reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

niestety wczoraj zrobiłam test i jest 1 krecha. okresu jeszcze nie dostałam ale lada moment sie zjawi. Brzuch pobolewa . Szkoda myslalam ze tym razem sie uda. Jak już okres ma przyjsc niech to zrobi szybko :(

reklama
niestety wczoraj zrobiłam test i jest 1 krecha. okresu jeszcze nie dostałam ale lada moment sie zjawi. Brzuch pobolewa . Szkoda myslalam ze tym razem sie uda. Jak już okres ma przyjsc niech to zrobi szybko :(

ach bidulko wspolczuje!
poczekaj jeszcze, dopoki nie ma @ to jest nadzieja!
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

co z ta Olapalo?????? mysle o niej caly czas!

kinga przykro mi, wiem doskonale jak boli widok I krechy :-( trzymaj się!

lemonca 3mam kciuki i życzę wytrwałości, to najgorszy czas, to czekanie dobija, człowiek świruje z tej niepewności... ale jeszcze tydzień i będzie wiadomo co i jak! :tak:

lamorela pewnie przez ten stres dopadło Cię chorubsko, kuruj się szybko i wracaj do formy!!!!

madziolina nie kusi Cię by ustawić suwaczek? ;-)

madziolina wejdź sobie np na Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com i tam wybierasz tło, wszystkie obrazki i wpisujesz odpowiednie daty, jak już będziesz miała link do wstawienia na forum wchodzisz w Ustawienia, Sygnatura, Edytuj sygnaturę i tak wklejasz ten link. Jak coś to pytaj :tak:

http://www.suwaczek.pl/tickers/pregnancy/ te tła są zdecydowanie ładniejsze, niż te z poprzedniego linku :-D

lamorela chciałam zrobić w tym cyklu ale najpierw Gin był na urlopie i nie mogłam się umówić na wizytę, potem nie mogłam się dowiedzieć telefonicznie jakie mam zrobić badania przed HSG, potem jak już się łaskawie dowiedziałam to kazał mi przyjść następnego dnia na wizytę a akurat wtedy robiliśmy rodzinny spływ kajakowy, wkurzyłam się na całą tą sytuację bo jak ja chciałam to albo go nie było albo mnie zlewał a potem sorry ale ja nie będę odwoływać spływu, który był zaplanowany od dawna i w dodatku którego ja jestem organizatorem

wkuuurwiłam się i odwołałam wizytę i nie zrobiłam badania. :wściekła/y:

może pójdę za 2 tygodnie, może bo nie wiem czy znów Gin gdzieś nie wybędzie albo kiedy akurat będzie w szpitalu, czy zgramy się terminami. :dry:

a jeśli nie uda mi się zrobić HSG w wakacje to zrobię dopiero za rok, albo we ferie zimowe o ile wypadnie tak, że akurat dostanę @ we ferie.

Co za ginekolog, mam nadzieję, że uda ci się jeszcze w te wakacje, bo niesamowicie ci kibicuję i wierzę, że w końcu się uda. Mam nadzieję, że spływ się udał:tak: byłam na spływie w zeszłym roku, było cudownie.

reklama
dzięki za miłe słowa lamorela, też Ci kibicuję!!! :tak:

oby się udało w wakacje bo inaczej to kicha, nikt mi wolnego nie da by jednego dnia jechać rano porobić badania z krwi a kolejnego znów mieć wolne by jechać do szpitala na HSG :dry:

denerwuję się tym zabiegiem, chciałabym go już mieć za sobą :blink:

spływ był super, co roku taki robimy, a po spływie ognisko i imprezka tak więc cały dzień z atrakcjami :-D

Do góry