reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hej my tez dzisiaj po spscerku gkraco wrecz:) az niewiadomo jak dziecko ubrac:/

Wogole to mam ochote zabrac sie za generalne porzadki i nie mam kiedy:/

no ja tak pomyślałam kilak dni temu,dzisiaj jako że kości mnie bolą postanowiłam że je rozruszam i zaczęłam posprzątam,brzuch ok,skurczy prawie wcale więc małe zielone światełko mam :-) kurze w całym mieszkaniu,kuchnia cała posprzątana,nawet w półkach,podłogi .Wszystko powoli by się nie przemęczyć a gdy mój wróci będzie sprzątał dalej a ja usiądę i będę mówić gdzie poprawić :-)
No a teraz idę zrobić kolacyjkę :-)

Akuku Kuba też szybko zabierał się do siadania,przed piątym miesiącem już podciągał się za wszystko i siadał a bez pomocy usiadł mając 5,5 z pozycji leżącej

uwierzycie że on tu nawet 5 miesięcy nie miał hehe duża kluseczka co :-D patrzcie na te rączki jak się trzymał by nie leżeć hehe tak mocno trzymał że chyba można by było go wtedy z wanienką podnieść hehe

acy39l.jpg

hej jestem tak zmeczona,ze tylko melduje się Wam,ze zyje i ide spac, anabelko sliczny chłopczyk, niewiarygodne,ze miał na zdj, zaledwie 5 m-cy, wow. A propos, znowu hemoroid się mi odezwal wrrrrrrrrr:crazy:

Kasokj wsolczuje hemoroidow...nie wiem jak boli bo nie mialam ale wspolczje.

Ubnas nocki piekne Emis spi 7, 8 godzin ciurkiem potem jeszcze 5 .. wlasnie go nakarmilam I ide na skalpel... mipego dnia.

anabelko nie lecze tylko lagodze objawy, on sam musi się wchlomac, mi po porodach wyszedł, za duże parcie i zrobil się zylak :(

a mój tymek ma skok rozwojowy, padam na ryj.

Ostatnia edycja:
a patrz ile ich jeszcze do roku się pojawia

Skoki rozwojowe | Porady młodej mamy

dziewczyny moje kochane mam nadzieję że to nie cisza przed burzą ale lepiej się czuje,krocze boli jak bolało ale jakoś nie przejmuje się tym i jakoś funkcjonuje,ważne że skurcze się nie pojawiają tak często,mam ich tak mało że się dziwię,pojawiają się jedynie trochę bolesne max 3 na dobę i tyle,kilka razy macica twarda się robi ale też tu szału nie ma.Pojutrze usg i zobaczymy co potem,bo od czwartku przy sn leki będę odstawiać,wytrzymałam już prawie 5 tygodni odpoczywając,mój wrócił.Ostatnie rzeczy już kupujemy do remontu,dla dziecka,butelki,resztę kosmetyków przywóizł mi m z Niemiec bo zależało mi na penatenie,byłam bardzo zadowolona przy Kubie z penatena więc teraz też zacznę od niego.Torba do szpitala już prawie całkowicie spakowana :-) niebawem będę już tylko czekać :-) wreszcie :-)
Pogoda się popsuła wrrr

no i nic więcej,miłego dnia życzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj poszalałam trochę zakupowo a to w sumie dzięki mojemu mężowi.
mąż wybrał się rowerem do pracy (17 km w jedną stronę :szok: odkąd kupił sobie nowy, wypasiony rower dostał jakiegoś kręćka i w weekendy potrafi nawet 40 km przejechać :szok::szok: ) no więc wybrał się rowerem do pracy, mimo, że pogoda nie była jakaś rewelacyjna, mówiłam, żeby sobie darował ale nie, twardy jest, co tam, że zimno, co tam, że chmury, pffff, a jedź sobie- pomyslałam.
no dobra, pojechał. Godzina 12 telefon, żebym przyjechała po niego autem za 2 godziny bo zaczęło lać :-D :-D :-D

no to ja bach w auto, pół godzinki drogi i zostało mi 1,5 godziny by połazić po galerii :-D
połaziłam po sklepach, oczywiście nie mogłam się oprzeć i kupiłam parę rzeczy dla Małej w Pepco :tak: później porobię Wam zdjęcia co tam zakupiłam. Tylko teraz mam pytanie, ciuszki ze sklepu trzeba wyprać tylko w czym? są specjalne proszki i płyny do prania dla niemowląt tylko co i jakiej firmy kupić? a może lepsze są płatki mydlane? albo orzechy piorące? :confused:

Do góry