reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hej dziewczyny,jak mija weekend? Ja mialam goscia caly tydzien, teraz chwile odpoczynku i na nast tydz ma znowu wpasc taki moj najlepszy kumpel, ma sie zatrzymac u nas na kilka dni.

dzisiaj upal ma u nas byc.

Jestem babeczki
Weekend był udany
wypoczełam, odstresowałam się. . .
Ale dla mojego żołądka był to ciężki weekend, grill i alkohol :-D

Nie wiem też co z tego cyklu nam wyjdzie a z wykresu też chyba nic się będę wiedziała bo niby nawet jak mierzyłam temp to i tak była zaburzona :’(

co tam u was nowego

Co ja tu czytam!
jakie ograniczam ?
a ja?!?!
Zostawiacie mnie?

Sandra
moja ginka bierze 80 zł za wizytę z usg a za sam monitoring jeszcze mniej i mi na nfz badania robili już po 6 cyklu starań w przychodni.

Nuuuśka
nie rób mi tego
będę się nudzić bez was

co jest z wami
wy się poddajecie?tzn nie to chciałam powiedzieć bo napewno będziecie dalej walczyć ale nie tak samo :’(

A co ja mam powiedzieć po tak długim czasie!
Muszę mieć jakieś wsparcie bo sama mogę nie dać rady!

Ostatnia edycja:
czesc anuszka, widzisz co sie porobilo :(
ja w zwiazku z mniejsza aktywnoscia dziewczym tez pewnie bede mniej aktywna, poza tym troche bez sensu byc tutaj jedyna staraczka wsrod szczesliwie zaciazonych :) dlatego ciesze sie, ze Cie widze :)

a gdzie to imprezowalas??

Byliśmy jedna dobę w Białymstoku a potem na podlaskiej wsi nad zalewem Siemianówka u znajomych których znam już . . . 16 lat!
Wiele pięknych wakacji tam spędziłam będąc nastolatką.

trzeba będzie wątek zmienić żeby się nie nudzić :’:):)’(

a widzę u ciebie piękna wysoka temperatura

ale fajny taki weekend za miastem! Niestety do Bialegostoku nigdy nie dotarlam, moze kiedys nadrobie zaleglosci :)
chcialam sie wbic na Staraczki 2013, ale poczekam az watek sie uspokoi, bo za duzo osob sie tam przewija i nie nadazam :)

a tempka jak tempka, wiesz jak jest :). Po roku staran to jakos bardziej spokojniej to przyjmuje i sie nie nakrecam. Tym bardziej, ze widzialam piekne wykresy a ciazy brak wiec... :(

Hej, jak to mozliwe , ze nie bedzie tu nikogo...przeciez zawsze sa tematy neutralne o ktorych mozemy pogadac. Nie znikajcie ...przywiazalam sie do Was.

Witajcie anuszka i mel :-)

No widzisz.
dostały @ i im się w głowach po przewracało.
Nawet nic nie odpisały.
Jak my dostajemy @ to piszą, pocieszają a teraz . . . Szkoda gadać no i szkoda że sobie poszły.

reklama
czesc dziewczyny!
tak a propo's to do mnie sie zbliza wielkimi krokami @ wiec bede Was potrzebowac wkrotce :)
Ale jak wczoraj ogladalam filmiki z zycia w Dubaju to pomyslalam, ze w sumie nie bedzie tak zle jak malpa przyjdzie, bo jeszcze zdaze liznac zycie miasta :) hehe
jutro do PL, juz mi sie taaak nie chce. Osiagnelam wyzyny lenistwa w pracy i udawania, ze w ogole sie czyms zajmuje i przejmuje. No masakra! a tu do konca wrzesnia trzeba siedziec :-( dobrze, ze z domu 3 razy w tygodniu pracuje to nawet nie musze wykonywac tak wyczerpujacych czynnosci jak czytanie po cichu pudelka :)

Do góry