reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

zobacz jak się zgrałyśmy, to samo Ci napisałam na staraczkach grudniowych :-D

piszemy to samo, tsh mamy praktycznie identyczne, tak samo nam urosło, może my jakieś mentalne siostry jesteśmy, co???? :-D

Haha no faktycznie zdumiewająco się zgrałyśmy i napisałyśmy do siebie zupełnie to samo :-) !!!! Szok !!! Chociaż w sumie... miewam prorocze sny... przyciągam niektóre sytuacje...wszystko jest możliwe :tak:

reklama
Idę jutro do gina, po luteinę dla mnie, a mężowi po skierowanie na badanie żołnierzyków:-) kiedyś miał problemy z jądrami i istnieje małe prawdopodobieństwo bezpłodności, więc wolimy najpierw to wykluczyć, niż starać się bezskutecznie przez x miesięcy i nagle dowiedzieć się dlaczego nie wychodziło.

A ja ciągle myślę, że przy tylu serduchach na wykresie, po prostu musiało się udać ;-)

Zeby nadazyc za wszystkimi musialabym chodzic z laptopem na plecach :D

Karola przykro mi...to okropne uczucie kiedy czlowiek sie rozczarowuje kazdego miesiaca (sama to przezywam od ponad roku mam prawie 30 lat i nie mam dzieci :-()Ale musimy dac rade !!!!!

Od dwoch dni czuje sie fatalnie chyba wszystko mnie boli co mozliwe z glowa jajnikami i nogami na czele:dry:Jajniki bola mnie od dwoch dni przeokropnie...jak zawsze przed okresem :dry:.......

Cześć wszystkim :-)

dośka film bardzo fajny właśnie go obejrzałam oczywiście ryczałam ze wzruszenia. Przypomniały mi się czasy jak byłam w ciąży i nie mogłam się powstrzymać, łzy same poleciały.

karola szkoda że @ przyszła, ale nie traćmy nadziei.

lamorela olapalo ma rację, przy tylu przytulankach nie ma opcji, że się nie udało :tak: oczywiście wizyta u gin wskazana. Daj znać co Ci doradziła, przepisała.

Dziewczyny, mam dziś 18-sty dzień cyklu, powinna być owulacja, a mi testy żadnej owulacji nie wykazują i nie mam żadnych innych objawów. To mój drugi cykl z CLO, więc myslałam, że będę miała owulkę jak marzenie po takiej stymulacji.

Piaska a jak długie masz cykle? Od którego dnia zaczęłaś robić testy owulacyjne?

W sygnaturce znalazłam,że masz 31dniowe cykle. Testy owulacyjne powinnaś zacząć robić już w 15dc ponieważ na 24-36h przed wystąpieniem owulacji następuje skok piku LH (II krechy na teście owulacyjnym) jeżeli dziś masz owulację to stężenie hormonu LH może już nie być tak wysokie i testy owulacyjne mogą go po prostu już nie wykryć.

Ostatnia edycja:
Tamaguczi, wiem co czujesz..ja również na progu 30-tki i nie mam jeszcze dzieci... Chciałam mieć dwoje...a teraz nie wiem, czy w ogóle jedno będę miała kiedykolwiek.... :-(

Dziewczyny, mam dziś 18-sty dzień cyklu, powinna być owulacja, a mi testy żadnej owulacji nie wykazują i nie mam żadnych innych objawów. To mój drugi cykl z CLO, więc myslałam, że będę miała owulkę jak marzenie po takiej stymulacji.

Bierzesz CLO od 1 dc? W poprzednim cyklu z CLO miałaś wyraźną owu? Udostępnisz swój wykres tempki?

reklama
Testy robię od 4 dni. Staram się o tej samej porze po południu i nie pić z 2 godziny wcześniej. Temperaturki jeszcze nie mierzę, bo dopiero zamówiłam termometr i mi jeszcze nie przyszedł. A wcześniej nie wiem, jakie miałam owu, bo tylko sporadycznie sobie sprawdzałam, ale ogólnie testy nieraz ją wykazywały. Ale nie przykładałam się do testowania. Dopiero teraz założyłam konto na OvuFriend i się wzięłam do roboty :-)

Do góry