reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Mały rośnie. Zdrowy, 1389g szczęścia. Ja to już inna bajka. No i mam fenoterol, osłonowo, antybiotyk, magnez i wizyta za 2 tygodnie. Na razie szpitala nie będzie. Ufff . Zobaczymy jak zareaguje na feno , musi być dobrze. Żeby 8 tygodni to będzie cudnie, ale raczej liczymy na 6

reklama
Melponea
no to działa jakoś po chińsku.
Ja nie wiem o co chodzi. Albo mają taki bur.del albo nie wiedzą jak to ma działać no i czekają na nowe środki które dostaną w styczniu.
A kosztów nie mogę sobie obliczyć w tym momencie. Stymulacje każda kobieta ma inną, nie wiadomo jak i jakie leki mogą na mnie działać ale to może być 1700 nawet do 4000 ale ja mam owu nawet na CLO więc myślę że dużo mnie nie będą szprycować.
Rozmyślam zmianę doktora i będę chciała zrobić wszystko tu na miejscu w wawie.

Cześć Mel :-)
U nas weekend bardzo leniwie- ja leżę przed tv a mąż coś tam pstryka na komputerze :-)
Co do mojego wykresu to faktycznie jednostajna temperatura jak na mnie, ale wydaje mi się, że mimo wszystko za niska :-( bo zobacz jaka piękna była parę dni temu... No ale cóż, nie teraz to może innym razem się uda :-)
A co tam u Was?

A ja dzisiaj znowu na monitoringu, endometrium ladnie przyroslo i ma juz 7mm wiec w sam raz. Ale estrofem dalej lykam. Pecherzyk 15mm, torbiel sie troszke zmniejszyla. Owulacja przewidziana na srode, wiec jak malz w pon wroci to go musze wziasc w obroty ;) progesteron i estradiol dzisiaj tez badalam, wyniki w poniedzialek a we wtorek kolejne ogledziny. Poza tym, ze majatek wydam na te wszystkie wizyty to czuje sie maksymalnie zbadana ;)
Co do wizy bez zmian -proces w toku, ale akurat teraz jest mi to na reke ;)

Miejmy nadzieję że torbiel wchłonie się całkowicie i nie będzie trzeba usuwać jej laparoskopowo mel :-) a który dziś dc? Niech pęcherzyk ładnie rośnie i oby była z niego piękna owulka :-)

Miłego wieczoru :*

Ja juz mialam nawet wieksze torbiele i za kazdym razem sie wchlanialy wiec tym sie nie martwie :) dzisiaj 13dc. Jestem ciekawa jak moja temp sie zachowa, powinnam wiedziec z dokladnoscia co do jedneho dnia kiedy owulka wiec tez bede wiedziala jak to sie ma do tempki ;)

Milego wieczoru natka i &&&&& za jutrzejsza tempke! Oby ladnie rosla!

Mel a Ty często masz te torbiele? Bo jeśli tak to może masz problem z pękaniem pęcherzyków?

U mnie tempka w górę ale test negatywny- nie będzie prezentu dla M.

Miłego dnia :*

reklama
Do góry