reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

susel Ja chodzę do medicoveru do giną ale ona tylko tam przyjmuje poza tym jeszcze nie wiem czy jest godna polecenia bo w sprawie problemów z zajsciem w ciążę dopiero od miesiąca do niej chodzę, wczesniej tylko na przeglądy. Ale za to mam namiar na świetnego fachowca w Łodzi. Drogi jak cholera ale juz wiele kobiet wyprowadził. Jakbyś chciala namiar to pisz na priv

Arcala poszło pw, chętnie przyjmę namiary na tego fachowca :)

reklama
susel - to w Warszawie studiowałaś? :happy: Ja nie jestem z Warszawy, ale mieszkam tu od 5 lat.

Arcala - ooo :) No fajnie by było!;-) Ja z kolei jadę do Wileńskiego codziennie, bo pracuje na Pradze :-)

Kurde dziewczyny, nie wiem już o co kaman. Pierwsze 2 dni @ miałam straszne, lało się ze mnie jak z kranu. Wczoraj 3 dzień, lekkie plamienie, wkładka wystarczyła. A dziś znowu krwawienie mam, na pewno mniejsze niż w tych pierwszych 2 dniach, ale nie wiem o co chodzi. Teraz jeszcze mnie brzuch boli tak jakby mi się dopiero @ zaczynała :/ Przed chwilą jeszcze skrzep wyleciał :crazy: Masakra jakaś! :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
karola juz teraz lepiej sie czujesz? jak przeczytalam ze komentarze o ladnym wykresie tylko poglebily Twoje rozczarowanie to az mi sie glupio zrobilo, bo wiem ze sama Ci tak pisalam. sorry. wakacje dobrze Ci zrobia. czy owu przypada w ich trakcie?;)
susel no co Ty, nie powinno Ci się robić głupio, przecież każdy każdemu kibicuje, wiele osób tak pisało i to jest normalne... Nie wiem czy u mnie lepiej... na pewno już nie płaczę jak sobie pomyślę, że zaraz mija rok i nadal się nie udało. Staram się o tym nie mysleć, teraz myślę o wakacjach. Niestety owu nie przypada na czas wakacji, kolejna owulacja dopiero na początku września. :-(

arcala wyślij mi też na priva namiary na tego super lekarza z Łodzi.

joaroChyba juz Ci odpisalam na priv ale sprawdź prosze bo odpisuje z telefonu i nie wiem czy mi sie wszystko udalo dobrze kliknąć.

ailatan Ja do marca tego roku tez na Pradze pracowałam ale nas przenieśli niestety. karola
Zaraz napisze Ci na priv

Witam się z nad morza :rofl2:

tygryseczek
:-D:-D:-D

wieści złe, bo @ przylazła 22.07, po 29 dniach :ninja2::growl: jedyny w tym wszystkim plus, że nie jest jakaś obfita, więc nawet się nie męczę - no jedynie psychicznie... ale mój A jest dobrej myśli, zrelaksujemy się i akurat pod koniec lipca zaczniemy działać :rolleyes: :rofl: i nie będzie zmiłuj, wykorzystamy każdy możliwy wieczór :-p więc testowanko będzie pewnie po połowie sierpnia, ale na razie jeszcze nic nie liczę, bo nie chcę sobie mojej przewianej nadmorskim wiatrem głowy zamącić znowu ;-)

arcala napisałam na priv, poproszę namiary jeśli można :happy:

a ja pochwaliłam pogodę i dziś było zimno, pochmurno i nawet popadywało :crazy: ale to podobno tak jednodniowo :nerd:

hej dziewczynki, wpadłam do Was aby Wam powiedzieć że wredna @ przyszła !!:crazy::crazy: Zaległości w czytaniu dopiero nadrobię za 3 dni, bo wtedy mam wolne, teraz niestety same 12tki w pracy mam ;/
Miłego wieczorku, ja lece się kąpać i do łóżeczka :)

Arcala, ja też poproszę namiary bo jestem własnie na etapie zmiany gina :szok: Co prawda jednego już wybrałam i idę jutro ale czy u niego zostanę - nie wiem. każdy namiar chętnie przyjmę !!! Ps pamiętam, że mamy ten sam dzień cyklu i czytałam, że masz bardzo bolesne piersi. MOje już zaraz eksplodują! nie mogłam w nocy spać, nie mogłam biegać, skakać, ani nawet dotknąć. Widzę, że 27dc mamy niezły :p

Dośka przykro mi, że @ przyszła :(( Powodzonka w następnym cyklu!!!

Ailatan, Majorkę polecam! :-) Byłam w 2012 z Grecosa :tak:Piękna wyspa, ale każdy jej rejon jest zupełnie inny. Jak coś to pytaj! :))))

Ostatnia edycja:
doska :growl::ninja2: miałam to samo :wściekła/y: kiedy dostałaś? Pewnie znów będziemy blisko siebie z dc :happy:

a mnie codziennie z równowagi wyprowadza właścicielka kwatery, w której mieszkamy :wściekła/y: nie dość, że pokój zupełnie inny niż miał być, ledwo się mieścimy, przy czym rzeczy mamy poustawiane wszędzie i gdyby nie samochód, to chyba bym musiała jakąś dobudówkę z kartonu robić, to jeszcze tego nie wolno, tamtego nie wolno... :crazy: :angry: a najgorsze, że zaczęła nam to mówić dopiero jak już się rozliczyliśmy. Nawet wczoraj przeszło nam przez myśl, żeby zmienić kwaterę, ale stwierdziliśmy, że polepsza się, a jak zapłaciliśmy to doopa...

reklama
Do góry