reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Moniqa
no mnie miałaś też dopisać do listy na 10/05

fajne te wasze zwierzaki więc pochwale sie i swoim

24959_1171351502278_5576193_n.jpg

kurde tu znów II a ja dopiero staranka rozpoczynam ...

Nuuuśka
fajny nowy avatarek
fajny tekst BB ciocia :))

m-i-a
a to wasza 1 IUI?
czemu tak mało szans sobie dajecie? słyszałam że trzeba zrobić kilka ale nie znam się dobrze na tym ...

patu$ka
to 3 mam &&& za owulke

papalo
po antysach @ przychodziła mi zawsze strasznie późno ...

Załączniki

• 24959_1171351502278_5576193_n.jpg
    24959_1171351502278_5576193_n.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
reklama
anuszka cocer dobrze widze ? :-) moj Ł. mial cocera ale kiedys podczas spaceru tata puscil do ze smyczy i tyle go widzieli :-( przeszukalismy potem wszystko co sie dalo, ale niestety slad po Nim zaginal :| Zapadl sie pod ziemie na amen niestety.

Hej moje staraczki! mia90 trzymam &&&&&&&&& moze cos sie podzieje.

My ze slubnym od wczoraj dzialamy. Nuuska juz wie ale Wam sie tez pochwale a co tam. Po zmniejszonej dawce CLO wyhodowalm 4 pecherzyki wielkosci 18 mm czyli na dniach owulka. Jeden na prawym (wreszczie moj len pracuje,bo do tej pory jajeczkowalam tylko z lewego) i na lewym 3 pecherzyki :)

Jak ze sie ciesze,bo myslalam ze jak zmniejszy mi dawke to z enei urosna takie :) Mam nadzieje ze teraz uda sie zaskoczyc :)

4 pęcherzyki!!!! wow!!!! mi się udało 2 max wyhodować :D

m_i_a90 - przykro mi, ale całym serduszkiem jestem z Tobą!!!!

Nuuuśka - liczę, że masz dobre przeczucia co do mnie.

Ja się dziś czuję strasznie.... kręci mi się w głowie, spać mi się chce i mam jakiegoś nerwa. Znów mi ciśnienie urosło (bo ja jestem wysoko ciśnieniowiec). A mój mąż poszedł na spotkanie z kolegami (po roku nie widzenia się) - więc chyba dziś pójdę wcześniej spać.
Ale najpierw muszę popracować jeszcze....

michalinka kreci sie w glowie, spac sie chce ....wiec bedzie fasolcia mowie Ci :-) mnie ogolnie po calym tygodniu chce sie strasznie spac :no: zasypiam jak male dziecko, a rano nie umiem sie dobudzic. Dobrze ze juz prawie weekend choc w niedziele dymam do pracy :/ niestety.
Jutro Ola idzie na urodziny do kolegi z klasy, wiec mamy dodatkowe zajecie - strojenie :laugh2:

Nie ma nic faniejszego niż strojenie córy :D Ja mam 6 letnią siostrzenicę - jejku jakie te dziewczynki teraz strojnisie są.... ha ha

Mnie też czeka pracujący weekend - uciekłam z korporacji i mam teraz własną działalność, ale przez to pracuję 7/24.... ehhhh

a co robisz na co dzien, tzn jaka to dzialanosc ? jesli oczywiscie to nie tajemnica:-)

Co do tematu strojenia....haha ja bym Ci musiala Olke pokazac jak szykuje sie do szkoly. Jej gunt laczy sie wszystkimi kolorami na raz takze roz z zielonym niebieskim i pomaranczowym, a jak jej zwrocisz uwage to haja na calego :x

reklama
nic ciekawego nie robię - wyceniam nieruchomości....
kiedyś długo w Banku pracowałam (przy kredytach hipotecznych) - więc jak kiedyś bedziecie potrzebowały porady to walcie śmiało :)

Do góry