reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
hej dziewczyny,jak mija weekend? Ja mialam goscia caly tydzien, teraz chwile odpoczynku i na nast tydz ma znowu wpasc taki moj najlepszy kumpel, ma sie zatrzymac u nas na kilka dni.

dzisiaj upal ma u nas byc.

Jestem babeczki
Weekend był udany
wypoczełam, odstresowałam się. . .
Ale dla mojego żołądka był to ciężki weekend, grill i alkohol :-D

Nie wiem też co z tego cyklu nam wyjdzie a z wykresu też chyba nic się będę wiedziała bo niby nawet jak mierzyłam temp to i tak była zaburzona :’(

co tam u was nowego

Co ja tu czytam!
jakie ograniczam ?
a ja?!?!
Zostawiacie mnie?

Sandra
moja ginka bierze 80 zł za wizytę z usg a za sam monitoring jeszcze mniej i mi na nfz badania robili już po 6 cyklu starań w przychodni.

Nuuuśka
nie rób mi tego
będę się nudzić bez was

co jest z wami
wy się poddajecie?tzn nie to chciałam powiedzieć bo napewno będziecie dalej walczyć ale nie tak samo :’(

A co ja mam powiedzieć po tak długim czasie!
Muszę mieć jakieś wsparcie bo sama mogę nie dać rady!

Ostatnia edycja:
czesc anuszka, widzisz co sie porobilo :(
ja w zwiazku z mniejsza aktywnoscia dziewczym tez pewnie bede mniej aktywna, poza tym troche bez sensu byc tutaj jedyna staraczka wsrod szczesliwie zaciazonych :) dlatego ciesze sie, ze Cie widze :)

a gdzie to imprezowalas??

Byliśmy jedna dobę w Białymstoku a potem na podlaskiej wsi nad zalewem Siemianówka u znajomych których znam już . . . 16 lat!
Wiele pięknych wakacji tam spędziłam będąc nastolatką.

trzeba będzie wątek zmienić żeby się nie nudzić :’:):)’(

a widzę u ciebie piękna wysoka temperatura

ale fajny taki weekend za miastem! Niestety do Bialegostoku nigdy nie dotarlam, moze kiedys nadrobie zaleglosci :)
chcialam sie wbic na Staraczki 2013, ale poczekam az watek sie uspokoi, bo za duzo osob sie tam przewija i nie nadazam :)

a tempka jak tempka, wiesz jak jest :). Po roku staran to jakos bardziej spokojniej to przyjmuje i sie nie nakrecam. Tym bardziej, ze widzialam piekne wykresy a ciazy brak wiec... :(

Hej, jak to mozliwe , ze nie bedzie tu nikogo...przeciez zawsze sa tematy neutralne o ktorych mozemy pogadac. Nie znikajcie ...przywiazalam sie do Was.

Witajcie anuszka i mel :-)

No widzisz.
dostały @ i im się w głowach po przewracało.
Nawet nic nie odpisały.
Jak my dostajemy @ to piszą, pocieszają a teraz . . . Szkoda gadać no i szkoda że sobie poszły.

reklama
czesc dziewczyny!
tak a propo's to do mnie sie zbliza wielkimi krokami @ wiec bede Was potrzebowac wkrotce :)
Ale jak wczoraj ogladalam filmiki z zycia w Dubaju to pomyslalam, ze w sumie nie bedzie tak zle jak malpa przyjdzie, bo jeszcze zdaze liznac zycie miasta :) hehe
jutro do PL, juz mi sie taaak nie chce. Osiagnelam wyzyny lenistwa w pracy i udawania, ze w ogole sie czyms zajmuje i przejmuje. No masakra! a tu do konca wrzesnia trzeba siedziec :-( dobrze, ze z domu 3 razy w tygodniu pracuje to nawet nie musze wykonywac tak wyczerpujacych czynnosci jak czytanie po cichu pudelka :)

Do góry