reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mimimoo tak też próbuję sobie tłumaczyć, może za parę dni kiedy już ochłonę będę w stanie w to uwierzyć. Na szczęście nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu o ciąży. Mam nadzieję, że z Olą wszystko już ok.

lamorela cieszę się, że się odezwałaś, bo bardzo się wszystkie martwimy o Ciebie. Wszystko sie ułoży. Odpoczywaj dużo. Ściskam mocno.

centka a za Ciebie też trzymam mocno kciuki! Ja mam jeszcze 5 dni do testowania. Już mnie korci, żeby jutro zatestować. Objawy mam jak na okres. Jeśli @ przylezie to mam chociaż nadzieję, że nie będę mieć plamien przed nią. Jeszcze mnie nerka coś boli już jakiś tydzien i obawiam się, że moge mieć jakiś stan zapalny. Ostatnio miałam tak w październiku.

Dziewczyny mam drugą krechę na teście, dość wyraźną....4 lipca poroniłam samoistnie, i teraz ta kreska...Jakby beta była jeszcze wysoka po poronieniu to tak kreska nie byłaby wyraźna tylko blada....

Ostatnia edycja:
Nikusia 4 lipca to miesiąc temu... To raczej niemozliwe, żeby beta z poprzedniej ciąży:confused:... To chyba oznacza kolejną ciążę:tak:! To może zrób jutro betę. Ale superowo! Po cichu gratuluję!!! Wrzuć fotkę teściora.

Żabucha nie chcę robić bety..tyle razy ją robiłam ostatnio....Za bardzo się boję...Chyba za 4 tyg zapiszę się do gina a teraz zacznę brać luteinę tak jak mi lekarka kazała, jak znów zafasolkuję...
Tylko spokojnie..oddycham....:p

Ostatnia edycja:
Ni_kusia to powtórz test za kilka dni, tak dla pewności. Ale fajnie!!! A na kiedy miałaś termin @?

Co za dzień. Pełen dobrych i niestety smutnych wiadomości...

reklama
Do góry