reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Madziolina gratulacje!!:)

Susel większa tzn. 5mg, bez recepty jest 0,4mg.

Powiem Wam...sama już nie wiem, co myśleć. Dzisiaj mam termin @, póki co czysto, ale test powtórzony rano pokazał bladą krechę i to chyba 5 minut musiałam czekać, aż się pojawi... Kupiłam inny test i zrobię jutro znowu. Boję się nakręcać. Jedynie z objawów, które mogą na ciążę wskazywać to dużo wodnistego śluzu i ból brodawek przy dotknięciu. Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi. Mam też zawroty głowy i mdłości ale jednocześnie obecnie mam diagnozowane trzewia, bo nawalają (trzustka, żołądek albo woreczek żółciowy...) więc to może być przez to.

Oj centka te objawy u Ciebie to obiecujące są. U mnie niestety każdy cykl kończy się takimi bolącymi piersiami, lekko są zawsze powiększone i podbrzusze boli, więc to dla mnie żadnen znak. Ale u Ciebie to może zwiastować fasolkę ;-)! Ja testowałam dzisiaj ale oczywiście negatyw, bo to dopiero 9dpo. A kiedy Ty zamierzasz zrobić teściora?

Centka, zrób kolejny test, już powinna być wyraźniejsza kreseczka ;-) A co do podbrzusza, to ono boli czasem jak na @ a to ciąża, albo nagle boli a nigdy wcześniej nie bolało, więc to też nie reguła. Wydaje mi się, że po prostu czujemy że coś jest inaczej...;-) Dalej trzymam kciuki &&&

Mnie też bolą piersi po bokach i widzę ze są cięższe...Po prostu je czuję tak specyficznie :) Nawet się prawie w pracy popłakałam, ale wydaje mi się, że to też może być stres przed 2gim wynikiem bety...Ale ja nadal czekam z cieszeniem się do czwartku :)

no pewnie, ze plamia jak sa w ciazy, nieraz jest nawet spore plamienie.
badz spokojna, mnie tez bolaly piersi i co?

Ja prawie sluzu w ovu nie mialam i co? nie ma reguly kochana!

IMG447.jpg
Susel tak wygląda akurat test sprzed dwóch dni, dzisiejszy wygląda identycznie... Jakość kiepska, bo zdjęcie zrobione telefonem, ale kolory naturalne, nic nie podciągałam.
Nic to, jutro rano powtórzę test i zobaczymy. Jedyne, co mi daje nadzieję, to że nigdy nie miałam nawet bladej kreski jeśli w ciąży nie byłam.

Załączniki

• IMG447.jpg
    IMG447.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Zobacz załącznik 576041
Susel tak wygląda akurat test sprzed dwóch dni, dzisiejszy wygląda identycznie... Jakość kiepska, bo zdjęcie zrobione telefonem, ale kolory naturalne, nic nie podciągałam.
Nic to, jutro rano powtórzę test i zobaczymy. Jedyne, co mi daje nadzieję, to że nigdy nie miałam nawet bladej kreski jeśli w ciąży nie byłam.

widac, widac! no to gratuluje!
masz jakies forum dla kwietniowych mam?

Do góry