reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Jestem moje kochane, ale dzień miałam napiety :)
Nawet nie jestem w stanie nadrobic waszej produkcji :)
Na rozluźnienie emocji , pod weekendzik pijemy z męzusie m żubóweczke z soczkiem jabłkowym :)

Edzia- też to oglądałam jeżeli mówisz o TLC :)

Dziewczynki, mam nadzieję ,że ten cykl bedzie nasz!!!

reklama
emalia kochanie chyba sciagnelam cie myslami, bo wlasnie o tobie myslalam ha :), no to zdroweczko jedna szklaneczka za mnie poprosze, tzn za II no wiesz :)

Emalia dokładnie na TLC ;-)
Pisz co tam u Ciebie jak minął tydzien,nie było mnie kilka dni i nie jestem w temacie :-p

icon1.png
Odp: Staraczki listopadowe 2012 :)

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

ja operację wspominam bardzo ale to bardzo dobrze, z tego wszystkiego najbardziej bolało założenie welfronu, hehe

serio, zero bólu, zero wymiotów po narkozie, nawet malutkiego sińca nie miałam pod oczami (tego się ciut obawiałam bo czytałam, że po operacji nosa wygląda się jak po zderzeniu z pociągiem), ponoć nieźle mi tam trzaskali młotkiem po nosie bo musieli mi go najpierw połamać, żeby to prosto złożyć ponieważ miałam w dzieciństwie złamany nos (kolega w piaskownicy rzucił we mnie łyżką) :baffled: i krzywo się zrosło przez co miałam krzywą przegrodę nosową, którą potem trzeba było wyprostować). Pamiętam tylko tyle, że dali mi narkozę, kazali odliczać od 10 w dół i przy 8 odpłynęłam :happy2: potem gipsik na nos a setony w nos, pierwsze kilka dni średnio fajne bo trzeba było cały czas oddychać ustami bo przez setony w nosie inaczej się nie dało, w nocy budziłam się często bo zasychało mi w ustach ale w sumie to nic straszniejszego od spania z zatkanym nosem jak się np ma katar.

Tak więc z ręką na sercu mogę powiedzieć, że bardziej boli pobieranie krwi niż operacja nosa. :-D

Karola ją też słyszałam że po operacji nosa ma sie since pod oczami ,bo przecież to nic innego jak łamanie kości nosowej ...więc dziwię sie że u Ciebie nie było fioletow :-p ale to dobrze.Moze masz wysoki próg wytrzymałości na bol i dlatego bardzo Cię to nie bolało :-)

Dziewczyny mysle I mysle caly czas...
A tak wogle to w tym miesiacu nie mam boli na @ tzn. Od kilku dni...a tak w ostatnich kilku miesiacach mialam ze od owu az do @mialam bole...
Jezuuu nakrecam sie znowu... Ja juz chce jutrzejsza tempke zobaczyc :-)

reklama
ah dziewczyny kochane w koncu weekend:-D:-D:-D
do niedawna jeszcze weekend niczym sie nie roznil od normalnego dnia
ale teraz po prostu wiem, ze weekend jest do odpoczynku:-p

wstalam po 7, siedze w pizamie, dzieciaki sie bawia, nigdzie nie gonie
ehh to jest zycie:-D

Mamolinko - jak cudownie ze sie odezwalas!! juz myslalam ze przepadlas:szok:

fajnie, ze watek trwa w najlepsze i kazda z nas wraca co jakis czas, widac ze nie chodzi tylko i wylacznie o starania hehe ;-)

mi sie chyba zbliza owulacja bo znowu mam ochote dzialac z mezem:szok: to jest burza hormonow niesamowita
po prostu klapki na oczy i heja
dobrze, ze mam jeszcze meza ktory potrafi na spokojnie wytlumaczyc jakie byly motywy naszej podjetej decyzji itd i uzywamy gumek:tak:

ja juz od czwartku sama na stanowisku, troszke przerazajace ale wszyscy mnie bardzo wspieraja i pomagaja z informacjami:tak:

wiecie mam tyle na glowie ze juz dwa razy zapomnialam o wizycie u lekarza w sprawie mojej neuralgi:szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
normalnie jeszcze wczoraj rano wiedzialam i pamietalam ze mam o 15 a potem zawirowania w pracy, szybko jakos czas minal, tu to tam to i o 17 normalnie jak mnie strzelilo:wściekła/y::wściekła/y:
a maz mi mowil zebym sobie ustawila przypominajke w telefonie:sorry:

zycze milego dnia :*

Do góry