reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Żabucha, byłam u endokrynologa na samym początku staranek bo wyszło mi tsh 5!!! odrazu dostałam skierowanie do poradni i ostrzeżenie, że z ciążą mogą być problemy,. Poleciałam do endo-gina natychmiast prywatnie. Endo zlecił mi powtórzyć badanie bo niby czasem może być błąd laboratoryjny :/ Drugie TSh w tym samym cyklu wyszło mi 2,6. Endo powiedział, ze mogę się starać, że to nie przeszkodzi ale jak tylko zajdę odrazu mam przyjść i włączy mi lek....
Czas mijał...nie zachodziłam.... Wkurzyłam się i zrobiłam znowu badanie, wyszło 3. W związku z wątpliwościami umówiłam się ponownie do tego lekarza na 5 sierpnia, więc dowiem się co i jak. MOże dostanę w końcu lek??? :happy2: Coś mi to TSh podejrzane u mnie...

hehe, no i właśnie dlatego wrzuciłam w opis moje wyniki, bo może ktoś coś luknie i mi doradzi ciekawego ;-)

reklama
Piaska, fajnie widzieć Twój cykl naocznie:) hehe

Tygryseczek
, ja widzę, że Ty też na tarczycowych staraczkach byłaś ;-) Powiedz mi, jak to z tym alkoholem jest przy lekach na tarczycę bo widziałam, że Cię to ciekawiło. mam teraz panieński i wesele koleżanki :szok:

Nanncy ja robiłam TSH w maju i wyszło 2,5. Moja ginekolog i lekarz z którym pracuję oboje powiedzieli że to ok wynik aczkolwiek lekarz z pracy wie dużo o hormonach i powiedział, że jeśli do sierpnia nie zajdę to powinnam zrobić T3 i T4 bo samo TSH niewiele mówi. Prolaktynę badałam i miałam 8 albo 8,5 czyli nie jest podwyższona ale nadal przy naciśnięciu brodawki wypływa mi kilka kropel pokarmu. Gin stwierdziła, że taka moja uroda ;-):-). Widzę, że ty masz 18, to w normie według twojego labolatorium?

Dziewczyny to ja tez sie zarejestruje na ovu!
Własnie dzis już mi sie zacząl sluz, ale narazie taki ,,sztywniejszy", wiec niedzielne staranka, chyba na marne, dzis przykace kociaka!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry