reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
melpo
nic nie postanowione
narazie nie mam do tego głowy i czasu
ale to chyba i lepiej
napewno pójde do innego lekarza do tej kliniki tu w wawie i pogadam z nim, zobaczymy co inny powie...
boje sie tej Gdyni więc bede robiła wsztstko zeby zostac tu w wawie na miejscu

natka
3mam &&&
pamietaj ze testy nie zawsze wychodza nawet jak jest fasolka wiec czekamy cierpliwie na rozwoj sytuacji

Hejka! Zajrzalam sie przywitac:)

U mnie bez zmian,nie wiem co pisac... Staranka leza odlogiem do terminu blizej nie okreslonego...

Zaciazonym zycze duzo radosci na finiszu :) A tym nie zaciazonym duzo cierpliwosci i sily

sylka robiłam test wczoraj- jedna krecha. Czy będę powtarzać to nie wiem, zależy jak temperatura- czy nie spadnie- i przede wszystkim czy @ się pojawi bo już czuję że nadchodzi, brzuch pobolewa. No nic, zobaczymy co będzie. Nie nakręcam się bo w tym momencie na nic nie mam już wpływu- będzie co ma być :-) mogę się tylko modlić żeby jakimś cudem to było TO. Ale tak jak mówię- bardziej czuję zbliżającą się @ :-(
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*

Przykro mi :-(
Ale z tymi uczuciami na @ też różnie bywa. Nawet moja sis która nie czekala na ciążę tylko na @ miała bóle podbrzusza i wrażenie że lada dzień @ przyjdzie.

reklama
Natka bardzo mi przykro ( przytulam )
Mi z Kubą pamietam: okres miał być , nie było, test negatywny, potem okresu dalej niet, kolejny test po 48 godzinach, ja na nim nic nie zobaczyłam. Kolezanka podobno widziała ale ja jej nie wierzyłam ;) po chyba 6 dniach test w wigilię i ... dwie kreseczki śliczne , wyraźne :) Miałam prezent gwiazdkowy dla męza :)) I jest Kuba. Natka życzę Tobie też takiego zaskoczenia.
mam nadzieje ze w tym roku prezentem gwiazdowym nie będzie Leoś , że poczeka do nowego roku przynajmniej ;)

Do góry