reklama
sylka na pewno będzie udany !! musi, bo zastopowalysmy niestety w lipcu, ale musimy się odbic wreszcie bo kurcze jeszcze trochę a watek będzie pelen weteranek
Ty sylus wypoczywaj ile wlezie, dzidzia w brzuszku pewnie razem z Toba tak w ogole czujesz już jakies ruchy ??
Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
Ty sylus wypoczywaj ile wlezie, dzidzia w brzuszku pewnie razem z Toba tak w ogole czujesz już jakies ruchy ??
Lipiec 2013
90_natka - termin @ 28.07
Patu$ka - termin @ 29.07
Sierpień 2013
anuszka - termin @
Kingax - termin @ 07.08
Nuuuśka - termin @ 16.08
sandra_best - termin @ 16.08
melponea - termin @ 24.08
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
wybaczcie że mało piszę, ale upały i mdłości i trójka dzieci w domu od rana do wieczora i jestem pozbawiona energii chwilowo
ale zaglądam i czytam co u was no i nieprzerwanie wam kibicuję!!!
ale zaglądam i czytam co u was no i nieprzerwanie wam kibicuję!!!
melponea
Fanka BB :)
nuuuska, kochana jestes, ale ja nawet nie mam zadnego zludzenia, ze cos z tego cyklu mialoby sie urodzic. Powiem Wam, ze calkiem dzieki temu bezstresowy ten cykl byl :-)
wczoraj wieczorem juz wyraznie widzialam nitki krwi, myslalam, ze dzisiaj rano sie rozkreci, ale gdzie tam! na wkladce plamka krwi, na papierze nic!!! grrr!!!
dziewczyny, udanego wypoczynku!!!
wczoraj wieczorem juz wyraznie widzialam nitki krwi, myslalam, ze dzisiaj rano sie rozkreci, ale gdzie tam! na wkladce plamka krwi, na papierze nic!!! grrr!!!
dziewczyny, udanego wypoczynku!!!
anuszka
stara-czka
Hejka
jak tam urlopiki i lato?
Ja mam same drugie zmiany w pracy i na nic siły.dziwne.no ale cóż.
Czy ktoś z was wie może czy jak biorę luteine to @ może mi się przesunąć do czasu jak skończę ją brać? ? ?
Bo właśnie nie wiem jak to wpłynie na mój cykl i kiedy będę mogła spodziewać się II lub niestety @
Ale poprzedni cykl mi się wydłużył więc nie będę testować wcześniej niż 6.08
jak tam urlopiki i lato?
Ja mam same drugie zmiany w pracy i na nic siły.dziwne.no ale cóż.
Czy ktoś z was wie może czy jak biorę luteine to @ może mi się przesunąć do czasu jak skończę ją brać? ? ?
Bo właśnie nie wiem jak to wpłynie na mój cykl i kiedy będę mogła spodziewać się II lub niestety @
Ale poprzedni cykl mi się wydłużył więc nie będę testować wcześniej niż 6.08
Ostatnia edycja:
anuszka tu pomoze Ci patu$ka, ona się zna na takich rzeczach Ja niestety ciemna masa w tych kwestiach
U Nas urlop dopiero od soboty wiec jeszcze 2 dni Dzis będzie koszmarnie ciezki dzień w pracy, jak przezyje będę sama z siebie dumna. Po 16 mam mieć na mailu wyniki hormonow z poniedziałku No i znowu będę się stresic.
Do tego niemiłosiernie boli mnie od rana glowa, szlak by to trafil. A jak u Ciebie ?? Co powiedziała ginka, bo chyba mialas mieć wizytke jakos niedawno prawda ?
mel poki nie ma @ zawsze jest nadzieja, a może te wiazki krwi to wcale nie zapowiadajaca się @ ? Kochana wiesz ze wszystko jest możliwe, choć kurcze robilas w ogole tescior ? Bo widze ze ten cykl masz jeden z dłuższych - 34dni i dalej @ brak ? ja bym się nie poddawala czekamy spokojnie na rozwój wydarzen ale jak @ się nie rozkręci i dziś do popołudnia to może zrob tescior Ale Ty w tym cyklu, w polowie odstawilas Castagnusa dobrze pamiętam ?
U Nas urlop dopiero od soboty wiec jeszcze 2 dni Dzis będzie koszmarnie ciezki dzień w pracy, jak przezyje będę sama z siebie dumna. Po 16 mam mieć na mailu wyniki hormonow z poniedziałku No i znowu będę się stresic.
Do tego niemiłosiernie boli mnie od rana glowa, szlak by to trafil. A jak u Ciebie ?? Co powiedziała ginka, bo chyba mialas mieć wizytke jakos niedawno prawda ?
mel poki nie ma @ zawsze jest nadzieja, a może te wiazki krwi to wcale nie zapowiadajaca się @ ? Kochana wiesz ze wszystko jest możliwe, choć kurcze robilas w ogole tescior ? Bo widze ze ten cykl masz jeden z dłuższych - 34dni i dalej @ brak ? ja bym się nie poddawala czekamy spokojnie na rozwój wydarzen ale jak @ się nie rozkręci i dziś do popołudnia to może zrob tescior Ale Ty w tym cyklu, w polowie odstawilas Castagnusa dobrze pamiętam ?
anuszka
stara-czka
Nuuuśka
no już pisałam w dniu wizyty albo na drugi dzień.
Nie jest wesoło.
Mam złe wyniki.
Wszystko powyższone lub obniżone.ale wstępnie ginka mi powiedziała że chyba PCO, insulinemia, coś z tarczycą bo raz mam niska a raz wysokie TSH i hiperprolaktynemie. Ale to podobno wszystko jest razem powiązane. Biorę różne leki :-(
zobaczymy co będzie za 3 miesiące :-(
no już pisałam w dniu wizyty albo na drugi dzień.
Nie jest wesoło.
Mam złe wyniki.
Wszystko powyższone lub obniżone.ale wstępnie ginka mi powiedziała że chyba PCO, insulinemia, coś z tarczycą bo raz mam niska a raz wysokie TSH i hiperprolaktynemie. Ale to podobno wszystko jest razem powiązane. Biorę różne leki :-(
zobaczymy co będzie za 3 miesiące :-(
anuszka
stara-czka
No ona pierwsza się mną zajęła.tak jak trzeba!
Pamiętasz jak jeden lekarz mi powiedział że po trzech cyklach z nieudanymi testami owu to mi tylko in vitro zostaje!
Robi mi usg,badania,daje leki a potem moja ginka w przychodni wg tych skierowan na co może to mi daje na NFZ.
Taki mam układ bo moja ginka w przychodni to jakis żółtodziub
Teraz mam leki na obniżenie prl, podniesienie prog w razie ciąży, CLO na owu i coś na tą insulinemie. Jej słowa:
Za 3 miesiące to ja do niej przyjdę nie po kolejne badania tylko z ciążą.
a to kln to klinika?
Inseminacja to będzie nasz kolejny krok.
Najpierw czekamy, zrobimy badanie nasienia po skończeniu witamin. Jak będą słabe no to Inseminacja :’(
Pamiętasz jak jeden lekarz mi powiedział że po trzech cyklach z nieudanymi testami owu to mi tylko in vitro zostaje!
Robi mi usg,badania,daje leki a potem moja ginka w przychodni wg tych skierowan na co może to mi daje na NFZ.
Taki mam układ bo moja ginka w przychodni to jakis żółtodziub
Teraz mam leki na obniżenie prl, podniesienie prog w razie ciąży, CLO na owu i coś na tą insulinemie. Jej słowa:
Za 3 miesiące to ja do niej przyjdę nie po kolejne badania tylko z ciążą.
a to kln to klinika?
Inseminacja to będzie nasz kolejny krok.
Najpierw czekamy, zrobimy badanie nasienia po skończeniu witamin. Jak będą słabe no to Inseminacja :’(
reklama