reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqa
no mnie miałaś też dopisać do listy na 10/05

fajne te wasze zwierzaki więc pochwale sie i swoim

24959_1171351502278_5576193_n.jpg

kurde tu znów II a ja dopiero staranka rozpoczynam ...

Nuuuśka
fajny nowy avatarek
fajny tekst BB ciocia :))

m-i-a
a to wasza 1 IUI?
czemu tak mało szans sobie dajecie? słyszałam że trzeba zrobić kilka ale nie znam się dobrze na tym ...

patu$ka
to 3 mam &&& za owulke

papalo
po antysach @ przychodziła mi zawsze strasznie późno ...

Załączniki

• 24959_1171351502278_5576193_n.jpg
    24959_1171351502278_5576193_n.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:
reklama
anuszka cocer dobrze widze ? :-) moj Ł. mial cocera ale kiedys podczas spaceru tata puscil do ze smyczy i tyle go widzieli :-( przeszukalismy potem wszystko co sie dalo, ale niestety slad po Nim zaginal :| Zapadl sie pod ziemie na amen niestety.

Hej moje staraczki! mia90 trzymam &&&&&&&&& moze cos sie podzieje.

My ze slubnym od wczoraj dzialamy. Nuuska juz wie ale Wam sie tez pochwale a co tam. Po zmniejszonej dawce CLO wyhodowalm 4 pecherzyki wielkosci 18 mm czyli na dniach owulka. Jeden na prawym (wreszczie moj len pracuje,bo do tej pory jajeczkowalam tylko z lewego) i na lewym 3 pecherzyki :)

Jak ze sie ciesze,bo myslalam ze jak zmniejszy mi dawke to z enei urosna takie :) Mam nadzieje ze teraz uda sie zaskoczyc :)

4 pęcherzyki!!!! wow!!!! mi się udało 2 max wyhodować :D

m_i_a90 - przykro mi, ale całym serduszkiem jestem z Tobą!!!!

Nuuuśka - liczę, że masz dobre przeczucia co do mnie.

Ja się dziś czuję strasznie.... kręci mi się w głowie, spać mi się chce i mam jakiegoś nerwa. Znów mi ciśnienie urosło (bo ja jestem wysoko ciśnieniowiec). A mój mąż poszedł na spotkanie z kolegami (po roku nie widzenia się) - więc chyba dziś pójdę wcześniej spać.
Ale najpierw muszę popracować jeszcze....

michalinka kreci sie w glowie, spac sie chce ....wiec bedzie fasolcia mowie Ci :-) mnie ogolnie po calym tygodniu chce sie strasznie spac :no: zasypiam jak male dziecko, a rano nie umiem sie dobudzic. Dobrze ze juz prawie weekend choc w niedziele dymam do pracy :/ niestety.
Jutro Ola idzie na urodziny do kolegi z klasy, wiec mamy dodatkowe zajecie - strojenie :laugh2:

Nie ma nic faniejszego niż strojenie córy :D Ja mam 6 letnią siostrzenicę - jejku jakie te dziewczynki teraz strojnisie są.... ha ha

Mnie też czeka pracujący weekend - uciekłam z korporacji i mam teraz własną działalność, ale przez to pracuję 7/24.... ehhhh

a co robisz na co dzien, tzn jaka to dzialanosc ? jesli oczywiscie to nie tajemnica:-)

Co do tematu strojenia....haha ja bym Ci musiala Olke pokazac jak szykuje sie do szkoly. Jej gunt laczy sie wszystkimi kolorami na raz takze roz z zielonym niebieskim i pomaranczowym, a jak jej zwrocisz uwage to haja na calego :x

reklama
nic ciekawego nie robię - wyceniam nieruchomości....
kiedyś długo w Banku pracowałam (przy kredytach hipotecznych) - więc jak kiedyś bedziecie potrzebowały porady to walcie śmiało :)

Do góry