reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ja po wizycie, niespodziewalam się za wiele ale jest 2,3 mm pęcherzyka;-) dostałam luteine. Za 3 tygodnie kolejne odwiedziny u doktorów.

reklama
Hej laseczki wpadlam wam tylko skrobnac ze od 2 w nocy mialam.skurcze konkretne co 10 min o 5 jakos udalo mi się zasnąć i teraz caly dzień mnie męczą tylko nieregularne chociaż juz się przyblizaja więc trzymajcie kciuki za nas! :) jeszcze jestem w domku ale podejrzewam ze dziś wieczorem/nocy lub jutro juz powinnam dotrzeć do szpitala hmm..:) o ile się rozkreci ,

Domi- śliczną masz córeczkę!

Miciurko trzymam kciuki... Ale jesli by rozne te skurcze byly to lepiej jedz zeby problemu z tetnem nie bylo...

A ja mam dola dzis kiepsko sie czulam i wogole a jeszcze maz zadzwonil zawiany:( myslalam ze oszaleje z nerwow! Pobeczalam i mi ulzylo ale nie daruje mu!!

Miciurko - trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mam nadzieje ze najdalej do jutra wieczora bedziesz miala swojego Maluszka przy sobie :*

Kamilko - ah ci faceci :( ty bidna w ciazy z synkiem, ciezko ci itd a oni sobie mysle bo pracuja to im sie nalezy.. grrr.. spokojnie :* napij sie meliski i wez ciepla kapiel..wiem jak to moze zdenerwowac...

Krowko
:-D a za 3 tyg bedzie juz prawie poczatek 3 miesiaca :D ale czas leci nie?

Tili dzieki ale widzisz dzwonie i nie odbiera pewnie zapil i tak mocno spi!! A jak bym musiala sie skontaktowac bo cos by sie dzialo? Jutro mu nawrzucam i do piatku nie odbieram telefonu!

Miciurka trzymam kciuki by szybko i w miare bezbolesnie poszlo !!

Kamilka ojj czesem i faceci musza przegiac.

Moj m pojechal juz, wiec dzis bede miala ciezka noc, bo ja jak sie nie przytule na chwile to nie umiem zasnac... A tak swoja droga ja na chwile sie przytule doslownie i sie odwracam tylkiem hahaha.

Dzieci przygotowane do szkoly, przedszkola .
Dzwonili z przedszkola ze mieli trening jak uzyc zastrzyk Victorka w razie czego i za mam doniesc dokumenty od lekarza ktore mam juz gotowe i moze jutro zostac w przedszkolu.
Wiec o 9 zostawiam Victorka, o 9.15 z holu zabieraja klase Alexa..ogolnie zaczynaja tez o 9 wiec mam nadzieje ze jednak do 9.15 bede miala czas odstawic Vikiego.
Pozniej bede musiala wrocic do przedszkola wypisac formy lekarskie i bedzie gicio na caly rok.
Ale musze tez miec ten epipen dla Alexa tylko ze jak przyniose to ok. tyg. Nie bedzie chodzil do szkoly bo beda musieli ten trening zrobic.

Dobra polezs chwile poogladm.tv i mykam spac.

Hej Dziewczynki
Dzisiaj bylam u lekarza i co sie okazalo - Nie mam owulacjii ;( kolejny cykl mam stymulowany clo, nie wiem co to oznacza ,ale sie boje :(

Kasoku pieknie wygladasz :*
Miciurko Trzymam mocno kciuki za szybki porod :*
Karola nie trac nadziei bo ona podobno umiera ostatnia;D
Akuku kiedy usg kolejne?
Krowko Fajnie ze juz było widać fasolinke. Czekamy na serduszko :)
Tilusia leż i odpoczywaj i sluchaj mamy:)
Anabelko jak się czujesz?
Domi przesliczna ta Twoja coreczka;D
Edytko co u Ciebie ?Jak tam Twoj cykl?

Smerfiku nie boj sie, clo stymuluje oaulacje, peka pecherzyk i jest duze prawdopodobienstao ze uda sie zajsc w ciaze, najwazniejsze ze wiesz co jezt nie tak.
Ja usg bede miala 28.08 ;-)
Wiec na dniach

reklama
Krowko gratuluje pęcherzyka :tak:,
Tili bo to jest tak: od zawsze miasto czyli tzw OPEC grzal nam zima, czyli mielismy ogrzewanie z osiedlowej kotłowni, która nota bene 30 lat temu została secjalnie dla domkow wybudowana, ale jak dwa lata temu OPEC przejal TAURON przekalkulowali sobie, ze ogrzewanie domkow się im nie oplaca ,bo maja straty na linii, wiec dokładnie rok temu dostaliśmy pismo, ze grzeja nam ostatni sezon i masz tu babo placek, wszyscy przechodzą na swoje piece i ogrzewanie gazowe, ale przyloacze, rozbudowa plus zakup pieca kosztuje ok 15 tyz zl, i w ciągu roku gl emeryci musieli ta kase skombinować, nie mowiac o mnie :crazy:,
Tili Anabelko, jezu mam szczera nadzieje ,ze uda mi się schudnąć, ale szlo mi to bardzo ciężko, a dzisiaj znowu zjadłam kindziuka, ogorasy i trochę pizzy na obiadek :baffled:,
Smerfiku w końcu będzie owulacja trzymam za Ciebie :tak:,
Kamilko, wiem co czujesz, bo ja tez m rozrywam jak nie odbiera moich tel. ale spoko nie denerwuj się, czasami placz pomaga w odreagowaniu, wiec placz Malenka placz :laugh2:

Padam na ryjek, dzisiaj psiapsiolka z dwojka małych dziewczynek były u mnie i było trio szalejących 5 i 3 latek, potem plac zabaw, potem odwiedziny mojej cioci, a teraz prasowanie :baffled:a ja padam, poza tym tak parno było dzisiaj u nas, ze sama pogoda mnie zmeczyla, ale teraz jest cisza przed burza, a ja sama w domu :baffled::szok:

MICIURKO NIE DAJ SIE, BEDZIE DOBRZE, TROSZKE POBOLI I SIUP DZIDZI NA SWIECIE

Ostatnia edycja:
Do góry