaliczyc:p

Kas Ty nasz pesymistko kochana- głowaq do góry i nie gadaj głupowtów! nie na tym etapie! zabraniam Ci stanowczo! kopa w dupsko zasadze jak będziesz jajtolić! a sluzik zabarwiony krwą - dobrze wrocy- albo wyczekany @ albo .....- czekamy jak się małpula rozkręci to się w liscie proszę ładnie na nowo zaznaczyć i dalje do wyscigu o potomstwo stwac- NIEPODDAJEMY SIE !!!!

Lori jak fajnie że zajzałas- jesli chcesz dopisz się może do listy- żeby nam fluidkowac:) trzymam kciukaski za Fasolinke i za Ciebie :)

Miciurka pięny sen..a ten drugi- olać! wszystko ma być i będzie dobrze!! Buziaki dla Fasolinki :*

i juz sie pogubilam komu chcialam jeszcze odpisac...a Miissis- po uno powodzonka na egzamieni- jelsi pismeny polamania piora a jesli ustny- polamania jezyka! a co do castangusa ja zaczelam brac w 7dc - takze spokojnie zanczij kuracje - ale jesli chcesz mozesz tez poczekac na nastepny cykl- ale pamietaj bez przerwy przez 90 dni- chyba ze zobaczysz II

Karola podziwiam odwagę - ja chyba jednak bym się bała operacji:p ale jesli np takie wskazania byłyby medyczne to wiadomo...aczkolwiek- jak to mówię zawsze- nigdy nie mów nigdy ani nigdy nie mów zawsze:) co do moich "cyców" to karmilam 6 miesiecy - ale ja mam jak silikonowe- niewazne jaka wage mam, czy w ciazy bylam, czy karmilam, czy chudlam czy tylam- mam zawsze takie same całkiem spore bo miska D i sterczące:p mam nadzieje ze takie zostaną- ale jakby mi sflaczaly to bym się załamala- i chyba jednak skusiala na operacje:p
a brzuch...no..tez mam teraz pimpek sadelko :( cos tam cwicze- ale i tak mam ciąże spożywczą:( nie lubie bleeeeeeee a najgorsze to jest to ze brzuch u mnie to wcale nie pozostalosc po ciazy bo ja po ciazy bylam super szczupal sexi i flexi..potem se upaslam ten brzuchol:( ech :(

Smerfiku- mocno trzymam kciukasy za Twoją @ żeby ładnie już przylazła i żebyscie zaczeli już staranka- no i zeby na efekty długo nie trzeba było czekac!!!!! :)

no i jeszcze na koniec- k.u.r...wa zmywarka padla~!!!!! :((((((

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Die a jednak zmywara padla :/:/
Super ze mas ztaka zdolna core balerine :-)
Ja tez chce core hahaha
Co do brzucha... Moje to juz brzuszysko jest... Hehe i po ciazy z vikim schudlam a jak przestalam karmic tak zaczelam tyc... Masakra.
Ja tez mam cyce z miseczka D a czaczem E :O masakra i powiem ze chcialabm wrocic do moseczki B ale rowniez ogolnie schudnac..a nie ponstrum z cyckami B hahaha

Mam nadzieje ze skoro Twoje kciuki pomogly innym to i mi pomoga :-)
Dobra jestes z tym testowaniem haha
Ja juz uzalezniona jestem wiec testuje codziennie czyms haha wczoraj jeszcze test owu robilam hahahaha

Moje dzieci na basenie z tatusiem a ja na nich grzecznie czekam...bo keszczesiechora czuje...

byłam w klopu..i albo mam schizy albo mi brodawki pociemnialy ;/ ale to raczej schizy....a szyjucha twarda raczej nisko i zmaknieta..a sluz taki kremowo lepliwy :)
ciągnie mnie w podbrzuszku- jakbym pęcherz miała ciagle pełny...albo miał się okres zacząć... ;/

Die hahah bk z nas pqtrzymy na brodawki na sluzy i szukamy wszystkiego co nas boli hahaha
Ja tez ogladam cyce i sa wieksze znaczy pelniejsze ale przed @ tez tak chyba mam... Dziwne bo po miesiacu nie pamietam objaw hahha
Ale akurat zadnych boli ja na @ nie mam ewentualne od czasu do czasu cos mnie ciagnie ale nie jak na @ wiec mam nadzieje ze nie przylezie... A tal w sumie w koncu biore castangus on rozlwniez powoduje bym nie miala napiecia przedmiesiaczkowego wiec wszystko jest mozliwe :-):-):-)

ja to wsumie za wczsnie na jakiekolwiek objawy małpiszonowe- bo okres najwczesniej za 10 dni- wiec przeciez nic by jeszcze malpowego czuc nie bylo- a jaednak cos tam ciagnie i ugniata- i takjakby siku mi sie ciagle chcialao- ale sie nie chce

Die to trzymam &&& by u Ciebie to byl zwiastun ciazy bo u mnie niestety tak sie zazczelo ok. 4 miesiecy temu ze mnie bolalo jak na @ od samej owulacji praktycznie. Teraz minelo w tym cyklu ale nie wiem czy to zasluga castangusa czy moze jednak sie udalo :-) jeszcze troche i sie dowiemy obydwie :-):-)
W kazdym razie mam nadzieje ze w tym miesiacu bedzie kumulacja i wysyp brzuszkow :-)
A i dziekuje za mile slowa co do mojej osoby... Co nas nie zabije to nas wzmocni.
Ja rowniez uwazam ze silna babka jestes troche se wycierpialas.
Ja mysle ze kazdy czlowiek troche wycierpial i np. Dla mnie moga byc czyje problemy drobnostka a dla tej osoby mpze to by bardzo ciezkie.
Nawet nasze dzieci maja problemy i to kolosalne :-D:-D:-D

Siedze na tym basenie i umieram juz z nudow.

Czesc dziewczynki rano weszlam na chwilke ale nie mialam czasu napisać ,bo musialam posmazylyc kotlety dla meza do pracy ,a pozniej poszłam z dziećmi na spacer .Niedawno obiad zjedlismy a teraz sie relaksujemy.

Die i jak wyjście udane ?

Emalia to nieźle zaszaleliscie :-p

Kasoku myślę że bedzie dobrze ,nie ma sie co martwic na zapas...pisalas że wyniki meza są lepsze ,więc teraz trzeba byc cierpliwym.

Akuku a jednak testowalas ,wiedzialam że nie wytrzymasz...a ta kreseczka ktora widzialas moze jest dobrym znakiem...

Przepraszam ale nie pamietam co komu mam jeszcze odpisać.

Dzisiaj zrobilam kolejnego testa i też pozytyw ,wczoraj byly działania i sądzę że dzisiaj też będą.

Edyto zbawienie Ty moje (nudze sie na tym basenie)a ze pisze z tel. M bo moj sie rozladowal to nie mam co robic.
No wiec dzialajcie dzialajcie ja proponuje jeszcze tempke mierzyc dla potwierdzenia owulki :-)
Jesli chodzi o mnie to ja i tak spokojna jestem bo pozno owu byla i wyjatkowo sie tym nie zmartwilam. Ale ja od zawsze w goracej wodzie kompana i wiem o tym doskonale . Czem mi to wychodzi na dobre bo duzo zeczy robie zawczasu:-)
Jutro pewnie tez zatestuje a co mi tam jak mam ponad 30 testow to chociaz na nie posikam...

Kiedys sobie w cv wpisze ze 2 lata sikalam na testy ciazowe1,5 roku na owulacyjne i kilka razy na paski ph.
Jestem w tym doswiadczona i lubie to robic wiec traktuje to jako hobby. Szkoda ze takiej pracy nie mam...lac na testy wszelkiego rodzaju hahaha

O widze ze m juz dzieciaczki myje i ubera wiec zaraz jedziemy do domku.

san francisko.jpg Moj Mąż pozdrawai STARACZKI z SanFransico :)

SZCZYC MI SIĘ CHCE!- ale siku nie robie....

Wczoraj było super- pojadlysmy popilysmy- ja se wzielam na wszelki wypadek bezalkoholowe driny i pifko....dostalam od dziewczyn taki jakby kombinezon z takiej siatki jak rajstopy kabaretki
z dziurafa na piczke:p masakra jak sie smialam- mowilam ze jak sie w to ubiore to bede wygladac jak szynka wilkanocna a moj maz się zdoi ze smiechu ze mnie...bede musiala chyba mu zaspiewac- "jesli masz ochote na Malwinke (bo tak mam na imie) ugryź szynkę haps hap- pyszną szynkę- haps haps- tłustą szynkę haps haps:p"

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Ostatnia edycja:
reklama
Die poszczalam sie hahaha piękna piosenka i taka wręcz zachęcająca :-)

A dlaczego nie będziesz sikac ? Coś konkretnego będziesz z nim robic że dalas na wstrzymanie ?! :-D ( joke)

Akuku było wskoczyć do basenu i sie popluskac z dziećmi ... :-p

Do góry