tygryseczek
Staraczka
Ja tez sie borykam z tarczyca..;( moj wynik z przed 3 msc to 0.13 i jestem zalamana ....bo juz 10 msc staranek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, właśnie boje się, że te moje wszystkie cykle to cykle bezowulacyjne, powiedzcie mi dziewczyny, w ktorym dniu cyklu najlepiej isc do gina zeby zrobil mi monitoring ?? Czy jezeli poprosze go o zastrzyk na wywolanie owulacji to go przepisze/ da (oczywiscie odplatnie) ?? i tak wogóle o co pytać, o jakie badania prosić? Cos mi sie wydaje że chyba gina zmienie..
co do testu owu - to zajebi sty pozytyw !! ja aż takich nie miałam ;/
wiesz, właśnie boje się, że te moje wszystkie cykle to cykle bezowulacyjne, powiedzcie mi dziewczyny, w ktorym dniu cyklu najlepiej isc do gina zeby zrobil mi monitoring ?? Czy jezeli poprosze go o zastrzyk na wywolanie owulacji to go przepisze/ da (oczywiscie odplatnie) ?? i tak wogóle o co pytać, o jakie badania prosić? Cos mi sie wydaje że chyba gina zmienie..
Czytałam ,że po HSG wiele kobiet zachodzi od razu w ciążę. Zobacz ile sprzyjających okoliczności -teraz się uda.Ja trzyma kciuki,będzie dobrze&&&&&&.
Dziś u nas 6 dni jak się nie kochaliśmy! Nigdy tak nie było, max 3-4 dni jak byłam na weekend np sama bez J u rodziców. Nie mam w ogóle ochoty, to przez to, że w owu wszystko jest na siłę I tylko o tym myślę, czy dobra pozycja, czy na pewno plemniki przeżyją itp! Jakaś paranoja.
karola - myślałam o Tobie cały dzień!!! Nie mogłam wejść dziś w pracy na forum :/ Teraz wróciłam i czytam, że przyszła ta głupia @ :-( A naprawdę już myślałam, że Ci się udało :-(
Karola, to ja z Tobą teraz na jednym wózku z tarczycą.