reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka - ja też nie znoszę pijanych osób, zwłaszcza tych na których mi zależy. Na szczęście, M nie pije no czaem jakieś piwko ale to bardzo rzadko.
Smerfik, Anabelka- co do tych jajników to i ja potwierdzam. Od wielu miesięcy nie czułam lewego jajnika, tylko prawy. Przed testowaniem pisałam, że się ten drugi odezwał. Lekarz wczoraj potwierdził, że owu była z lewego jajnika :-)
Tili- no kurcze, faktycznie, 3 miesiąc się zacznie łooo:szok:
Karola- a Ty gdzie? Co się nie chwalisz skokiem? Kciuki zaciśnięte!

A mi się tak spać chce i równocześnie mam takiego lenia, że aż żal. Nawet nie mam pomysłu na obiad. Ba! Nie chce mi sie go nawet robić. Nie dobrze ze mną.

Miłego dnia laski:-)

reklama
Ja myslalam ze jak chlodniej to cos wiecej zrobie a tu lipa... Nic mi sie nie chce ... Obiad ziemniaki z sosem mieso sie odmraza wiec potem podsmaze i samo sir bedzie dusilo;)

Mala tak sie wierci ze rajciu caly brzuch mi chodzi;)

W piatek mamy rocznice slubu w sobote rodzinka w niedziele basen musze sie zorganizowac bo ostatnio ciezko ze mna:)

hehe - u nas tez piwo do dla taty:-p szok
i mnie rowniez denerwuje gadka mojego po piciu:-D
taki glupi ucieszek jest.. lol
a najlepsze jest to ze on potrafi po 3 piwach zasnac .. przespac sie w pozycji siedzacej 2h ze spuszczona glowa obudzic i napic sie kolejne dwa:szok::-D hehe

ahh ci faceci..

ja baaaaaaardzo zadko pije.. ale kiedys to sie dawalo w tytke:-p na studiach.. ojoj

hej, no z jednym urzędem zalatwilam pomyślnie, smerfiku nnie martw się, ja w ostatnim roku miałam więcej cykli bezowulacyjnych niż owulacyjnych, jak będziesz potrzebować pregnyl to wyślij mi prv twój adres, ja mam chyba 6 opakowan ważnych do 2015 roku i chętnie ci wysle, po co się maja zmarnować, a chyba mamy zasade, ze komu się udało przesylamy dalej co pomoglo, a wiem,ze pregnyl trudno w aptece zdobyc, wiec oddam :tak:,
tili a tak to nam zafundowali c h u j e zbolale, dobrze,ze chociaz rok dali, dzisiaj bylam w ichniejszej instytucji, wszędzie marmury polozone:crazy:,
Anabelko dziekuje za optymizm co do mojej wagi, ja się musze bardzo nameczyc żeby być chuda, moja mama zawsze trzymala 62-65kg a teraz rzucila palenie i pod 80 kg:szok:wiec tendencje mam:baffled::tak:
a ja lubie jak mój m czasami jest pijany, bo jest tak zabawny, stara się mowic powoli i bardzo dokładnie,ale mu nie wychodzi i tzw lacha sobie z niego ciagne :-D
a Karola jest we woclawiu, bawi się z kumpela na całego dlatego mamy karolowe echo.

Kroweczko wiesz co mam pytanie co do suwaczka, bo z niego wynika (przynajmniej dla mnie),ze już dzidzi urodzilas i ma prawie 5 tygodni zycia, a nie ,ze jesteś w 5 tc :tak:

Ostatnia edycja:
Smerfiku bylam na usg I lekarz cos zauwazyl ale powiedzial ze nie wie co to jest :sorry2:I musze to wyjasnic .

Dziewczyny a czy na torbiele powinnam cos dostac ? Jakis lek czy cos ? Kiedys mialam torbiel ale sama sie wchlonela i nic nie bralam .

Kamilko wspolczuje ,moj na szczescie nie pije tzn jak ma ochote a przyznam ze ma to miejsce bardzo zadko

Kasoku a Ty kiedy wylatujesz ?

Edytko i jakie badanie musisz zrobic zeby odkryli co tam jest w srodku ?

Kasoku kochana jesli tylko bede potrzebowac to napewno sie bede z Toba kontaktowała;D mam nadzieje ze sie obejdzie bez pregnylu... kurcze cos sie zalamalam tym brakiem owulacji... co miesiac cos ... najpierw ulyszalam 3 miesiace przerwy, pozniej dostalam okres tydzien wczesniej , a teraz owulacjii brak.... buuuuu ... ale mam to gdzie i tak sie bede bzykolic , az moj bedzie mial dosc;'D hahhaha

krowko nic nie zmieniaj, może być i tak,
smerfiku jak co, daj znac w lodowce opakowania leza,
Edytko ja nic nie dostałam na torbiel, która bardzo lubila tworzyć się na prawym jajniku jak miałam zawirowania hormonalne, rosla malała az się wchlaniala, a wylatuje w piątek w nocy.

reklama
kochane moje jestem we Wrocławiu, żyję, ale jestem barrrdzo niewyspana, chyba nie dla mnie imprezowe zycie :-D

dziś chyba już padnę jak znów będę spała 3 godziny :baffled:

tempka spadła, brzuch rano mocno bolał, teraz przestał, czekam na @, jeszcze dzień- dwa i będzie nowy cykl.

jutro wieczorem wracam to przeczytam co u Was,

tęskni mi się już za Wami, buziaki!!!

Do góry