reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Hej my tez dzisiaj po spscerku gkraco wrecz:) az niewiadomo jak dziecko ubrac:/

Wogole to mam ochote zabrac sie za generalne porzadki i nie mam kiedy:/

no ja tak pomyślałam kilak dni temu,dzisiaj jako że kości mnie bolą postanowiłam że je rozruszam i zaczęłam posprzątam,brzuch ok,skurczy prawie wcale więc małe zielone światełko mam :-) kurze w całym mieszkaniu,kuchnia cała posprzątana,nawet w półkach,podłogi .Wszystko powoli by się nie przemęczyć a gdy mój wróci będzie sprzątał dalej a ja usiądę i będę mówić gdzie poprawić :-)
No a teraz idę zrobić kolacyjkę :-)

Akuku Kuba też szybko zabierał się do siadania,przed piątym miesiącem już podciągał się za wszystko i siadał a bez pomocy usiadł mając 5,5 z pozycji leżącej

uwierzycie że on tu nawet 5 miesięcy nie miał hehe duża kluseczka co :-D patrzcie na te rączki jak się trzymał by nie leżeć hehe tak mocno trzymał że chyba można by było go wtedy z wanienką podnieść hehe

acy39l.jpg

hej jestem tak zmeczona,ze tylko melduje się Wam,ze zyje i ide spac, anabelko sliczny chłopczyk, niewiarygodne,ze miał na zdj, zaledwie 5 m-cy, wow. A propos, znowu hemoroid się mi odezwal wrrrrrrrrr:crazy:

Kasokj wsolczuje hemoroidow...nie wiem jak boli bo nie mialam ale wspolczje.

Ubnas nocki piekne Emis spi 7, 8 godzin ciurkiem potem jeszcze 5 .. wlasnie go nakarmilam I ide na skalpel... mipego dnia.

anabelko nie lecze tylko lagodze objawy, on sam musi się wchlomac, mi po porodach wyszedł, za duże parcie i zrobil się zylak :(

a mój tymek ma skok rozwojowy, padam na ryj.

Ostatnia edycja:
a patrz ile ich jeszcze do roku się pojawia

Skoki rozwojowe | Porady młodej mamy

dziewczyny moje kochane mam nadzieję że to nie cisza przed burzą ale lepiej się czuje,krocze boli jak bolało ale jakoś nie przejmuje się tym i jakoś funkcjonuje,ważne że skurcze się nie pojawiają tak często,mam ich tak mało że się dziwię,pojawiają się jedynie trochę bolesne max 3 na dobę i tyle,kilka razy macica twarda się robi ale też tu szału nie ma.Pojutrze usg i zobaczymy co potem,bo od czwartku przy sn leki będę odstawiać,wytrzymałam już prawie 5 tygodni odpoczywając,mój wrócił.Ostatnie rzeczy już kupujemy do remontu,dla dziecka,butelki,resztę kosmetyków przywóizł mi m z Niemiec bo zależało mi na penatenie,byłam bardzo zadowolona przy Kubie z penatena więc teraz też zacznę od niego.Torba do szpitala już prawie całkowicie spakowana :-) niebawem będę już tylko czekać :-) wreszcie :-)
Pogoda się popsuła wrrr

no i nic więcej,miłego dnia życzę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
wczoraj poszalałam trochę zakupowo a to w sumie dzięki mojemu mężowi.
mąż wybrał się rowerem do pracy (17 km w jedną stronę :szok: odkąd kupił sobie nowy, wypasiony rower dostał jakiegoś kręćka i w weekendy potrafi nawet 40 km przejechać :szok::szok: ) no więc wybrał się rowerem do pracy, mimo, że pogoda nie była jakaś rewelacyjna, mówiłam, żeby sobie darował ale nie, twardy jest, co tam, że zimno, co tam, że chmury, pffff, a jedź sobie- pomyslałam.
no dobra, pojechał. Godzina 12 telefon, żebym przyjechała po niego autem za 2 godziny bo zaczęło lać :-D :-D :-D

no to ja bach w auto, pół godzinki drogi i zostało mi 1,5 godziny by połazić po galerii :-D
połaziłam po sklepach, oczywiście nie mogłam się oprzeć i kupiłam parę rzeczy dla Małej w Pepco :tak: później porobię Wam zdjęcia co tam zakupiłam. Tylko teraz mam pytanie, ciuszki ze sklepu trzeba wyprać tylko w czym? są specjalne proszki i płyny do prania dla niemowląt tylko co i jakiej firmy kupić? a może lepsze są płatki mydlane? albo orzechy piorące? :confused:

Do góry