reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

czytam was cały czas ale niestey zaganiana jestem i mało czasu na pisanie i jak już siądę żeby cos napisać to zaraz coś ktoś odemnie chce i muszę się odrywać ( teraz też piszę w napięciu);-) ale zaraz zmykam na wieczorne czytanie dzieciom i w domu zapanuje wreszcie błoga cisza :))

co do strojenia-mam dwie córki więc wiem jak to jest;-)

m_i_a90- przykro mi :(

dziewczyny co ujrzały II kreski - gratuluję!!! super że się udało.

za resztę nieprzerwanie trzymam kciuki.

reklama
A ja mojej niuni dzis uszy przeklulam, troche mam dola jakbym ja okaleczyla :no:. Przeciez prawie wszyscy to robia i tez chcialam od kiedy tylko pamietam,,
U mnie widze juz pocatek owulacji ciekawe czy cos z tego wyjdzie

Nuuuśka
no cocker ale taki bez rodowodu czyli 'w typie rasy'
my też za swoja biegaliśmy bo uciekała, teraz ma juz 5 lat i sie uspokoiła, trzyma się 'nogi'
może tamten sie komuś spodobał?

ja też w niedzielkę do roboty :((

michalinka

fajna robota
i jedna i druga, pozazdrościć...
będę pamiętała jak jakis kredyt na horyzoncie się pojawi tzn chęć wzięcia :p

Witam.
Przyszład do was z marcowych. Ciążą okazała sie biochemiczna i niestety...stranek ciąg dalszy. wykresik strasznie u mnie skacze...nie moze wykryc owu i juz sama nie wiem czy sie nie poddac w tym cyklu.
Mogłybyście zerknąć ? Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
Ja juz nie wiem co sie ze mną dzieje w tym cyklu... chyba odpuszcze

3mam mocno kciuki za testowania i życze 2 pieknych kreseczek.

anuszka tak sadze i tak chyba lepiej mi myslec, niż tak, ze cos mu się stało.Bo to na prawde było bardzo dziwne, on miał 8 lat, od początku wychowany w jednym miejscu, znal wszystko dokładnie, każdy zakamarek w okolicy, a tu nagle przepadl bez sladu. Obdzwanialismy schroniska, rozwieszaliśmy oglosznenia ale jak kamien w wode :no:

Dzis kolejny dzień pogody do bani...zimno się strasznie zrobilo,deszcz siapi od rana także niefajnie.

anna2101 - po pierwsze WITAMY
po drugie - bardzo mi przykro, że nie udało sie w marcu. A jeśli chodzi o wykres to ja się nie znam, jestem chyba z nielicznych, które nie mierzą temp itd, bo ja mam ciągle minitoring.
A robisz sobie normalne testy owulacyjne? Teraz powinnaś właśnie mieć owulację (albo być zaraz po niej), więc próbuj - to na pewno nie zaszkodzi.
A kwietniowe dziewczyny mają naprawdę dobre fluidy.

Nuuuśka - u nas też pogoda jest do bani. Nic się nie chce. Ja to tylko funkcjonuję jak jest słońce :)

anna2101 - po pierwsze WITAMY
po drugie - bardzo mi przykro, że nie udało sie w marcu. A jeśli chodzi o wykres to ja się nie znam, jestem chyba z nielicznych, które nie mierzą temp itd, bo ja mam ciągle minitoring.
A robisz sobie normalne testy owulacyjne? Teraz powinnaś właśnie mieć owulację (albo być zaraz po niej), więc próbuj - to na pewno nie zaszkodzi.
A kwietniowe dziewczyny mają naprawdę dobre fluidy.

Nuuuśka - u nas też pogoda jest do bani. Nic się nie chce. Ja to tylko funkcjonuję jak jest słońce :)
testów owu nie robie. to dopiero 2 cykl starań wiec jeszcze nie naciskam za mocno na zajscie.wierzyłam ze sie uda bez tego. I udało sie. :( ale biochemiczna wszystko poprzestawiała u mnie..w zeszłym cyklu wykresik idealny..a teraz az strach sie bać.sluz wskazywał ze owu wystopiła w 11 dniu ..temp tak samo. ale nie ma wzrostu :(

Nuuuśka
może go gdzieś na rozród wzięli ... może piękny był ... wiesz zdarza się ...

na mazurach słońce, ale trochę zimno ... ciekawe jak w centrum ... po obiedzie wracamy do domku ...

pochwalę się ... mierze tempkę ...
troche skacze ale to chyba przez krótki sen i piwko ... :))

anna witamy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć "kwietniówki":-) Sobota spędzona na pracy w pocie czoła - kuchnia nam się robi i nareszcie została zakończona njbardziej syfiasta robota. Teraz już tylko malowanie, ale to już eM machnie i czekamy na meble i sprzęt i możemy prosić gości na kolację:happy:
Co do starań, to idą swoim rytmem, bardzo dobrym, zresztą. 6 dc, więc do owu jeszcze kilka dni. Z wielkim spokojem podchodzę do starań i dobrze mi z takim podejściem. Wczoraj (2 m-ce po zabegu) przez moment załapałam dołek, bo gdyby wszystko było OK, to byłabym w 15 tc, ale szybko otrząsnęłam się, bo nie ma co patrzeć na to, co było albo co by było gdyby...
Tak więc głowa do góry, cycki do przodu i działamy i czekamy na dobre efekty:-)
Udanej soboty:-)

Do góry