reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku na razie to na brzuchu rośniesz ;-)
a reszta to chwilowe,ja przytyłam do 80,5kg ;) przed ciążą miałam 59kg :-) szybko zleciało,to tylko woda kasoku naturalne,organizm gromadzi wszystko bo potrzebuje wiele

Ostatnia edycja:
reklama
KASoku, nie martw sie bo nie masz czym. Ciesz sie brzuszkiem, w koncu Twoje dzieciatko w nim roanie !!

Karolcia jak tempka dzisiaj ?? Wlasnie a urlopu na dwa dni wziasc nie mozesz ?? Albo chorobowe jakies.

Tilli jak tam ?? Lezysz ?? Jak brzusio? Odpoczywaj kochana !!

Ja dzis ide do lekarza, da mi jakiez dokumenty ktkre mam zaniesc do przedszkola w sprawie tego zastrzyku z adrenalina na wrazie co.
oczywiscie ide tez prosic o zwolnienie I mam nadzieje ze zaznaczy ze nie moge wrocic teraz do pracy. A jak nie to za 2 dni wracam do pracy...a to jednak bez dzwigania sis nie obejdzie.

Anabelko jak sie czujesz ??

Krowko jak sie czujesz ??

Odliczam dalej 9 dni do usg.

Dzis wieczorem moj m jedzie do londynu megabusem a pozniej tzn. Rano jak dojedzie to musi jakos dostac sie do Bracknell. No I odbierze naprawionego forda. Niestety naprawa wyszla nas ponad 1000 f... Jeszczs na paliwo ze 150 ...masakra, jestem zalamana :-(
Dobrze zs mama pozyczyla mi polowe bo inaczsj chyba bysmy to auto gdzies a rowie zostawili.
Ahh jakis dol mnoe dopadl od rana :/
Jutro pierwszy dzien szkoly I przedszkola a ja bede sama niestety. Nie wiem czy Victorka przyjma bo nie mieli tego treningu..ehh a z Alexem chyba w pierwszy dzien musze wejsc do szkoly, chociaz na chwile.

Milego dnia

Hejka laski :)

Kasoku- no ślicznie wyglądasz, ja tam widzę wiekszy biust no i brzuszek, ślicznie!
Akuku- 1000 f dużo, współczuję:-(. Młoj Jasio do przedszkola za 2 tygodnie idzie, szok normalnie. Czy ja dam radę?
Anableka- jak cycuchy? :-)
Tili- jak się czujesz?
karola - widziałam że seksik w ciągu dnia był no no, bardzo dobrze! :-)
Edyta- kiedy idziesz wyjaśnić sprawę Twojego brzucha?

A u mnie z dnia na dzień większe boleści piersi, są pełniejsze. Brzuch czasem pociągnie i zakuje. Dziś mam wizytę, wiem że nic tam nie dojrzy ale jakoś będę spokojniejsza..chyba.

Miłego dnia dziewczyny!

he4j dziewczyny musze się przyznać,ze zyje w p o p i e r d o l o ny m kraju, gdzie jedna paranoja goni druga jestem tak wk...iona ,ze mnie brzuch zacza bolec, :wściekła/y::wściekła/y:a mianowice:

:wściekła/y:
od lipca weszla nowa ustawa smieciowa, nie dość,ze płacimy w sumie więcej niż kiedyc to jeszcze dalej w Katowicach ta sprawa zajmuje się MPGK z tym, ze te c h u j e zbolale nie wyciagaja nam już koszy, a jak k u r w a racza wyciagnac ,to nie chowają ich spowrotem na miejsce i teraz ja w 4 m-cu ciąży jak i milion staruszkow mieszkających na moim osiedlu co drugi piątek maja tachać 70 kg kosze na ulice, a potem dawac je na miejsce, zadzwoniłam do p i e r d o l o n y c h urzedasow i uslyszalam ,ze oni nie maja obowiązku ich wyciagac i chowac, ku r wa pioeciu rosłych chlopow nie ma obowiązku wyciagac ich, nie, to ja k u r wa 160cm, 53 kg wagi i w ciąży mam je wyciagac, bo mój m zazwyczaj w tych godzinach wywozenia jest w pracy, a w poprzedni dzień wieczorem nie ma sensu ich wystawiać za bramke ,bo dziki rozalaja, bo chodza po osiedlu w poszukiwaniu jedzenia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, k u r w a kto ustalil ta k u r e w s k a ustawe się pytam???????
Druga paranoja, zk tora się zetknelam, w skrocie, miasto odcielo osiedlu ogrzewanie, każdy ma teraz w y p ier dol ic 15 tys na własne , a ja musze do końca sierpnia jeszcze placici im po 200 zl, a oni odcieli mnie w kwietniou, gdzie w maju jak było zimno mieli jeszcze obowiązek mi wlaczyc ogrzewanie jak to zrobili blokom, a k u r w a fakturki dalej podsylaja, no do k u r w y nedzy, chyba umowa obowiazuje obie strony???z tego co rozumiem, w ku rw io na jestem na maxa na ****** przepisy w j e ba ne j Polsce.:wściekła/y::wściekła/y:toz k u r w a rece opadają.

Anabelko, niestety w dupe mi poszlo i to dużo :/niestety moje tycie zaczyna się od dupy i ud ;/,
Krowko no cyce urosły, już mam miseczke C, maz się cieszy, a moim zdaniem ja jestem za niska na taaakie cyce, wiec chwala bogu,ze normalnie mam A.
Wiem, wiem nie powinnam narzekac, w końcu to okres wyjątkowy -ciaza, ale szlag mnie trafia jak mój m po bieganiu schudl ladnie i ma takie umięśnione nogi a ja jedna wielka galarete na dupie i udach, gzie w lutym nozki jak patyczki zaprawione nartami, i znowu mnie wkurw wzial, oj zly dzień mam zly:crazy:

Ostatnia edycja:
Hej melduje sie ze zyje po ciezkiej nocy ale zyje:tak:

Myslalam ze w nocy wody mi sie sacza.. a tu sie okazalo ze mi mala uciska extra pecherz:eek:

Maz pojechal do pracy wroci dopiero w piatek prosto na nasza rocznice slubu:-p:-) A ja siedze i nie wiem za co sie wziac :baffled:

Kasoku w uk jest tak samo ze smieciami. Z tym zs muzzs segregowac na zielony I niebieski. Kazdy musi tachac te smietniki I jak nie wystawie to nie wezma a wtedy misze gnac ze smieciami na aysypisko, bo zwykle smieci wyzucaja co dwa tyg.
Trzeba jakos dac rade.

Jeju KAMILKO, DOBRZE ,ZE TO TYLKO SIUSIU , NO NIESTETY W CIAZY TAKIE COS SIE CZESTO ZDARZA :tak:ja za tyo mam ciezki poranek:baffled:

Akuku, ale dla mnie to jest paranoja, ja rozumiem smieci , które wmworkach segregujemy sami wystawiamy, ale 70 kg kosz??????????zawssze nam go wyciągali wsadzali, bo co to jest za j e b any problem dla nich??????pieciu chlopa jeździ.

Dobra ide nerwosol se lyknac, a jak to nie pomoze, to może w leb se strzele. Przynajmniej udało mi się pomyślnie dzisiaj zarezerwować parking na lotnisku, uffff:sorry:bo jakby tutaj jeszcze były hocki klocki wystrzeliłabym w kosmos.:evil::hmm::oo:

Ostatnia edycja:
Hejka laski :)

Kasoku- no ślicznie wyglądasz, ja tam widzę wiekszy biust no i brzuszek, ślicznie!
Akuku- 1000 f dużo, współczuję:-(. Młoj Jasio do przedszkola za 2 tygodnie idzie, szok normalnie. Czy ja dam radę?
Anableka- jak cycuchy? :-)
Tili- jak się czujesz?
karola - widziałam że seksik w ciągu dnia był no no, bardzo dobrze! :-)
Edyta- kiedy idziesz wyjaśnić sprawę Twojego brzucha?

A u mnie z dnia na dzień większe boleści piersi, są pełniejsze. Brzuch czasem pociągnie i zakuje. Dziś mam wizytę, wiem że nic tam nie dojrzy ale jakoś będę spokojniejsza..chyba.

Miłego dnia dziewczyny!

nawet nie gadaj,bolą w szczególności z rana,bo śpię w jednej pozycji a potem wstaję i ciągną mega mocno od boków ale duże :-)

kasoku weszła ustawa i nico z tego u Nas,nie jeżdżą z specjalnymi śmieciarami tylko tymi co zwykle,nikt jeszcze nie segreguje ale płacimy tyle co za segregację :-) mają w tym totalny bałagan

Hej melduje sie ze zyje po ciezkiej nocy ale zyje:tak:

Myslalam ze w nocy wody mi sie sacza.. a tu sie okazalo ze mi mala uciska extra pecherz:eek:

Maz pojechal do pracy wroci dopiero w piatek prosto na nasza rocznice slubu:-p:-) A ja siedze i nie wiem za co sie wziac :baffled:

mała ma niezłą trampolinę :-D :-)

Przed tymi zmianami było wszystko ok, segregowaliśmy, kosze wynosili i wnosili, wszystko było pięknie i ladnie, placilam 85zl na trzy miesiące, oczywiście trzeba było to r o z p i e r d o l i c , wprowadzić chaos, raz wywoza u nas w piątek, raz w sobote, wcześniej co drugi czwartek co do zegarka. Jak mkieszkasz w bloku, to tak naprawdę nie odczuwasz większej zmiany oprócz kieszeni, ja niestety już zaczelam fizycznie tez odczuwać i to mnie rozwala.

dzisiaj kupuje dla nas na obiad pizze tak mi się nie chce gotowac.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry