reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

A po co odpisywać, skoro już zostałam osądzona i zwyzywana że mi się w głowie od @ poprzewracało ?
Nie mam zamiaru się tłumaczyć, miałam się odzywać od czasu do czasu, ale widzę że nie jestem tu mile widziana.

Happy tu nie chodzi neutralne tematy, bo szczerze temat waszych ciąż mi nie przeszkadza i lubię o nich słuchać. Chodzi mi raczej o postawę i nakręcanie i doszukiwanie się przez innych objawów których nie mam.

Anuszka przecież Ci pisałam, ale cóż widzę że się zawiodłam

reklama
Szkoda że tak to odebrałyście. To miał być żart :oo:
Ile razy każda z nas stawiała druga na nogi różnymi słowami. Widocznie źle dobrałam słowa. Przepraszam

Chciałam dobrze ale wyszło jak zwykle.
Nie to miałam na myśli ale trudno. . .
Myślałam że jesteśmy kumpelami na dobre i na złe i nie będziemy się o takie rzeczy obrażać :confused:
Babole co z wami.
Ja naprawdę nie chciałam i mi też zrobiło się przykro w tym momencie.
:’(

To był naprawdę fajny wątek, wierzcie mi jestem na forum naprawdę długo. . .
Szkoda że tak musiało się to skończyć...

Ostatnia edycja:
Nic sie nie konczy bo ja tak nie uwazam, nie widze problemu by dalej kontynuowac znajomosc, to nie moja wina ze ostatnio nie mam wogole czasu wolnego :( mam strasznie duzo na glowie, dlatego uprzedzalam ze nie bede juz tak bardzo aktywna przez jakis czas, chcialam byc fair w stosunku do was.
Ja sie nie obrazam to bo nie lezy w mojej naturze, napisalam tylko ze przykro mi sie zrobilo.
Zycze wam spokojnej nocki

Oj Kobietki, Kobietki... ale Wy tu musicie co jakiś czas zamęt wprowadzić :-p

Fajnie czasem zajrzeć do tego wątku i tu napisać. Niewiele z nas Kwietniówek się tu jeszcze udziela... Ja Was regularnie czytam, czasem cos naskrobię... ale nie chcę byście mi znikały stąd! Nie mam zamiaru Was szukać po całym forum, tak więc nie uciekać i od czasu do czau (przynajmniej) coś napisać!

sandra, jestes jak najbardziej mile widziana! i ja Cie doskonale rozumiem, czasem tu na forum nakrecamy sie niepotrzebnie, przychodzi @ i jest placz :-(
anuszka, Ty, masz taki sposob pisania (pewnie i w realu tez podobnie sie wypowiadasz), ze nie sposob Cie nie lubic! :-)
moniqaa, jak sie w ogole czujesz? widac jzu cos?
happymama, Ty na wakacjach jeszcze?dobrze kojarze??
sylka, podsunelas mi kopytka! dawno nie jadlam, moze w Polsce zrobie! Ostatnio namietnie ogladamy Kuchenne Rewolucje i zdecydowalismy sie mocno ograniczyc posilki w restauracjach/knajpach. Co tam sie czasami wyprawia to az wlos sie jezy!:szok:

nieee, troll to na Staraczkach2013, ale chyba ucichl. Tam jest tyle stron i dziewczyny tyle produkuja, ze nie da rady!

anuszka, owulacja bez wspomagania? pieknie!!!

u mnie dzisiaj cisza, spokoj, nic nie boli, nic nie klo(u?)je, w piatek jedziemy na wies do rodziny wiec 0 internetu, jak mam dostac @ to byle szybko, bo tam nie bede testowac, a na pewno jak do weekendu nic sie nie stanie to warto bedzie zatestowac. Ale przytulalismy sie w zle dni wiec na rozum to biorac to nie mialo szans sie udac. Ale wykres poki co piekny, sam z siebie, bez wspomagania wiec juz samo to mnie podnosi na duchu :)

a ja też mam podejrzenie trolla na wątku luty2014 ale nie poruszam tematu , w sumie mogę się mylić, no ale złapałam dziołchę na tym jak kilka razy pisze z lekka nie ściśle i sama się chyba poplątała więc mi się zapala od razu kontrolna lampka. No ale na tych trolli nie ma sposobu niestety.

reklama
Ja nie rozumiem tych troli.co im z tego.nie mogą żyć swoim życiem!?

Melponea
owu ze wspomagaczem niestety. CLO już 4 raz. Raz miałam przez dwa miesiące potem dwa mies. przerwy i teraz znów chyba przeciągniemy do czterech cykli. Ja miałam zawsze skok tempki tylko faza lutealna trwała krótko.teraz ginka stara mi się to regulować. Myślę że może coś być u mnie z nie pękającymi pecholami ale to będzie sprawdzane po jej urlopie.

Do góry