reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
hej dziewczyny!
Zrobilam rano jeszcze test tej samej firmy i wyszly II, ale kupilam potem w aptece bobo test strumieniowy i zrobilam przed chwila w pracy, bo nie dowierzalam i .............II teraz juz chyba napewno..!
Kupiłam jeszcze jeden, powiedzialam mezowi, ze cos czuje, ze moge byc i mu powiem, zeby wynik odczytal wieczorkiem :-)
Zrobilam rano jeszcze test tej samej firmy i wyszly II, ale kupilam potem w aptece bobo test strumieniowy i zrobilam przed chwila w pracy, bo nie dowierzalam i .............II teraz juz chyba napewno..!
Kupiłam jeszcze jeden, powiedzialam mezowi, ze cos czuje, ze moge byc i mu powiem, zeby wynik odczytal wieczorkiem :-)
hej dziewczyny!
GRATULACJE!!! :-) Prosimy teściora na forum ;-)
madziolina_p
madziolina_p
Ale wyraźna Możesz się już cieszyć i zarazem uważać na siebie Masz jakieś objawy??
nie wiem w sumie...
Tak jak pisałam to troche zawroty glowy, moze ciut mi niedobrze, ale nie wiem czy sobie nie wmawiam, w brzuchu na dole troche mnie swidruje i juz.
A noi bola mnie piersi, ale jak dotkne, a nie tak normalnie.
lamorela jeszcze raz chce Ci tylko powiedziec ze strasznie mi przykro nabieraj sil i zostan tu z nami. bedziemy probowac naladowac Cie nowa energia do staran.
wiatr&woda i Leemonca a mocniejszy kwas foliowy to znaczy ile mg?
madziolina ale piekny ten dzisiejszy test! wielkie gratulacje!!! wspanialej ciazy zycze! jakas recepta na sukces dla staraczek?
nikusia a nie chcialas sama jeszcze raz zatestowac? jakby kreska dzis byla wyrazniejsza to znaczy ze poziom HCG rosnie czyli...
madziolina ale piekny ten dzisiejszy test! wielkie gratulacje!!! wspanialej ciazy zycze! jakas recepta na sukces dla staraczek?
nikusia a nie chcialas sama jeszcze raz zatestowac? jakby kreska dzis byla wyrazniejsza to znaczy ze poziom HCG rosnie czyli...
Ostatnia edycja:
madziolina_p
lamorela jeszcze raz chce Ci tylko powiedziec ze strasznie mi przykro nabieraj sil ti zostan tu z nami. bedziemy probowac naladowac Cie nowa energia do staran.
jakas recepta? hehe mialam panienski moj mial kawalerski znajomych, duzo alko, swietna zabawa i sex o 7 rano i 9 i juz :-)
szczerze, to my sie nie staralismy mega mega, poprostu zywiol!
A mam na ovyfriend abonament na 3 miechy- wykupilam jakis tydz temu, chce ktoras?
za darmo oczywiscie :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Noooo madziolina dwie krechy jak nic...ślepy by zauważył
GRATULKI KOCHANA !!!
nikusia u Ciebie również krechy widać idealnie !!! Podejrzewam że bez wyostrzania też jest ładnie widoczna ! Czekamy na wynik betki ...ale ja myślę że już spokojnie możana GRATULOWAĆ !!!
Zmykam nad rzeczkę ... będę wieczorkiem !!!
GRATULKI KOCHANA !!!
nikusia u Ciebie również krechy widać idealnie !!! Podejrzewam że bez wyostrzania też jest ładnie widoczna ! Czekamy na wynik betki ...ale ja myślę że już spokojnie możana GRATULOWAĆ !!!
Zmykam nad rzeczkę ... będę wieczorkiem !!!
Ostatnia edycja: