reklama
anuszka
stara-czka
melpo
nic nie postanowione
narazie nie mam do tego głowy i czasu
ale to chyba i lepiej
napewno pójde do innego lekarza do tej kliniki tu w wawie i pogadam z nim, zobaczymy co inny powie...
boje sie tej Gdyni więc bede robiła wsztstko zeby zostac tu w wawie na miejscu
natka
3mam &&&
pamietaj ze testy nie zawsze wychodza nawet jak jest fasolka wiec czekamy cierpliwie na rozwoj sytuacji
nic nie postanowione
narazie nie mam do tego głowy i czasu
ale to chyba i lepiej
napewno pójde do innego lekarza do tej kliniki tu w wawie i pogadam z nim, zobaczymy co inny powie...
boje sie tej Gdyni więc bede robiła wsztstko zeby zostac tu w wawie na miejscu
natka
3mam &&&
pamietaj ze testy nie zawsze wychodza nawet jak jest fasolka wiec czekamy cierpliwie na rozwoj sytuacji
P
patu$ka
Gość
Hejka! Zajrzalam sie przywitac
U mnie bez zmian,nie wiem co pisac... Staranka leza odlogiem do terminu blizej nie okreslonego...
Zaciazonym zycze duzo radosci na finiszu A tym nie zaciazonym duzo cierpliwosci i sily
U mnie bez zmian,nie wiem co pisac... Staranka leza odlogiem do terminu blizej nie okreslonego...
Zaciazonym zycze duzo radosci na finiszu A tym nie zaciazonym duzo cierpliwosci i sily
melponea
Fanka BB :)
I pieniedzy Patuska
Natka, tempka ladnie sie utrzymuje
Anuszka,moze poczekacie do przyszleho roku?
Natka, tempka ladnie sie utrzymuje
Anuszka,moze poczekacie do przyszleho roku?
sylka robiłam test wczoraj- jedna krecha. Czy będę powtarzać to nie wiem, zależy jak temperatura- czy nie spadnie- i przede wszystkim czy @ się pojawi bo już czuję że nadchodzi, brzuch pobolewa. No nic, zobaczymy co będzie. Nie nakręcam się bo w tym momencie na nic nie mam już wpływu- będzie co ma być :-) mogę się tylko modlić żeby jakimś cudem to było TO. Ale tak jak mówię- bardziej czuję zbliżającą się @ :-(
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
melponea
Fanka BB :)
Natka, to ja czekam na Twoja jutrzejsza temperature i wtedy zobaczymy
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Natka bardzo mi przykro ( przytulam )
Mi z Kubą pamietam: okres miał być , nie było, test negatywny, potem okresu dalej niet, kolejny test po 48 godzinach, ja na nim nic nie zobaczyłam. Kolezanka podobno widziała ale ja jej nie wierzyłam po chyba 6 dniach test w wigilię i ... dwie kreseczki śliczne , wyraźne Miałam prezent gwiazdkowy dla męza ) I jest Kuba. Natka życzę Tobie też takiego zaskoczenia.
mam nadzieje ze w tym roku prezentem gwiazdowym nie będzie Leoś , że poczeka do nowego roku przynajmniej
Mi z Kubą pamietam: okres miał być , nie było, test negatywny, potem okresu dalej niet, kolejny test po 48 godzinach, ja na nim nic nie zobaczyłam. Kolezanka podobno widziała ale ja jej nie wierzyłam po chyba 6 dniach test w wigilię i ... dwie kreseczki śliczne , wyraźne Miałam prezent gwiazdkowy dla męza ) I jest Kuba. Natka życzę Tobie też takiego zaskoczenia.
mam nadzieje ze w tym roku prezentem gwiazdowym nie będzie Leoś , że poczeka do nowego roku przynajmniej