reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny ja już mam dosyć i Wy pewnie mnie też ☹ zrobiłam dzisiaj test nie z porannego moczu bo w nocy o 4:00 Jak nigdy musiałam wstać się załatwić 🤔 i nie w ciągu 5 minut tak jak zalecane przy robieniu testu ale jakoś po mniej więcej jakiś 7 minutach pokazała się druga kreska i to bardziej wyraźna niż na tamtym teście który już widziełyscie
P.S. Wiem że po czasie testów się nie bierze pod uwagę ale jakaś dziwna ta moja sytuacja jutro zobaczę z innej firmy A w poniedziałek może uda się polecieć na tą betę bo zwariuję 🤷‍♀️
Zrób betę kochana, trzymam kciuki i nie mamy Cie dosyć nie gadaj głupot 😘

reklama
W biurze zaczyna się świątecznie, a Mikołaj mam nadzieję, że zostawił coś więcej niż tylko spodenki :);)

Załączniki

• IMG_20201212_132050.jpg
    IMG_20201212_132050.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 59
  • IMG_20201212_132127.jpg
    IMG_20201212_132127.jpg
    961,9 KB · Wyświetleń: 59
teraz na starczkach 2021 widziala wpis o castagnusie, ja kiedyś próbowałam ale raczej po tym cykle mi się pomieszały, albo to był przypadek, naprawdę działa cuda w regulowaniu cyklu? a może to tylko moje ciało takie uparte jest na co kolwiek.

reklama
teraz na starczkach 2021 widziala wpis o castagnusie, ja kiedyś próbowałam ale raczej po tym cykle mi się pomieszały, albo to był przypadek, naprawdę działa cuda w regulowaniu cyklu? a może to tylko moje ciało takie uparte jest na co kolwiek.
Ja brałam przez 3 miesiące razem z ovarinem. Ovarin biorę nie przerwanie od ponad roku. Więc cykle mam wmiare ok 😉 ale faktycznie dużo dziewczyn sobie chwali castagnus 😊

Do góry