reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Kobity, ja w gorącej wodzie kąpana znów zrobiłam test, no i tym razem piękne dwie krechy!!!! w poniedziałek lecę na bete, a w środę do gin - bo mi kazała od razu przylecieć.

Trzymajcie kciuki za tą ciąże (poprzednia skończyła się w 7tc w styczniu 2013....).
Wtedy zachodziłam 1,5 roku a teraz za pierwszym razem!!! Aż nie wierzę, ale krechy 2 wyraźne są!!!

To WY mi szczęście przyniosłyście, a teraz ja Was zarażam - łaaaaaaaaaaaaaaa ;)

avensis - ja zaszłam po 3 miesiącach od zabiegu. Zabieg 22 stycznia miałam.

reklama
michalinka no aaaa ja mowilam toś nie wierzyla tylko marudzila, ze testy wadliwe :laugh2:taaaa wadliwe:laugh2:
Zarazaj ile wlezie, najlepiej od razu podwojnie :-)

aneeczka a jak u Ciebie ? mialas tez dzis chyba powtarzac tescior prawda ? cos cichutko przez week :ninja2:

anuszka tez tak podejrzewam, ze moze komus sie spodobal :| bardzo dobrze ze mierzysz tempke:tak: wrzuc wyresik zeby bylo widac efekty :happy:moja chyba w koncu sie budzi bo jakis minimalny skok do gory :confused2:

Dziewczynki, dziękuję.
ZARAŻAM!!! jutro lecę na betkę i w środę, żeby zobaczyć czy przyrost jest ok, a w środę o 18.4o idę do tej mojej gin, bo kazała mi przylatywać szybko.
Dawajcie znaka jak u Was! anneczka - ponowiłaś testowanie??

Na początek witam nowe kwietniówki :)
Musiałam nadrobić w czytaniu :D

Michalina 3mam kciuki za Ciebie, w sumie to za Was :D:D ZARAŻAJ!!!

Ja jeszcze @ nie dostałam i tylko w piątek miałam takie objawy jak na @ a wczoraj i dzisiaj spokój :/ jeszcze się okaże, że po tych wrednych anty tabsach to mi się wszystko rozregulowało, a brałam je tylko 2 miesiące. I ani nie robię testu, bo pewnie wredota przyjdzie jutro :(

Spotkałam się wczoraj z moimi dobrymi koleżankami na drinka i tak się fajnie złożyło, że ich córki są z tego samego roku i obydwie są Karolinki i już takie duże 4-letnie panny, a ja dalej się ociągam...

A co do pracy, doskonale znam system 7/24, bo sama prowadzę działalność... wiecznie w pracy :( a nie tak jak mój Ł. ustawowo 160-pare godzin i do tego jeszcze urlopy, chorobowe, 13-nastki, pełne świadczenia, a u mnie miesiąc w pracy to średnio 300 godzin i urlop to będzie jak sobie go zrobię - bezpłatny oczywiście :( tragedia

Witam się niedzielnie :-)
Michalina--> trzymam kciuki za super przyrost bety i za najlepsze wieści od gin:tak:

Nuuuuśka--> u Ciebie też godzina "zero" wybija:-) Owocnych starań.
U mnie jeszcze tydzień do owu, ale szybko przeleci.

reklama
Michalina gratuluję serdecznie i spokojnej ciąży życzę!!!

u mnie też wybiła godzina zero i staranka rozpoczęte :)

Do góry