reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witam, nadrobie posty po pracy. Trzymam kciuki za fasolinki! Chciałam dać znać, ze @ przyszła w terminie. Głupia. Testy z allegro na kolejne staranka już do mnie jada. Buziaczki.

reklama
Dziewczyny nie jestem konsekwentna! Miałam nie zaglądać, od forum i tematu ciąży odpocząć ale nie mogę bez Was długo wytrzymać.. już chyba sie uzależniłam od tego forum. Wiatr i woda, madziolina no i NIKUSIA - gratuluję Wam kobietki! Uważajcie na siebie! Nie przepracowujcie się teraz i tego potwornego upału unikajcie :)
Lamorela jestem z Tobą! Rozumiem że teraz chcesz być sama ale proszę jeśli zechcesz z siebie wyrzucić smutek to zrób to! Nie zadręczaj się bo lżej razem. Wierzę że los Ci wynagrodzi wszystko wkrótce.
Ola mam nadzieję że ten alarm był fałszywy?
Dziewczyny ja zostaję z Wami. Nie mogę przestać myśleć o ciąży. Pragnę dziecka i wszystkie rady typu - musisz nabrać dystansu do starań - się u mnie po prostu nie sprawdzają. Próbuję więc myśleć pozytywnie. Zaczynam 5 cykl - TERAZ JUŻ MUSI SIĘ UDAĆ! Nie zakładam innej opcji :)

Miło Ulika, ze zaglądasz ;) Z doświadczenia wiem, że nastawienie na wszystko, bo nie tlyko na ciążę jak mamy "co ma być to będzie, cieszę się chwilą" jest o wiele bardziej korzystne dla Nas. Ja takie myślenie stosuję i jestem szczęśliwsza :)

Tobie na pewno się uda, wierzę w to :)

Madziolina gratulacje!!!!!!!!!!! Widziałam, że planowo miałaś mieć @ 10ego, więc superowo, ze tak szybko Ci test wyszedł!! Ja dzień później, ale sobotni test negatywny, więc mam nadzieję, że się po prostu pośpieszyłam..

W sumie to 3 testy i tez sie dziwie, tylko ja mialam roznie @ raz co 28 dni, raz co 33 dni

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07II
yes2.gif

stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08@
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08 II
Ulika 04.08
@
Mimimoo 5.08 @
Rybka33 5.08@
Kingax1 7.08
ni_kusia 8.08 II
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Ulika ja też rozpoczęłam 5 cykl starań o dziecko. Czasami myślę, że to wszystko bez sensu, mierzenie temperatury, obserwacja śluzu, szyjki, testy owulacyjne, ale jakoś nie potrafię przestać, niby są chwile, że mam po prostu dość i ryczeć się chce, że nic nie wychodzi, a robimy przecież wszystko żeby trafić w ten dzień. Ja też jakoś nie potrafię się poddać, nie potrafię przestać myśleć o tym, zawsze sobie mówię, że w tym cyklu musi się udać. Za mną już 4 nieudane cykle i w sumie to się zaczęłam już martwić, że nam nie wychodzi, ale buszowałam dziś na ovufriendzie i jak zobaczyłam, że inne kobiety starają się po 30, 50 cykli, czyli po kilka lat i się nie poddają to moje 4 cykle to mały pikuś.

GRATULUJE WSZYSTKIM ZAFASOLKOWANYM I TRZYMAM KCIUKI ZA RESZTĘ DZIEWCZYN I ZA SIEBIE RÓWNIEŻ &&&

Witam w przelocie !!!

Wczoraj ledwo przyjechaliśmy z działki a dziś wyprawa nad morze do rodzinki :happy::happy::happy::happy: - nocna podróż - dzięki komuś kto wymyślił klimę w autach :-D:-D. Przez te upały nic nam się nie chciało - jak zwykle się nie nastawiam.

Pozdrowionka - trzymam &&&&&& :-):-):-)

Ewka358 właściwie to mogłabym podpisać się pod twoim postem. U nas też 5 cykl starań o dziecko i też czasem dostaje doła, że nic nie wychodzi, zwłaszcza że w tym roku wśród moich koleżanek, sąsiadek to co druga w ciąży i trochę im zazdroszczę...
30, 50 cykli starań u innych jakoś mnie nie pociesza, bo po 30tce powoli zaczyna gonić czas, ale może tym razem się uda :)

Dziewczyny wszystkie mierzycie codziennie temepraturę? Faktycznie miarodajne są te pomiary?

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :)

Ja już zaczęłam plamić przed @:-(. Teraz wieczorem się przywlekło znowu... I już mi ręce opadają, bo nie wiem co mam zrobić, żeby go nie było. A w 9dpo to nie miałam nigdy...

reklama
żabucha a może to plamienie implantacyjne? czytałam, że wiele dziewczyn na forum miało takowy epizod z plamieniem po owu i to zakończyło się happy endem. Wiesz, nie chcę Cię nakręcać ale ja na Twoim miejscu ucieszyłabym się bo nigdy takiego plamienia nie doświadczyłam więc byłby to dla mnie nowy, intrygujący i dający nadzieję objaw.

Do góry