reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka, dobry lekarz to podstawa!moze do tej pory szczescia nie mialas? jezeli masz lekarke, ktora sie w koncu za Ciebie wziela to i prawdopodobienstwo rosnie! a powiedz mi, Twoja siostra lub mama nie maja PCO? bo to raczej dziedziczne...jak moja siostre badali pod tym katem to lekarz powiedzial, ze jezeli u niej wyjdzie to na 90% i ja mam. Jej na szczescie wszytsko w porzadku wyszlo :) ile Ty masz lat anuszka? przepraszam, ze tak bezszczelnie pytam :p
nuuska, ja juz tak kiedys mialam - 2 dni takie pierdu pierdu a potem @ sie rozkrecila. Pierwszy raz od 10 miesiecy mam zupelny komfort psychiczny, ze na pewno nic z tego :) test ciazowy mam ostatni, pamiatka z wakacji (tak, wieeem :) ) i nie ma bata, nie uzyje! daj znac jak dostaniesz wyniki!!! trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku!
sandra, zyjesz?

dziewczyny zaciazone, uwazajcie na siebie w te upaly!!

reklama
Anuszka moze wreszcie ktos sie zajmie kompleksowo a nie zgadywanka.
Sandra hop hop?
Mel popatrzyłam na ten twój wykres i kurcze faz nie widzę :( .
Oj uważam, teraz mamy przymusowy pobyt w domu bo córka zlapała infekcję ucha i gardła :( antybiotyk i 3 dni uziemienia. ale i tak między 11 a 15 nie ma bata zeby wyjśc bo mi słabo sie robi na takim slońcu a namówić dzieci do siedzenia w cieniu to jakby zmusić kozę by miauczała ;)

Melponea
Ja mam 31 lat prawie.
Ani moja mama ani sis nie mają zdiagnozowanego PCO.
Moja mama zachodziła w ciążę ale ronila dwa razy ale to raczej ze względu na tryb życia. A sis zaraz po odstawieniu tabsów zaszła w ciążę i ma zdrową córkę.

Nuusia nie czuje ruchow, łaskotanie czasem albo raczej takie przepychanie z ktorejs strony brzucha wiec mysle ze jak sie wierci to wody plodowe powoduja takie wibracje...Ale ogolnie czuje b. dobrze słuzy mi tutaj pobyt no i II trymestr zupelnie inaczej.

Upały sie zblizaja...najlepiej w wodzie je spedzic.

Sandruniaa co u Ciebie?

Hey Kobietki.
Żeby nie było to się melduję i oznajmiam, że Was cały czas czytam w ukryciu :-p Oczywiście za wszystkie trzymam mocno kciuki :tak:

Natka, Patu$ka Wy pierwsze jesteście w kolejce po II krechy, tak więc trzymam kciuki podwójnie &&&

Patu$ka tak obserwuję Twój wykres i powiem Ci, że jakiś taki inny niż Twoje poprzednie - pamiętaj mój też był inny :tak:
Natka u Ciebie też ładnie tempka rośnie :tak:

anuszka, a Twoj facet mial badania? mam nadzieje, ze lekarz jest naprawde dobry i odpowiednio Cie pokieruje! mysle, ze dziewczyny nie z takimi problemami zachodzily! a poza brakiem ciazy masz jakies objawy wskazujace na te schorzenia?
anisen, oby coreczka szybko wyzdrowiala! macie gdzies niedaleko jakas wode?
sylka, a gdzie Ty jestes, ze upaly dopiero sie zblizaja? :)

Ja pomału przygotowuje sie na wakacje. Juz sie nie mogę doczekać. Może nie będę tak myślała o tym czy sie uda czy nie.

Ale jedno wam powiem nie ciesze sie tak jak w zeszłym roku. Może przez te starania i nerwy. ale mam nadzieje ze tam chociaż przez chwilkę zapomnę. A jak przyjadę to będę się szykowała się na testowanie.

sylka to najwazniejsze ze czujesz sie dobrze Kochana :* oby taki stan utrzymal sie do samego konca :tak:

anuszka mam nadzieje, ze to ginka ktory wyprowadzi Cie na prosta i wszystko bedzie dobrze :blink: moze Twoj stan jest na prawde przejsciowy, oby ta ginka byla na prawde sensowna kobiecina, bede za to mocno trzymac kciuki :***

mel ale ja mimo wszystko trzymam kciuki choc ten wykres kurcze jak dla mnie od poczatku byl bezowulacyjny ale moze sie myle ? obym sie mylila :) !! Dam Ci znac jak tylko dostane wyniczki na maila Kochana :happy2:

moniqaa a juz mialam sie pytac o Ciebie, bo rzadko sie u Nas pojawiasz Kochana. Jak sie czujesz w ogole ?

anisen trzymam kciuki zeby kruszynka szybko wyzdrowiala :blink:nie ma nic gorszego niz chorobsko w taka pogode :| szlak by to trafil. Ola na szczescie juz sie lepiej czuje, antybiotyk zadzialal, kaszel minal, wiec poki co mamy spokoj.

Ostatnia edycja:
mel- dziwny ten twój wykres faktycznie, ja tam fachowcem nie jestem, mimo zawsze trzeba mieć nadzieję!

Patuśka- za to twój wykres bardzo ładny:tak:

Sylka- zazdroszczę ci drugiego trymestru, kiedy ja tam w końcu dotrę???? mam wrażenie że wszystkich suwaczki pędzą jak szalone tylko mój się tak wlecze;-) Póki co mam jak zwykle stresa przed piątkową wizytą.

Moniqaa- jak się czujesz?

Kingax- udanego urlopu!

reklama
Do góry