reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

ewka358 Czy możesz i mnie wpisać na listę z datą 27.07. - tak na wszelki wypadek jakby jutro nic nie pokazało albo jakbym stwierdziła, że jednak do soboty poczekam :) Z góry dziękuję.

Dzisiaj zaczyna mnie brzuch pobolewać jak na @ więc jeszcze może się okazać, że jutro dostanę. A piersi to już osiągają apogeum bolesności, dzisiaj to już nie mogę się dotknąć do nich, szczególnie prawa.

reklama
centka i ewka ja tez z Bydgoszczy :)

ale tu sie wesolo zrobilo, teraz ailatan mnie rozbawilas dzikami :p moj ma problemy ze sluchem wiec czesto nam takie smieszne teksty wychodza.

Mimimoo a dlaczego myslisz ze owu sie rozmyslilas? robilas testy?

Leemonca ja bym nie zaciagala meza na przytulanki jak jest zmeczony bo i tak malo z tego wyjdzie...

madziolina i ailatan ja duzo szukalam informacji na temat latania w ciazy i wiekszosc zrodel ktore wydawaly mi sie najrzetelniejsze stwierdzala ze w pierwszych miesiacach nie powinno zaszkodzic.

karola juz teraz lepiej sie czujesz? jak przeczytalam ze komentarze o ladnym wykresie tylko poglebily Twoje rozczarowanie to az mi sie glupio zrobilo, bo wiem ze sama Ci tak pisalam. sorry. wakacje dobrze Ci zrobia. czy owu przypada w ich trakcie?;)

Arcala teraz mam plan na piatkowe testowanie, ale jak juz zupelnie nie wytrzymam to czwartek :p a Ty w koncu jutro bedziesz testowac? wrzucaj od razu informacje albo zdjecie, nawet jak bedzie tylko cien cienia ;) a test in vitro to praktycznie kazdy domowy.

madziolina i Arcala kwas foliowy naszym panom tez jest potrzebny i z tego co wiem to jest w skladzie wiekszosci zestawow witamin na poprawe zolnierzykow. przynajmniej w tym, ktory moj bierze.
madziolina i Arcala w sierpniu bede w Warszawie i chcialam porozmawiac z jakims ginekologiem w Pl. znacie jakiegos gina godnego polecenia? najlepiej prywatnie bo nie mam czasu czekac.

Niby już Wola, ale dla mnie też Centrum :-D

susel - w Bydgoszczy mam siostrę ;-)

Właśnie zrobiłam zupkę warzywną z młodych warzyw :happy: Wiem, że już 20:00 godzina, ale jeszcze przed 20:00 zjadłam :-D

Cześć

Tygryseczek -gratulacje.

Karola- Korzystaj z wakacji na całego. Tak jak pisałaś HSG nie ucieknie.Zrób sobie urlop od starań jeżeli masz taką potrzebę .Ale pojawiaj się tu czasami, dobra?Miłego wypoczynku Ci życzę.

A ja zakupiłam testy owu i według nich owu dopiero przede mną.

Poproszę o zmianę na liście bo testowanie pewnie mi przypadnie na 4-6 sierpnia.

susel Zrobię jutro test :-) Bo nie wytrzymam dluzej

aliatan Codziennie w takim razie kolo Ciebie przejeżdżam jak jadę do pracy na Mokotów, nawet autobus bezpośredni do Ciebie mam :-) To juz mamy 3 z wawy do spacerów :-)Ale fajnie by bylo

susel Ja chodzę do medicoveru do giną ale ona tylko tam przyjmuje poza tym jeszcze nie wiem czy jest godna polecenia bo w sprawie problemów z zajsciem w ciążę dopiero od miesiąca do niej chodzę, wczesniej tylko na przeglądy. Ale za to mam namiar na świetnego fachowca w Łodzi. Drogi jak cholera ale juz wiele kobiet wyprowadził. Jakbyś chciala namiar to pisz na priv

reklama
Wczoraj bolało mnie podbrzusze przez mniej więcej pół dnia, a w krzyżu sporadycznie. Dziś z kolei boli podbrzusze cały dzień, niemalże non stop, i w krzyżu znacznie częściej niż wczoraj. Niestety nie wiem, czy to coś nadzwyczajnego, bo obstawiam, że poprzednią owu miałam jakoś tuż po ciąży albo w ogóle była to ta, w której udało mi się zaciążyć - 4 lata temu, więc najzwyczajniej w świecie nie wiem co jest u mnie normą w II fazie cyklu, a co nie :baffled: W duchu liczę na spadek implantacyjny, ale jak na razie tempka tylko rośnie - z drugiej strony wiem, że spadek niekoniecznie musi oznaczać implantację, a po prostu drugi wyrzut estrogenu. Zatem pozostaje tylko cierpliwość...

olapalo- wiem, ze na 3 miechy przed, ale lepiej pozno niz wcale :baffled:

Jasne :-D

Ostatnia edycja:
Do góry