Krowko gratuluje pęcherzyka

,
Tili bo to jest tak: od zawsze miasto czyli tzw OPEC grzal nam zima, czyli mielismy ogrzewanie z osiedlowej kotłowni, która nota bene 30 lat temu została secjalnie dla domkow wybudowana, ale jak dwa lata temu OPEC przejal TAURON przekalkulowali sobie, ze ogrzewanie domkow się im nie oplaca ,bo maja straty na linii, wiec dokładnie rok temu dostaliśmy pismo, ze grzeja nam ostatni sezon i masz tu babo placek, wszyscy przechodzą na swoje piece i ogrzewanie gazowe, ale przyloacze, rozbudowa plus zakup pieca kosztuje ok 15 tyz zl, i w ciągu roku gl emeryci musieli ta kase skombinować, nie mowiac o mnie

,
Tili Anabelko, jezu mam szczera nadzieje ,ze uda mi się schudnąć, ale szlo mi to bardzo ciężko, a dzisiaj znowu zjadłam kindziuka, ogorasy i trochę pizzy na obiadek

,
Smerfiku w końcu będzie owulacja trzymam za Ciebie

,
Kamilko, wiem co czujesz, bo ja tez m rozrywam jak nie odbiera moich tel. ale spoko nie denerwuj się, czasami placz pomaga w odreagowaniu, wiec placz Malenka placz
Padam na ryjek, dzisiaj psiapsiolka z dwojka małych dziewczynek były u mnie i było trio szalejących 5 i 3 latek, potem plac zabaw, potem odwiedziny mojej cioci, a teraz prasowanie

a ja padam, poza tym tak parno było dzisiaj u nas, ze sama pogoda mnie zmeczyla, ale teraz jest cisza przed burza, a ja sama w domu

MICIURKO NIE DAJ SIE, BEDZIE DOBRZE, TROSZKE POBOLI I SIUP DZIDZI NA SWIECIE