reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kobity, ja w gorącej wodzie kąpana znów zrobiłam test, no i tym razem piękne dwie krechy!!!! w poniedziałek lecę na bete, a w środę do gin - bo mi kazała od razu przylecieć.

Trzymajcie kciuki za tą ciąże (poprzednia skończyła się w 7tc w styczniu 2013....).
Wtedy zachodziłam 1,5 roku a teraz za pierwszym razem!!! Aż nie wierzę, ale krechy 2 wyraźne są!!!

To WY mi szczęście przyniosłyście, a teraz ja Was zarażam - łaaaaaaaaaaaaaaa ;)

avensis - ja zaszłam po 3 miesiącach od zabiegu. Zabieg 22 stycznia miałam.

reklama
michalinka no aaaa ja mowilam toś nie wierzyla tylko marudzila, ze testy wadliwe :laugh2:taaaa wadliwe:laugh2:
Zarazaj ile wlezie, najlepiej od razu podwojnie :-)

aneeczka a jak u Ciebie ? mialas tez dzis chyba powtarzac tescior prawda ? cos cichutko przez week :ninja2:

anuszka tez tak podejrzewam, ze moze komus sie spodobal :| bardzo dobrze ze mierzysz tempke:tak: wrzuc wyresik zeby bylo widac efekty :happy:moja chyba w koncu sie budzi bo jakis minimalny skok do gory :confused2:

Dziewczynki, dziękuję.
ZARAŻAM!!! jutro lecę na betkę i w środę, żeby zobaczyć czy przyrost jest ok, a w środę o 18.4o idę do tej mojej gin, bo kazała mi przylatywać szybko.
Dawajcie znaka jak u Was! anneczka - ponowiłaś testowanie??

Na początek witam nowe kwietniówki :)
Musiałam nadrobić w czytaniu :D

Michalina 3mam kciuki za Ciebie, w sumie to za Was :D:D ZARAŻAJ!!!

Ja jeszcze @ nie dostałam i tylko w piątek miałam takie objawy jak na @ a wczoraj i dzisiaj spokój :/ jeszcze się okaże, że po tych wrednych anty tabsach to mi się wszystko rozregulowało, a brałam je tylko 2 miesiące. I ani nie robię testu, bo pewnie wredota przyjdzie jutro :(

Spotkałam się wczoraj z moimi dobrymi koleżankami na drinka i tak się fajnie złożyło, że ich córki są z tego samego roku i obydwie są Karolinki i już takie duże 4-letnie panny, a ja dalej się ociągam...

A co do pracy, doskonale znam system 7/24, bo sama prowadzę działalność... wiecznie w pracy :( a nie tak jak mój Ł. ustawowo 160-pare godzin i do tego jeszcze urlopy, chorobowe, 13-nastki, pełne świadczenia, a u mnie miesiąc w pracy to średnio 300 godzin i urlop to będzie jak sobie go zrobię - bezpłatny oczywiście :( tragedia

Witam się niedzielnie :-)
Michalina--> trzymam kciuki za super przyrost bety i za najlepsze wieści od gin:tak:

Nuuuuśka--> u Ciebie też godzina "zero" wybija:-) Owocnych starań.
U mnie jeszcze tydzień do owu, ale szybko przeleci.

reklama
Michalina gratuluję serdecznie i spokojnej ciąży życzę!!!

u mnie też wybiła godzina zero i staranka rozpoczęte :)

Do góry