melponea
Fanka BB :)
anuszka, dobry lekarz to podstawa!moze do tej pory szczescia nie mialas? jezeli masz lekarke, ktora sie w koncu za Ciebie wziela to i prawdopodobienstwo rosnie! a powiedz mi, Twoja siostra lub mama nie maja PCO? bo to raczej dziedziczne...jak moja siostre badali pod tym katem to lekarz powiedzial, ze jezeli u niej wyjdzie to na 90% i ja mam. Jej na szczescie wszytsko w porzadku wyszlo ile Ty masz lat anuszka? przepraszam, ze tak bezszczelnie pytam
nuuska, ja juz tak kiedys mialam - 2 dni takie pierdu pierdu a potem @ sie rozkrecila. Pierwszy raz od 10 miesiecy mam zupelny komfort psychiczny, ze na pewno nic z tego test ciazowy mam ostatni, pamiatka z wakacji (tak, wieeem ) i nie ma bata, nie uzyje! daj znac jak dostaniesz wyniki!!! trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku!
sandra, zyjesz?
dziewczyny zaciazone, uwazajcie na siebie w te upaly!!
nuuska, ja juz tak kiedys mialam - 2 dni takie pierdu pierdu a potem @ sie rozkrecila. Pierwszy raz od 10 miesiecy mam zupelny komfort psychiczny, ze na pewno nic z tego test ciazowy mam ostatni, pamiatka z wakacji (tak, wieeem ) i nie ma bata, nie uzyje! daj znac jak dostaniesz wyniki!!! trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku!
sandra, zyjesz?
dziewczyny zaciazone, uwazajcie na siebie w te upaly!!