reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka, dobry lekarz to podstawa!moze do tej pory szczescia nie mialas? jezeli masz lekarke, ktora sie w koncu za Ciebie wziela to i prawdopodobienstwo rosnie! a powiedz mi, Twoja siostra lub mama nie maja PCO? bo to raczej dziedziczne...jak moja siostre badali pod tym katem to lekarz powiedzial, ze jezeli u niej wyjdzie to na 90% i ja mam. Jej na szczescie wszytsko w porzadku wyszlo :) ile Ty masz lat anuszka? przepraszam, ze tak bezszczelnie pytam :p
nuuska, ja juz tak kiedys mialam - 2 dni takie pierdu pierdu a potem @ sie rozkrecila. Pierwszy raz od 10 miesiecy mam zupelny komfort psychiczny, ze na pewno nic z tego :) test ciazowy mam ostatni, pamiatka z wakacji (tak, wieeem :) ) i nie ma bata, nie uzyje! daj znac jak dostaniesz wyniki!!! trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porzadku!
sandra, zyjesz?

dziewczyny zaciazone, uwazajcie na siebie w te upaly!!

reklama
Anuszka moze wreszcie ktos sie zajmie kompleksowo a nie zgadywanka.
Sandra hop hop?
Mel popatrzyłam na ten twój wykres i kurcze faz nie widzę :( .
Oj uważam, teraz mamy przymusowy pobyt w domu bo córka zlapała infekcję ucha i gardła :( antybiotyk i 3 dni uziemienia. ale i tak między 11 a 15 nie ma bata zeby wyjśc bo mi słabo sie robi na takim slońcu a namówić dzieci do siedzenia w cieniu to jakby zmusić kozę by miauczała ;)

Melponea
Ja mam 31 lat prawie.
Ani moja mama ani sis nie mają zdiagnozowanego PCO.
Moja mama zachodziła w ciążę ale ronila dwa razy ale to raczej ze względu na tryb życia. A sis zaraz po odstawieniu tabsów zaszła w ciążę i ma zdrową córkę.

Nuusia nie czuje ruchow, łaskotanie czasem albo raczej takie przepychanie z ktorejs strony brzucha wiec mysle ze jak sie wierci to wody plodowe powoduja takie wibracje...Ale ogolnie czuje b. dobrze słuzy mi tutaj pobyt no i II trymestr zupelnie inaczej.

Upały sie zblizaja...najlepiej w wodzie je spedzic.

Sandruniaa co u Ciebie?

Hey Kobietki.
Żeby nie było to się melduję i oznajmiam, że Was cały czas czytam w ukryciu :-p Oczywiście za wszystkie trzymam mocno kciuki :tak:

Natka, Patu$ka Wy pierwsze jesteście w kolejce po II krechy, tak więc trzymam kciuki podwójnie &&&

Patu$ka tak obserwuję Twój wykres i powiem Ci, że jakiś taki inny niż Twoje poprzednie - pamiętaj mój też był inny :tak:
Natka u Ciebie też ładnie tempka rośnie :tak:

anuszka, a Twoj facet mial badania? mam nadzieje, ze lekarz jest naprawde dobry i odpowiednio Cie pokieruje! mysle, ze dziewczyny nie z takimi problemami zachodzily! a poza brakiem ciazy masz jakies objawy wskazujace na te schorzenia?
anisen, oby coreczka szybko wyzdrowiala! macie gdzies niedaleko jakas wode?
sylka, a gdzie Ty jestes, ze upaly dopiero sie zblizaja? :)

Ja pomału przygotowuje sie na wakacje. Juz sie nie mogę doczekać. Może nie będę tak myślała o tym czy sie uda czy nie.

Ale jedno wam powiem nie ciesze sie tak jak w zeszłym roku. Może przez te starania i nerwy. ale mam nadzieje ze tam chociaż przez chwilkę zapomnę. A jak przyjadę to będę się szykowała się na testowanie.

sylka to najwazniejsze ze czujesz sie dobrze Kochana :* oby taki stan utrzymal sie do samego konca :tak:

anuszka mam nadzieje, ze to ginka ktory wyprowadzi Cie na prosta i wszystko bedzie dobrze :blink: moze Twoj stan jest na prawde przejsciowy, oby ta ginka byla na prawde sensowna kobiecina, bede za to mocno trzymac kciuki :***

mel ale ja mimo wszystko trzymam kciuki choc ten wykres kurcze jak dla mnie od poczatku byl bezowulacyjny ale moze sie myle ? obym sie mylila :) !! Dam Ci znac jak tylko dostane wyniczki na maila Kochana :happy2:

moniqaa a juz mialam sie pytac o Ciebie, bo rzadko sie u Nas pojawiasz Kochana. Jak sie czujesz w ogole ?

anisen trzymam kciuki zeby kruszynka szybko wyzdrowiala :blink:nie ma nic gorszego niz chorobsko w taka pogode :| szlak by to trafil. Ola na szczescie juz sie lepiej czuje, antybiotyk zadzialal, kaszel minal, wiec poki co mamy spokoj.

Ostatnia edycja:
mel- dziwny ten twój wykres faktycznie, ja tam fachowcem nie jestem, mimo zawsze trzeba mieć nadzieję!

Patuśka- za to twój wykres bardzo ładny:tak:

Sylka- zazdroszczę ci drugiego trymestru, kiedy ja tam w końcu dotrę???? mam wrażenie że wszystkich suwaczki pędzą jak szalone tylko mój się tak wlecze;-) Póki co mam jak zwykle stresa przed piątkową wizytą.

Moniqaa- jak się czujesz?

Kingax- udanego urlopu!

reklama
Do góry