reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Kupiłam na następny cykl tanie testy ciążowe na allegro. Kupując w mojej aptece płacę 10 zł za jeden, a tu za 1 zł Testy ciążowe test ciążowy najczulsze na allegro (3422598230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciekawe jak się sprawdzą..

Kupiłam raz pakiet takich testów, bo faktycznie wychodzą tanio, bo nie ma plastikowej obudowy - sam test, nie ma marki za którą płacisz, dodatkowego opakowania, niższy koszt transportu itd. Testy wychodziły w miarę wiarygodnie, tzn. kiedy ciąży nie było to nie pokazywało jakichś podejrzanych szarych kreseczek, tylko jedna wyraźna krecha testowa. Minus jest taki, że jak już mam 10 testów w łazience, to kusi żeby testować codziennie :p i szybko je zużyłam. Gdybym miała kupować w aptece za przynajmniej 6-7zł to kupiłabym o wiele mniej i zużywała oszczędniej.

Smutne dzisiaj wiadomości... :( trzymajcie się dziewczyny!!

Ostatnia edycja:
reklama
wiatr&woda tez mialam podobny pakiet,wychodzi bardzo korzystnie. Tak naprawdę w sklepie czy aptece płacisz za opakowanie,a na allegro za sam pasek płacisz owiele mniej :)

Witajcie lipcóweczki

Madziolina GRATULACJE !!!

Lamorella TULĘ...wiem że nic nie jest w stanie w takiej chwili pocieszyć. Znam ten ból !!! Ale faktycznie nam też mówili żeby starać się od razu...ale ja przez ponad 3 miesiące byłam "nietykalna" niestety !!!

Olapalo..odezwij się kochana !!! Jestem całym serduchem z Tobą !!!!!!!!!!

Ja przeniosłam się niby na sierpień ale nadal bardziej udzielam się tutaj !!!

Ciężaróweczkom nudnej ciąży !!! Ślijcie fluidki !!!
Lipcóweczki i sierpnióweczki dla Nas też słoneczko zaświeci i zobaczymy upragnione II !!!!!!!!
Trzymam za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie kochane. Właśnie skończyłam czytać Wasze posty i nie wiem co powiedzieć :-(

lamorela bardzo mi przykro :no: tulę Cię mocno.

olapalo daj znać co u Ciebie, martwimy się.

madziolina gratuluję II kreseczek.

ni_kusia jesteś w ciąży? Wrzuć nam zdjęcie testu :tak:

Mimimoo przykro mi, że @ przyszła, ale nowy cykl nowe nadzieje ;-)

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07II
yes2.gif

stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08@
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08 II
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08 @
Rybka33 5.08 @
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Ostatnia edycja:
ewka proszę - tylko jakość kiepska, ale widać coś nie coś...

WP_000339.jpg

Nie mogłam złapać ostrości tel. kom. Dzisiaj zrobiłam beta hcg i w czwartek powtórzę, by wiedzieć czy to ciąża czy zostało coś po poronieniu...

Załączniki

• WP_000339.jpg
    WP_000339.jpg
    5,8 KB · Wyświetleń: 75
ni_kusia nawet bez wyostrzenia widać wyraźnie tą 2 kreskę :tak:, ale dla pewności sprawdź czy rzeczywiście nie jest to pozostałość po poronieniu, a ja po cichutku już gratuluję i trzymam kciuki &&&&. A kiedy odbierasz wyniki bety?

No ja się nie cieszę jeszcze, bo różnie może to być-próbuję zachować spokój :)

Betę odbiorę w czwartek rano (bo ten wynik dzisiaj i tak mi nic nie da), a w czwartek po pracy odbiorę sobie już ten nowy i wszystko wtedy będzie jasne :) Możesz mnie dopisać na testowanie na czwartek i już :)

Witam we wtorkowy poranek,

Ni_kusia trzymam kciuki, żeby beta wyszła piękna. Na zdjęciu widać II jak nic.

Ja dzisiaj zatestowałam, ale wyszła jedna kreseczka. Czekam do niedzieli i wtedy powtórzę. Chyba, że @ wcześniej zawita.

reklama
Do góry