U mnie witam się w 1 dcA wiesz, że ja w udanym cyklu też raz po owu jadłam
Gratulacje
Wpadłam popatrzeć co u @Emma28 i @Gryfin?
@Anio0lek jak tam
@Milusia34 co z tobą?
reklama
93kora
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochana ,żeby @ nie było a zamiast tego II kreseczki@Katrinaka nie mam testów więc testowania nie będzie ale powiem, że na okres się nie zapowiada...
To jak się udało to chyba o ile dobrze pamiętam po drożności jajników
Anio0lek
Tak pierwszy cykl po drożności i na cloTrzymam kciuki kochana ,żeby @ nie było a zamiast tego II kreseczki
To jak się udało to chyba o ile dobrze pamiętam po drożności jajników
Julliette
Równe 14 dni temu dostałam zastrzyk z hcg, więc obstawiam, że dzisiaj jest 13dpo monitorowałam najpierw jak ten zastrzyk się utrzymuje ale już w ubiegły piątek nie było nic widać na teście. Dobrze, że to sprawdzałam bo bym dzisiaj nie uwierzyła własnym oczomGratulacje [emoji8] który dzień po? [emoji3059]
Gratulacje ❤Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę
93kora
No i takie wiadomości napawają mnie optymizmem . Też się wybiorę na drożność ale po nowym roku. mocno bolało ? Bo generalnie ja nie jestem z tych co ból mocno odczuwają. Sama sobie kolczyki robiłam nad ustami mało tego nawet mini tatuaż sama sobie strzeliłam jak miałam 16 lat a co więc ból mi obcy nie jest tylko pewnie ostry dyskomfort co ?Tak pierwszy cykl po drożności i na clo
bellatriks
Gratuluję [emoji3590] jednak ten grudzień magiczny [emoji3590]Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów [emoji85] Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę [emoji24][emoji3590]
Ja zaczynam za chwilę zajęcia na uczelni a potem mam szczepienie ze starszą córką więc zaglądnę popołudniu i pewnie będę miała sto stron do czytania po takich wieściach [emoji16] może jakieś kolejne kreseczki ???
93kora
Idziesz na szczepienie 6 latka może jak mogę wiedzieć ? czy takowych już nie ma ? Bo ja się stresuję,ze zaraz mi kartka przyjdzieGratuluję [emoji3590] jednak ten grudzień magiczny [emoji3590]
Ja zaczynam za chwilę zajęcia na uczelni a potem mam szczepienie ze starszą córką więc zaglądnę popołudniu i pewnie będę miała sto stron do czytania po takich wieściach [emoji16] może jakieś kolejne kreseczki ???
Julliette
Na razie Wam nie dziękuję, beta zrobiona i czekamy Jestem dobrej myśli Zrobiłam też progesteron żeby z lekarzem skonsultować.
Trochę jestem nieprzytomna, bo od 2 w nocy nie śpię ale to nie ma aż takiego znaczenia w tym momencie Byle do 16:00 wytrzymać w pracy...
Trochę jestem nieprzytomna, bo od 2 w nocy nie śpię ale to nie ma aż takiego znaczenia w tym momencie Byle do 16:00 wytrzymać w pracy...
reklama
93kora
to Ty od 2 nie śpisz i w dodatku już w pracy siedzisz ? Matko Jedyno - do domu uciekaj kobietoNa razie Wam nie dziękuję, beta zrobiona i czekamy Jestem dobrej myśli Zrobiłam też progesteron żeby z lekarzem skonsultować.