reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
hej dziewczyny!

Zrobilam rano jeszcze test tej samej firmy i wyszly II, ale kupilam potem w aptece bobo test strumieniowy i zrobilam przed chwila w pracy, bo nie dowierzalam i .............II teraz juz chyba napewno..!

Kupiłam jeszcze jeden, powiedzialam mezowi, ze cos czuje, ze moge byc i mu powiem, zeby wynik odczytal wieczorkiem :-)

hej dziewczyny!

Zrobilam rano jeszcze test tej samej firmy i wyszly II, ale kupilam potem w aptece bobo test strumieniowy i zrobilam przed chwila w pracy, bo nie dowierzalam i .............II teraz juz chyba napewno..!

Kupiłam jeszcze jeden, powiedzialam mezowi, ze cos czuje, ze moge byc i mu powiem, zeby wynik odczytal wieczorkiem :-)

GRATULACJE!!! :-) Prosimy teściora na forum ;-)

test.jpg no widac widac... nie mogę uwierzyć! ale dzis robie jakby pierwszy razem z mężem!

Od wczoraj nie pale i nie pije :baffled:

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 53
lamorela jeszcze raz chce Ci tylko powiedziec ze strasznie mi przykro :( nabieraj sil i zostan tu z nami. bedziemy probowac naladowac Cie nowa energia do staran.

wiatr&woda i Leemonca a mocniejszy kwas foliowy to znaczy ile mg?

madziolina ale piekny ten dzisiejszy test! wielkie gratulacje!!! wspanialej ciazy zycze! jakas recepta na sukces dla staraczek? ;)

nikusia a nie chcialas sama jeszcze raz zatestowac? jakby kreska dzis byla wyrazniejsza to znaczy ze poziom HCG rosnie czyli... :tak::tak:

Ostatnia edycja:
lamorela jeszcze raz chce Ci tylko powiedziec ze strasznie mi przykro :( nabieraj sil ti zostan tu z nami. bedziemy probowac naladowac Cie nowa energia do staran.

wiatr&woda i Leemonca a mocniejszy kwas foliowy to znaczy ile mg?

madziolina ale piekny ten dzisiejszy test! wielkie gratulacje!!! wspanialej ciazy zycze! jakas recepta na sukces dla staraczek? ;)

nikusia a nie chcialas sama jeszcze raz zatestowac? jakby kreska dzis byla wyrazniejsza to znaczy ze poziom HCG rosnie czyli... :tak::tak:

jakas recepta? hehe mialam panienski moj mial kawalerski znajomych, duzo alko, swietna zabawa i sex o 7 rano i 9 i juz :-)

szczerze, to my sie nie staralismy mega mega, poprostu zywiol!
A mam na ovyfriend abonament na 3 miechy- wykupilam jakis tydz temu, chce ktoras?

za darmo oczywiscie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Noooo madziolina dwie krechy jak nic...ślepy by zauważył
GRATULKI KOCHANA !!!

nikusia
u Ciebie również krechy widać idealnie !!! Podejrzewam że bez wyostrzania też jest ładnie widoczna ! Czekamy na wynik betki ...ale ja myślę że już spokojnie możana GRATULOWAĆ !!!

Zmykam nad rzeczkę ... będę wieczorkiem !!!

Ostatnia edycja:
Do góry