reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
A ja po kolejnej wizycie, podobno wyniki mam rewelacyjne, ale pecherzyk mi nie pekl. Zapomnialam sie spytac jakiej jest wielkosci, ale jest na granicy pekniecia. Pani chciala mi dac zastrzyk na pekniecie, ale zaproponowalam, ze jutro znow dam sie obejrzec i jak owulki nie bedzie to wtedy zastrzyk. Powiedziala tez, ze skoro mam skoki temperatury tak pozno to moze to oznaczac, ze pecherzyki mi nie pekaja. Teraz oczywiscie mysle czy jutro nie bedzie za pozno i czy lekarka torbieli z pecherzykiem nie pomylila itd.
Ale z drugiej strony jutro bede miec jasnosc, jak nie peknie to tu mamy problem a jak peknie to chodzi o cos innego...

Mel kciuki za ślicznie pęknięty .

Natka przytulam. Kurdeeeeeeeee !!!

Ja sie ostatnio czuje nie fajnie ale to po feno. Ciśnienie mi tak poleciało ze padam na twarz a przy tym serce wali jak młot pneumatyczny. A do tego budowa dalej mocno to od pon do soboty mąz albo w pracy albo na budowie i wraca ok 23 :( niania tylko na 3 godziny. wyrabiam ale słabo. A do tego teściowa mi wyskoczyła ze w jedyny dzien wolny J niedziele mamy być u niej na obiedzie ( ponad 80km) i ma w duszy że ja sie kiepsko czuje. Eh

Natka :(
Anisen, przypomnij mi kiedy masz termin? Dacie rade?

A ja jak sie okazalo mialam piekna owulke, na usg byl plyn w zatoce douglasa wiec mialam kurde racje, ze poczekalam z tym zastrzykiem. Dostalam estrofem na endometrium i luteine, luteine za 2 dni mam zaczac dopiero brac i przez 10 dni, takze zobaczymy ;) ale nie sadze zeby to bylo takie proste...

Cześć Dziewczynki Kochane!

Wpadłam zobaczyć czy u Was jakieś zmiany są, ale nic nie widzę :( Czy może jednak coś?

Anisten jak się czujesz? Plecki nie bolą?

Buziaczki Wam wszystkim wysyłam!!!

reklama
Do góry