reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

ewka358 - mój miesiąc na straty, owu nie wystąpiła i dostałam @ 6 dni przed terminem. No to na HSG się szykuję, bo co mi innego zostało.

Arcala - czy ten super lekarz z Łodzi to dr Malinowski? Bo jak tak, to do niego chodziłam i w pierwszym cyklu mnie zdiagnozował i zaszłam w ciążę. Chyba będę musiała znów do niego wrócić.

reklama
U mnie tempka pnie się stale w górę, to już 8 dpo.

Nie dość, że dobija mnie palec, to jeszcze choroba, leżę w łóżku i zdycham:no:

lamorela, a byłaś w końcu u lekarza w poniedziałek? Cykl masz długi, jak tam wyniki staranek? Wiadomo już coś?

ewka358 - mój miesiąc na straty, owu nie wystąpiła i dostałam @ 6 dni przed terminem. No to na HSG się szykuję, bo co mi innego zostało.

Przytulam!

Czesc kochane a to test z dzisiaj :)
DSCN1584.jpg

Załączniki

• DSCN1584.jpg
    DSCN1584.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 37
Cześć. Kurczę roi tu się od @!

Tygryseczek no no no kreseczka coraz ciemniejsza :tak: życzę powodzonka, dbaj o siebie i o małą fasolkę :tak:
Piaska przykro mi :-( szkoda, że @-szon przyszedł :angry:
benefica, dośka wredna @ się coś doczepiła do nas lipcówek :wściekła/y:, ale nowy cykl nowe staranka i nadzieja, że tym razem się uda ja tak podchodzę ostatnio do tej sprawy :tak:
Arcala proszę o wpis na forum i zdjęcie z II tłustymi kreseczkami :tak: bo smutno się tu robi i @-szony opanowały to forum wrrr, sio sio.
Karola fajnie, że się odezwałaś :-) jeśli tego potrzebujesz to odpocznij, ale nie zapominaj o nas :no: zaglądaj od czasu do czasu. Może wrócisz z wakacji z fasolką czego Ci życzę z całego serducha :tak:
susel to super dotąd myślałam, że jestem tu sama z tego regionu :-)

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Arcala 27.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07
Ewka358 3.08
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Ostatnia edycja:
Nie, niestety zaczęłam niespodziewanie nowy cykl, a data następnej @ spodziewana jest na 21 sierpnia. Chyba, że znowu będą jakieś zmiany. Dzięki :sorry2:

Arcala no to czekamy na wynik testu! za gina w Lodzi dziekuje, nie zdazylabym pojechac, ale widze ze dziewczynom sie przydal :) ja lece dopiero w polowie sierpnia wiec do tego czasu mysle ze bedziesz wiedziala czy ta z medicover jest w porzadku wiec bede wtedy znow pytac ;)

olapalo u mnie tez caly czas delikatne bole podbrzusza. niedlugo sie okaze co to zwiastuje...

karola bierzesz jeszcze ziolka? moze z ich pomoca nie bedziesz musiala czekac az do wrzesnia.

benefica przykro ze @ przyszla ale podoba mi sie Twoje nastawienie, obym tez takie miala jak juz moja przyjdzie.

doska i piaska przykro mi. no to &&&&&&& za kolejny bardziej udany cykl i zostancie tu z nami!
piaska daj znac o HSG bo tez sie wybieram, ale troche mnie to przeraza....

Nanncy a zawsze masz bolace (.)(.) przed @? z tego co widze to juz 12 dpo, w piatek testujesz?

tygryseczek no to poraz kolejny gratulacje! widze ze juz suwaczek jest:) dobrze widziec taki piekny test bo cos ten lipiec kiepskie rezultaty jak do tej pory przynosi.

Nanncy - też byłam na Majorce, ale 7 lat temu :-) W tym roku mi się znowu wkręciło i nawet patrzę ten sam hotel :D A Can Picafort byłam :) A Ty??

Już czuję zakwasy po 2 dniu 6 Weidera! A co będzie dalej???:szok: Boże jak ja nie mam kondycji!! :angry:

reklama
Do góry