reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje [emoji8] który dzień po? [emoji3059]
Równe 14 dni temu dostałam zastrzyk z hcg, więc obstawiam, że dzisiaj jest 13dpo 😊 monitorowałam najpierw jak ten zastrzyk się utrzymuje ale już w ubiegły piątek nie było nic widać na teście. Dobrze, że to sprawdzałam bo bym dzisiaj nie uwierzyła własnym oczom 🙈

Tak pierwszy cykl po drożności i na clo :) 😍
No i takie wiadomości napawają mnie optymizmem :) ❤️ . Też się wybiorę na drożność ale po nowym roku. mocno bolało ? Bo generalnie ja nie jestem z tych co ból mocno odczuwają. Sama sobie kolczyki robiłam nad ustami mało tego nawet mini tatuaż sama sobie strzeliłam jak miałam 16 lat a co :D więc ból mi obcy nie jest tylko pewnie ostry dyskomfort co ?

Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów [emoji85] Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę [emoji24][emoji3590]
Gratuluję [emoji3590] jednak ten grudzień magiczny [emoji3590]
Ja zaczynam za chwilę zajęcia na uczelni a potem mam szczepienie ze starszą córką więc zaglądnę popołudniu i pewnie będę miała sto stron do czytania po takich wieściach [emoji16] może jakieś kolejne kreseczki ???

Gratuluję [emoji3590] jednak ten grudzień magiczny [emoji3590]
Ja zaczynam za chwilę zajęcia na uczelni a potem mam szczepienie ze starszą córką więc zaglądnę popołudniu i pewnie będę miała sto stron do czytania po takich wieściach [emoji16] może jakieś kolejne kreseczki ???
Idziesz na szczepienie 6 latka może jak mogę wiedzieć ?:) czy takowych już nie ma ? Bo ja się stresuję,ze zaraz mi kartka przyjdzie :)

reklama
Na razie Wam nie dziękuję, beta zrobiona i czekamy 🙈 Jestem dobrej myśli ✊ Zrobiłam też progesteron żeby z lekarzem skonsultować.
Trochę jestem nieprzytomna, bo od 2 w nocy nie śpię ale to nie ma aż takiego znaczenia w tym momencie 😊 Byle do 16:00 wytrzymać w pracy...
to Ty od 2 nie śpisz i w dodatku już w pracy siedzisz ? Matko Jedyno - do domu uciekaj kobieto 😁

Do góry