reklama
Akuku
Fanka BB :)
Kasoku no niby nie powinien byc to dla nich problem...ale z drugiej strony kazdy dom ma jeden smietnik I kazdy raz w tyg. Wywiezie a oni codziennie musza troche tych smietnikow wywozic, przywozic..wiec pewnie im ciezko.
Ja sie juz prxyzwyczailam ze my odstawiamy smietnik. Sa ciezkie ale na kolach wiec tragedi nie ma.
Ale Tobie sie nie dziwie bo jednak przyzwyczailas sie ze tego robic nie musisz I nawet myslec nie musialam kiedy wywoza bo sami zabierali.
Ja sie juz prxyzwyczailam ze my odstawiamy smietnik. Sa ciezkie ale na kolach wiec tragedi nie ma.
Ale Tobie sie nie dziwie bo jednak przyzwyczailas sie ze tego robic nie musisz I nawet myslec nie musialam kiedy wywoza bo sami zabierali.
akuku awsze sa dwie racje, z jednej strony nadzwigaja się, ale u nas co dwa tyg wywoza i przez trzydzieści lat mojego mieszkania tutaj zawsze dźwigali i nie było skarg zwazywszy,ze jedzi ich pieciu chlopa, to przynajmniej mogli zredukować ilość chlopow, po co az tyle????Poza tym kto powiedział, ze fizyczna praca jest lekka, chlop na budowie tez się nadźwiga, nawet mój m lekarz ma ciężkie dyżury lacznie z dźwiganiem pacjentow, bo pielęgniarki sa za slabe to dźwigania,. wiec to dźwiganie czy nie nie przekonuje mnie, wole żeby chlop mi dzwigal kubel, który ma kolka zepsute, niż ja w ciąży, albo niech mi nowy kubel dadza, już pisałam pismo w sparwie nowego ,i co...jak zwykle gowno, ale na co ja licze, toz to polska, ukochana ojczyzna, gdzie tylko potrafią dobrze się przepychac na wiejskiej.
krowkabordo
Edytka - cytuje "no stara
", mówił to klepiąc mnie po ramieniu hehe
Kasoku- u nas wynosił pojemnik wtedy kiedy dostał w łapę. Nie mają obowiązku wyjmowania koszy. Za to teraz z segregacją to u nas istny meksyk jest, nie wspominam o robalach

Tili- mam nadzieję, że odpoczywasz
Kasoku- u nas wynosił pojemnik wtedy kiedy dostał w łapę. Nie mają obowiązku wyjmowania koszy. Za to teraz z segregacją to u nas istny meksyk jest, nie wspominam o robalach

Tili- mam nadzieję, że odpoczywasz

Witam 
Kasoku - slicznie wygladasz!!!!!!!! brzusio juz widoczny
a co ty ta waga tak sie przejmujesz? schudlas po Matysce? to i teraz dasz rade
u nas kosze trzeba za plot wystawiac samemu i chowac ale mam szczescie ze robi to maz..
kiedy ktos nie daje rady to uzgadniaja z councilem i nie ma problemu aby pomogli ze smieciarek ;-)
my tez mamy 3 kosze, na zwykle smieci, recycling i na trawiaste
a z ogrzewaniem 15 tys??? paranoja.. chyba sie pogubilam czemu?
Kamilko - no to widze ze mialysmy podobna wtopke
lol. dobrze, ze to tylko siuski
myslisz ze czas kupic mate na lozko????? hehe
ah te dziewoje.. tak nas kopia
no przez 2 dni lezalam i nic nie robilam teraz juz mama przestala mnie pilnowac
troszke sie klocimy i nie ejst ciekawie ale wiedzialam, ze tak bedzie..
musze zacinac zeby i zrobic to dla Ellie a nie dla siebie...
uwazam, obchodze sie z soba jak z jajkiem.. ale czasem sie zapomne, po prostu odruch..
Kasoku - slicznie wygladasz!!!!!!!! brzusio juz widoczny
a co ty ta waga tak sie przejmujesz? schudlas po Matysce? to i teraz dasz rade

u nas kosze trzeba za plot wystawiac samemu i chowac ale mam szczescie ze robi to maz..
kiedy ktos nie daje rady to uzgadniaja z councilem i nie ma problemu aby pomogli ze smieciarek ;-)
my tez mamy 3 kosze, na zwykle smieci, recycling i na trawiaste

a z ogrzewaniem 15 tys??? paranoja.. chyba sie pogubilam czemu?
Kamilko - no to widze ze mialysmy podobna wtopke

ah te dziewoje.. tak nas kopia

no przez 2 dni lezalam i nic nie robilam teraz juz mama przestala mnie pilnowac

troszke sie klocimy i nie ejst ciekawie ale wiedzialam, ze tak bedzie..
musze zacinac zeby i zrobic to dla Ellie a nie dla siebie...
uwazam, obchodze sie z soba jak z jajkiem.. ale czasem sie zapomne, po prostu odruch..
anabelka
dokładnie tili jak kasoku schudła po pierwszej ciąży to i po drugiej schudnie :-)
anabelka
Akuku jak Ty w podpis dałaś tyle suwaczków ? ja nie mogę już dać a mam mniej
reklama
anabelka
mi wyskakuje że limit 6 linii a ja mam 6,nie wiem czy ten pociąg liczyć jako 2 czy 1 ale link do niego jest jeden
edit.udało się,zrobiłam z pociągu i z dat porodu jedno zdjęcie i potem jeden link :-)
edit.udało się,zrobiłam z pociągu i z dat porodu jedno zdjęcie i potem jeden link :-)
Ostatnia edycja: