reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

hej dziewczyny, ja też dzisiaj ide do gina i mam stresa. Mam nadzieję ze wszystko będzie ok i że coś już zobacze :-) Boje się że gin podejdzie do sprawy zbyt lajtowo-róznych wypowiedzi w necie się naczytałam... Dam znać co i jak wieczorkiem. Pozdrawiam i życzę chłodniejszego dnia bo u mnie to jest jakaś masakra. W pracy nie mamy klimy i czuje się okropnie. Do tego ostatnio mam jakieś wzdęcia więc źle mi się siedzi (a mam siedzącą pracę) no i jeszcze mnie w krzyżu boli :crazy:

reklama
HEJ!
Ja tez nie wiem, kiedy do lekarza.
Moze najpierw powinnam zadzwonic i zapytac jakie proszki mam brac?
Nawet nie wiem, do którego lekarza chodzic :-(

Dzis mezowi zostawilam w pudeleczku z kwiatuszkiem test z II, znowu wyszły, i karteczke.
Idzie do pracy na 9, wiec powinien sie juz obudzic i to zobaczyc.
Wczoraj wieczorem poszlismy spac pokloceni wiec zobaczymy, hehe

Ja też mam problem z lekarzem, nie mam wybranego jeszcze. W 1 ciąży chodziłam do Profesora, ale teraz mnie już nie stać, bo stawka mega skoczyła (350zł za wizytę). W 2 ciąży chodziłam do przychodni przyszpitalnej i to był zły wybór, czekanie po 2 godziny, i połozne bardzo nieprzyjemne. Teraz niestety 1wszą wizytę będę musiała tam zrealizować, a potem się zobaczy :)

Maziolina, mąż na pewno się ucieszy, daj znać jak się odezwie :) Moze jemu też hormony skaczą :p

Aniolek wiem wiem, dlatego za was rowniez caly czas &&&&&&! zobaczysz ze tym razem Ci sie uda :)

Mariot fajnie ze sie odezwalas. w ciazowych wizytach u gina nie pomoge ale &&&& za udane :)

nikusia i madziolina za was tez &&&& zeby wszystko bylo dobrze :)

Żabucha jak tam? @ jest czy plamienie? A może nic :-D to może być implantacja hihi

Olapalo trzymam kciuki &&&&&&&&&&

Dziewczyny z || kreseczkami ogromne gratulacje !!!!!!

Zrobiłam dzisiaj znowu test. Kreska bardzo blada... Ja już z tego nic nie rozumiem, czy ja jestem tylko "trochę" w ciąży?:/ chciałam lecieć na betę, ale mąż mnie zatrzymał, stwierdził że niepotrzebnie się będę stresować. Mam poczekać, jeszcze 2 tygodnie i będę u gina. Pewnie ma rację...

reklama
Melduję, że nadal plamię. Jeszcze trudno określić czy mocniej czy słabiej bo dopiero niedawno wstałam z łóżka. Ale cieszy mnie póki co temperatura, bo poszła w górę a juz wieczorem myslałam, że rano będzie spadek. Ogólnie samopoczucie mam dobre. Może to rzeczywiście fasolka:-)... Mam cicha nadzieję, że to jednak jest implantacja;-)...

Mariot powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że gin będzie w porządku.

olapalo daj znać co u Ciebie kochana.

wiatr&woda trzymam kciuki za Ciebie&&&&! Wszystko będzie ok. Może rózne testy, mają różną czułość i dlatego tak wychodzi.

madziolina mąż pewnie jest przeszczęśliwy!!! Taka nowina z samego rana!!!

Ostatnia edycja:
Do góry