Żabucha, byłam u endokrynologa na samym początku staranek bo wyszło mi tsh 5!!! odrazu dostałam skierowanie do poradni i ostrzeżenie, że z ciążą mogą być problemy,. Poleciałam do endo-gina natychmiast prywatnie. Endo zlecił mi powtórzyć badanie bo niby czasem może być błąd laboratoryjny :/ Drugie TSh w tym samym cyklu wyszło mi 2,6. Endo powiedział, ze mogę się starać, że to nie przeszkodzi ale jak tylko zajdę odrazu mam przyjść i włączy mi lek....
Czas mijał...nie zachodziłam.... Wkurzyłam się i zrobiłam znowu badanie, wyszło 3. W związku z wątpliwościami umówiłam się ponownie do tego lekarza na 5 sierpnia, więc dowiem się co i jak. MOże dostanę w końcu lek??? Coś mi to TSh podejrzane u mnie...
hehe, no i właśnie dlatego wrzuciłam w opis moje wyniki, bo może ktoś coś luknie i mi doradzi ciekawego ;-)
Czas mijał...nie zachodziłam.... Wkurzyłam się i zrobiłam znowu badanie, wyszło 3. W związku z wątpliwościami umówiłam się ponownie do tego lekarza na 5 sierpnia, więc dowiem się co i jak. MOże dostanę w końcu lek??? Coś mi to TSh podejrzane u mnie...
hehe, no i właśnie dlatego wrzuciłam w opis moje wyniki, bo może ktoś coś luknie i mi doradzi ciekawego ;-)