reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Halo dziewczyny, watek chyba powoli umiera :( podczytuje inne tematy, ale jakos nigdzie nie potrafie dolaczyc ;(
Co u Was?
Ciezarowki niedlugo sie rozpakuja a my dalej walczymy :(
Anuszka, widzialam, ze pisalas o Klinice w Gdansku, kurcze, pewnie gdyby nie problem z urlopem to byscie sie zdecydowali?
Dziewczyny, od soboty biore luteine podjezykowo i zalewa mnie bialy sluz, dzisiaj jest bardziej wodnisty i z grudkami. To normalne po luteinie? Czy ja moze grzybka zlapalam?ale bylam u ginekologa w ubieglym tygodniu i nic nie zauwazyl, nic mnie tez nie swedzi. Normalnie taki sluz mam 1-2 dni przed @ a nie takie tam ;(

Nie dajmy umrzeć wątkowi

Melponea
to normalne po luteinie
ja też tak miałam
co do Gdyni może gdyby nie moja praca to może i bym się zdecydowała
a może i nie
poza tym jestem sceptycznie nastawiona że się nie uda za pierwszym drugim razem i będę tam musiała jeździć po moje malenstwa

wy jeszcze w pl?
Jak tam wizyty u lekarza?

Natka
mam wrażenie że stoję w miejscu bo nic nie robię
nie poszłam na wizytę bo nie zdecydowaliśmy się na ta gdynie a miałabym zacząć już stymulacje
a tak to chyba będzie trzeba czekać do stycznia
a co u ciebie?

Ostatnia edycja:
Mel jak nic Cię nie swędzi ani nie piecze to może to faktycznie po luteinie choć szczerze nówiąc ja tak nie miałam ani po niej ani po dupku.

Anuszka jednak to już pewne i nie zdecydowaliście się na razie? Do stycznia już nie jest tak daleko więc może szybko Wam przeleci...
U mnie beznadziejnie, problem za problemem ale powoli staram się z tym wszystkim jakoś walczyć bo inaczej chyba bym całkiem się załamała...

Dzieki dziewczyny! Ten cykl niby monitorowany, ale gdyby nie usg to glowy bym nie dala za owulacje :(
A my w koncu lecimy w poniedzialek! Dopiero wczoraj dostalismy bilety wiec nie chcialam sie przedwczesnie chwalic. Z wiza strasznie zakombinowali. Lecimy na turystycznej w koncu :/
Dziewczyny, nie poddawajcie sie! Wczesniej czy pozniej musi sie udac!
Aczkolwiek ja sama mam ochote rzucic to wszystko w diably,termometr schowac gleboko, odstawic ziolka i po prostu cieszyc sie zyciem ;) nie wiem czy tak nie zrobie na 3 miesiace, bo na razie to i tak na leczenie sie nie wybieramy.

Mel moze faktycznie odpuść mierzenie, liczenie i czekanie na 3 a nawet 4 miesiące. I cieszcie sie sobą , tak po prostu bez akcji dziecko.
Masz racje musi sie udać !!!

Moja znajoma zaczęła 2 trymestr ciązy ( ta co sie tak długo starali ) i będzie córeczka :)) Zdrowa ,śliczna. Ula ma leżeć ale powiedziała ze dla małej moze leżeć nawet w szpitalu az do porodu byle urodziła sie zdrowa.

Ja mam ciezko, bardzo bo nie dosyć że ta moja wstrętna szyjka nie chce trzymać, to mam skutki uboczne po fenoterolu a na domiar złego mąz jak nie praca to budowa. I jeszcze nam z sądu odpisali ze J musi jechać na 28 listopada aż nad morze na rozprawę bo ... to dla jego dobra . Babcia dała w pióra a teraz J ma cierpieć :( jak ja poradzę sobie sama prawie 3 dni z dziecmi to nie mam pojecia. Eh
Byle do świat w dwupaku

reklama
Anisen na pewno będzie ciężko ale jestem pewna że dasz radę i wszystko będzie w porządku :-) te dni szybko przelecą i mąż będzie już z Tobą!

To wreszcie się doczekaliście mel!
Misia a jak tam u Ciebie?

Do góry