reklama
melponea
Fanka BB :)
przyjdzie, przyjdzie, co ma nie przyjsc :-) juz jajnik dominator zaczyna swoje comiesieczne klucie i produkcje bialego sluzu. Jutro tempka powinna spasc w dol i pojawic sie bolace pryszcze, a pojutrze @. Jakos nie czuje sie specjalnie ciazowo wiec nie mam zludzen :-(
tez juz sie nie moge doczekac wyjazdu! im bardziej leje za oknem tym bardziej chce mi sie jechac! ale juz niedlugo...
tez juz sie nie moge doczekac wyjazdu! im bardziej leje za oknem tym bardziej chce mi sie jechac! ale juz niedlugo...
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
witajcie,
Sandra i Nuuska- przykro mi że się nie udało.:-( szkoda odpuszczacie forum.
ja uważam tak jak Sylka że jest wiele neutralnych tematów na które można pisać, niestety forum ostatnio malo takich tematów porusza więc i ja rzadziej zaczęłam się udzielać, więc właściwie to mogę tylko w kółko pisać że trzymam za was kciuki.
mel- fajnie wam z tym Dubajem:-)
Sandra i Nuuska- przykro mi że się nie udało.:-( szkoda odpuszczacie forum.
ja uważam tak jak Sylka że jest wiele neutralnych tematów na które można pisać, niestety forum ostatnio malo takich tematów porusza więc i ja rzadziej zaczęłam się udzielać, więc właściwie to mogę tylko w kółko pisać że trzymam za was kciuki.
mel- fajnie wam z tym Dubajem:-)
happy ja nie odpuszczam forum - musze po prostu odpoczac bo za duzo tego.
anuszka czemu piszesz ze sie w glowach poprzewracalo ??? Komu sie poprzewracalo z powodu przyjscia @ bo uwazam ze to co napisalas jest troche krzywdzace. ..
Napisalam ze ograniczam forum co nie znaczy ze uciekam, znikam i juz nigdy nie bede pisac. Chce odpoczac, odizolowac sie od myslenia, nie ma to nic wspolego z dolowaniem sie, po prostu taka podjelam decyzje jak wiekszosc z dziewczyn ktore znam. Odpoczynek przydaje sie w wielu sytuacjach, a mnie wlasnie w tym momencie jest on potrzebny. Podczytuje Was, ale nie udzielam sie jak kiedys - po prostu przestaje myslec i pisac bo nie chce zwariowac sama ze soba.
Czasem kazdy czlowiek potrzebuje czasu na poukladanie pewnych rzeczy i nie Tobie jest go osadzac...zwlaszcza w taki sposob.
anuszka czemu piszesz ze sie w glowach poprzewracalo ??? Komu sie poprzewracalo z powodu przyjscia @ bo uwazam ze to co napisalas jest troche krzywdzace. ..
Napisalam ze ograniczam forum co nie znaczy ze uciekam, znikam i juz nigdy nie bede pisac. Chce odpoczac, odizolowac sie od myslenia, nie ma to nic wspolego z dolowaniem sie, po prostu taka podjelam decyzje jak wiekszosc z dziewczyn ktore znam. Odpoczynek przydaje sie w wielu sytuacjach, a mnie wlasnie w tym momencie jest on potrzebny. Podczytuje Was, ale nie udzielam sie jak kiedys - po prostu przestaje myslec i pisac bo nie chce zwariowac sama ze soba.
Czasem kazdy czlowiek potrzebuje czasu na poukladanie pewnych rzeczy i nie Tobie jest go osadzac...zwlaszcza w taki sposob.
Ostatnia edycja:
melponea
ha! a ja wyczuwam TROLLA na forum! Kto zgadnie kto to taki to dostanie medal z ziemniaka :-)
tak w ogole to macie jakis pomysl na obiad? skoro juz jestemy przy ziemniakach :-)
tak w ogole to macie jakis pomysl na obiad? skoro juz jestemy przy ziemniakach :-)
anuszka popieram Nuuuśkę. Myślę że to co napisałaś jest bardzo krzywdzące. Ja wcale nie uważam żeby dziewczynom się w głowach poprzewracało bo wiem jak można fatalnie czuć się jak kolejny raz nic z tego nie wyszło. Sama kilka cykli temu nie wytrzymałam psychicznie i zniknęłam z forum na pewien czas. I wcale nie uważam że mi się w głowie poprzewracało...
Mel a może jednak @ nie przyjdzie? Tego Ci mimo wszystko życzę :*
Co do trolla to ja nie zgadnę bo nie zaglądam na inne wątki niż tu i lutówki :-)
Mel a może jednak @ nie przyjdzie? Tego Ci mimo wszystko życzę :*
Co do trolla to ja nie zgadnę bo nie zaglądam na inne wątki niż tu i lutówki :-)
mel pojecia nie mam, choc sadze ze pewnie podejrzewasz ktoras dziewczyne z forum ale kiepska jestem w zgadywanki. Poza tym bardzo ladny wykres, chyba jeden z ladniejszych jakie mialas trzymam kciuki i bede zagladac zeby zobaczyc jak rozwinela sie sytuacja.
Ostatnia edycja:
melponea
natka, nuuska wiecie jak jest :-) ale dzieki za kibicowanie!
ominie Was medal z ziemniaka!
ja zagladam do Staraczki2013, tylko tam straszny tlok!!! nie mam smialosci wbic sie tam! wole bardziej kameralne watki!
ominie Was medal z ziemniaka!
ja zagladam do Staraczki2013, tylko tam straszny tlok!!! nie mam smialosci wbic sie tam! wole bardziej kameralne watki!
reklama