reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mimimoo tak też próbuję sobie tłumaczyć, może za parę dni kiedy już ochłonę będę w stanie w to uwierzyć. Na szczęście nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu o ciąży. Mam nadzieję, że z Olą wszystko już ok.

lamorela cieszę się, że się odezwałaś, bo bardzo się wszystkie martwimy o Ciebie. Wszystko sie ułoży. Odpoczywaj dużo. Ściskam mocno.

centka a za Ciebie też trzymam mocno kciuki! Ja mam jeszcze 5 dni do testowania. Już mnie korci, żeby jutro zatestować. Objawy mam jak na okres. Jeśli @ przylezie to mam chociaż nadzieję, że nie będę mieć plamien przed nią. Jeszcze mnie nerka coś boli już jakiś tydzien i obawiam się, że moge mieć jakiś stan zapalny. Ostatnio miałam tak w październiku.

Dziewczyny mam drugą krechę na teście, dość wyraźną....4 lipca poroniłam samoistnie, i teraz ta kreska...Jakby beta była jeszcze wysoka po poronieniu to tak kreska nie byłaby wyraźna tylko blada....

Ostatnia edycja:
Nikusia 4 lipca to miesiąc temu... To raczej niemozliwe, żeby beta z poprzedniej ciąży:confused:... To chyba oznacza kolejną ciążę:tak:! To może zrób jutro betę. Ale superowo! Po cichu gratuluję!!! Wrzuć fotkę teściora.

Żabucha nie chcę robić bety..tyle razy ją robiłam ostatnio....Za bardzo się boję...Chyba za 4 tyg zapiszę się do gina a teraz zacznę brać luteinę tak jak mi lekarka kazała, jak znów zafasolkuję...
Tylko spokojnie..oddycham....:p

Ostatnia edycja:
Ni_kusia to powtórz test za kilka dni, tak dla pewności. Ale fajnie!!! A na kiedy miałaś termin @?

Co za dzień. Pełen dobrych i niestety smutnych wiadomości...

reklama
Do góry