reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów [emoji85] Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę [emoji24][emoji3590]

Ekstra!!!! Gratuluje [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Gratuluje![emoji5]
Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów [emoji85] Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę [emoji24][emoji3590]

Gratulacje [emoji8] który dzień po? [emoji3059]

Gratulacje!!! :* [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]

właśnie mi przypomniałyście, że w tym cyklu jadłam ananasa, właśnie ten środek z niego. Chyba 2 dpo, ale tylko raz. Obrać to cholerstwo to wyższa szkoła jazdy! cykl niby udany, ale nie sądzę, że dzięki niemu 😅
A wiesz, że ja w udanym cyklu też raz po owu jadłam 😂😂😂🤔
Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów 🙈 Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę 😭❤️
Gratulacje

Wpadłam popatrzeć co u @Emma28 i @Gryfin?
@Anio0lek jak tam 😘
@Milusia34 co z tobą?

Dziewczyny obudziłam się o 2:00 i nie było nawet szans, że zasnę, miałam testować jak się obudzę około 7:00 ale wytrzymałam do 4:30 kręcąc się z boku na bok z nerwów 🙈 Póki co nie mogę uwierzyć. Za dwie godziny pędzę na betę, trzymajcie kciuki proszę 😭❤️
gratuluję ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Super kreska nie bladzioszek !!! :) ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA 9 MIESIĘCY NUDY ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Ten cykl chyba mam bezowulacyjny dziewczyny,nie chce isć do ginekologa w tym miesiącu bo za dużo kasy już wydaliśmy a mieliśmy na samochód nowy odkładać 😅. Do rzeczy dzisiaj powinnam mieć owulację generalnie, miałam podobny śluz do płodnego ale to było po @ pare dni także musiało wszystko znaleźć swoje miejsce a ja zamiast mokro teraz mam sucho 🤷‍♀️🤷‍♀️ ani mnie jajnik nie boli ani plecki no nic 😁😁

Do góry