reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Kupiłam na następny cykl tanie testy ciążowe na allegro. Kupując w mojej aptece płacę 10 zł za jeden, a tu za 1 zł Testy ciążowe test ciążowy najczulsze na allegro (3422598230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciekawe jak się sprawdzą..

Kupiłam raz pakiet takich testów, bo faktycznie wychodzą tanio, bo nie ma plastikowej obudowy - sam test, nie ma marki za którą płacisz, dodatkowego opakowania, niższy koszt transportu itd. Testy wychodziły w miarę wiarygodnie, tzn. kiedy ciąży nie było to nie pokazywało jakichś podejrzanych szarych kreseczek, tylko jedna wyraźna krecha testowa. Minus jest taki, że jak już mam 10 testów w łazience, to kusi żeby testować codziennie :p i szybko je zużyłam. Gdybym miała kupować w aptece za przynajmniej 6-7zł to kupiłabym o wiele mniej i zużywała oszczędniej.

Smutne dzisiaj wiadomości... :( trzymajcie się dziewczyny!!

Ostatnia edycja:
reklama
wiatr&woda tez mialam podobny pakiet,wychodzi bardzo korzystnie. Tak naprawdę w sklepie czy aptece płacisz za opakowanie,a na allegro za sam pasek płacisz owiele mniej :)

Witajcie lipcóweczki

Madziolina GRATULACJE !!!

Lamorella TULĘ...wiem że nic nie jest w stanie w takiej chwili pocieszyć. Znam ten ból !!! Ale faktycznie nam też mówili żeby starać się od razu...ale ja przez ponad 3 miesiące byłam "nietykalna" niestety !!!

Olapalo..odezwij się kochana !!! Jestem całym serduchem z Tobą !!!!!!!!!!

Ja przeniosłam się niby na sierpień ale nadal bardziej udzielam się tutaj !!!

Ciężaróweczkom nudnej ciąży !!! Ślijcie fluidki !!!
Lipcóweczki i sierpnióweczki dla Nas też słoneczko zaświeci i zobaczymy upragnione II !!!!!!!!
Trzymam za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witajcie kochane. Właśnie skończyłam czytać Wasze posty i nie wiem co powiedzieć :-(

lamorela bardzo mi przykro :no: tulę Cię mocno.

olapalo daj znać co u Ciebie, martwimy się.

madziolina gratuluję II kreseczek.

ni_kusia jesteś w ciąży? Wrzuć nam zdjęcie testu :tak:

Mimimoo przykro mi, że @ przyszła, ale nowy cykl nowe nadzieje ;-)

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07II
yes2.gif

stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08@
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08 II
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08 @
Rybka33 5.08 @
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Ostatnia edycja:
ewka proszę - tylko jakość kiepska, ale widać coś nie coś...

WP_000339.jpg

Nie mogłam złapać ostrości tel. kom. Dzisiaj zrobiłam beta hcg i w czwartek powtórzę, by wiedzieć czy to ciąża czy zostało coś po poronieniu...

Załączniki

• WP_000339.jpg
    WP_000339.jpg
    5,8 KB · Wyświetleń: 78
ni_kusia nawet bez wyostrzenia widać wyraźnie tą 2 kreskę :tak:, ale dla pewności sprawdź czy rzeczywiście nie jest to pozostałość po poronieniu, a ja po cichutku już gratuluję i trzymam kciuki &&&&. A kiedy odbierasz wyniki bety?

No ja się nie cieszę jeszcze, bo różnie może to być-próbuję zachować spokój :)

Betę odbiorę w czwartek rano (bo ten wynik dzisiaj i tak mi nic nie da), a w czwartek po pracy odbiorę sobie już ten nowy i wszystko wtedy będzie jasne :) Możesz mnie dopisać na testowanie na czwartek i już :)

Witam we wtorkowy poranek,

Ni_kusia trzymam kciuki, żeby beta wyszła piękna. Na zdjęciu widać II jak nic.

Ja dzisiaj zatestowałam, ale wyszła jedna kreseczka. Czekam do niedzieli i wtedy powtórzę. Chyba, że @ wcześniej zawita.

reklama
Do góry